arhiva: 19/04/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cat te doresc...
de carmen2 la: 19/04/2006 23:26:00
intr-o zi mi-am ascultat inima,/ era ca o melodie ce-mi facea/ sa-mi zvacneasca tamplele./ intr-o zi am intrebat patima/ cand se va stinge dragostea/ care-ti poarta numele?/ tu nu pari a intelege acestea,/ zi dupa zi te-ndrepti tacut/ spre vesnicul necunoscut.../ tu nu pari a trai povestea./ ce nopti intregi m-a pus pe jar!/ cat te doresc tu n-ai habar!...
5 comentarii
modifica
Chiar si ingerii cad...
de carmen2 la: 19/04/2006 23:20:00
iubirea este o rana care nu te lasa nici sa mori, nici sa traiesti./ iubesti? nimic gresit. ce poate fi mai frumos decat sa iubesti si sa fii iubit, cu toate suisurile si coborasurile pe care le are o relatie./ iubesti pe cineva care nu poate fi langa tine? aici apare o adevarata problema... / bineinteles ca multi ma vor contrazice. nu toti au avut nenorocul si nesansa mea. nu oricarei fete ii va spune cel iubit ca nu crede in puritatea ei, asta dupa ce l-a asteptat 3 ani de zile pentru ca el sa fie primul barbat din viata ei..../ nici eu nu am fost asa de pesimista la inceput... ne-am promis dragoste eterna cu inocenta varstei de 14, respectiv 20 de ani. urma ca eu, dupa ce termin  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Prieten in liceu sau inafara liceului
de mamaliguta87 la: 19/04/2006 20:31:00
azi am fost iesita la un suc si trecand de la un subiect la altul am ajuns sa discutam de un lucru care ma pus pe ganduri:unde e mai bine sa ai prieten(iubit)la scoala'liceul'facultatea la care esti sau la alta?ei bine eu una am stat si mam gandit care ar fi raspunsul la aceasta intrebare si m-am gandit in felul urmator ca eu atata timp cat am avut prieten in scoala am petrecut mai mult timp impreuna cu iubitul si ca atunci cand se intampla ceva rau in timpul orelor era in pauza acolo sa ma consoleze am continuat sa am o alta relatie si tipul nu mai era la liceu cu mine si a devenit mult mai greu sa inghit replicile si fitele unor colege nu stiu daca asta sa intamplat neaparat datorita fa  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Regrete
de Ica la: 19/04/2006 12:11:00
regrete, regrete târzii,/ inimi pierdute în locuri pustii,/ iubiri care există doar în vise prosteşti,/ te caut degeaba, tu iroseşti/ tot ce-a fost adevăr şi credinţă,/ tot ce-a fost bun în întreaga-mi fiinţă./ speranţe, speranţe deşarte,/ suflete chinuite şi suflete moarte,/ dureri ce întrec puteri omeneşti,/ te caut degeaba, tu iroseşti/ toata credinţa că eşti cel mai bun,/ rămân în urmă-ţi doar negru de fum.
comenteaza!
modifica
In ce avem incredere?
de sarsilovici la: 19/04/2006 11:24:00
am auzit pe unii spunand ca nu au incredere decat in ei sau altii mai stricti nu au incredere in nimeni si nici in propriile persoane. pana la urma cei cu simtamantul asta? cu totii ati cumparat cel putin o paine de la un magazin.vanzatoarea poate purta manusi . va-ti gandit ca poate pe sacul cu grau din care a fost facuta painea aia a facut pipi un soarece? pana la urma este mai corect sa utilizam notiunea de neincredere sau curajul de a risca? cand ne urcam intr-un taxi riscam ca doar nu avem incredere ca soferul o se ne duca la destinatia pretinsa de noi, intregi, nu? cand ne lasam operati avem incredere in doctorul chirurg? nu. da riscam. in cine putem avea incredere? ve-ti spune ca fiec  ...continuare .
44 comentarii
modifica
Paste fericit! - O urare romaneasca?
de zaraza sc la: 19/04/2006 10:51:00
folosim aceasta urare, dar nu stiu citi din noi realizam ca urarea ne trimite la pascut...ca si cu craciun fericit!, si despre aceasta urare am aflat la un moment dat ca sint de fapt traduceri din limbi de circulatie mondiala. / asa o fi, ce parere aveti? folositi des, va feriti sau vi le-ati interzis?
8 comentarii
modifica
CINSTIT sau IPOCRIT?
de Alexandros la: 19/04/2006 08:00:00
cum e mai bine sa procedam in cazul in care calcam stramb in relatia cu partenerul(partenera) noastra?/ spunem partenerului nostru ce s-a intamplat cu riscul de a rupe relatia?/ ascundem asta si ne comportam normal?/ cine e mai tolerant in astfel de situatii, barbatul sau femeia?/
136 comentarii
modifica
Avem nevoie de un portret precum cel al lui Dorian Gray?
de ovidiubelge la: 19/04/2006 00:56:00
tocmai am terminat de citit portretul lui doran gray si intrebarea din titlu continua sa ma macine: avem nevoie de un portret, o oglinda a sufletului? si daca da, ar trebui "el" tinut doar pentru noi sau revelat lumii intregi (sau anumitor persoane doar)? caci mi se pare periculoasa aceasta autocunoastere minutioasa si, totodata, inutila. nu cred ca ar schimba caracterul. sau da?
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...