arhiva: 22/04/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Liniste in zgomot
de andleia la: 22/04/2006 18:34:00
am fost intr-un loc in oras care era departe de orice zgomot... in mijlocul orasului nu se auzeau masinile, nu se auzeau oamenii... respirai doar liniste, binecuvantata liniste... / mi-a venit sa stranut si am cautat sa nu o fac, pentru a nu tulbura sfintenia locului.../ mi se pare ciudat ca o alta biserica, straina de a mea, tocmai in postul pastelui, ma face sa vad cata pace e in lume, intr-o lume macinata de un cancer interios, ascuns si tainic, caruia nici un cutit de doctor nu i-ar putea taia radacina... pentru ca radacina e in noi si cateodata cred ca nu va disparea decat o data cu noi.../ atat de trist, sa stai si sa saruti linistea, cand deasupra ta au loc razboaie nestiute, cand  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Romanii merg la Biserica doar de Craciun si de Paste
de doctors la: 22/04/2006 16:58:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/romanii-merg-la-biserica-doar-de-craciun-si-de-paste-ro-22027.shtml">romanii merg la biserica doar de craciun si de paste</a> - frecventarea institutiilor bisericesti este sporadica [<a href="http://news.softpedia.com// / ">stiri softpedia</a>]/ voi cat de des frecventati biserica si de ce?
38 comentarii
modifica
Feed back
de arthur la: 22/04/2006 13:53:00
bi – lanţ / sau piatră de hotar?/ milestone, limestone / sau bulgăre de var?/ tu mă frămânţi/ mă modelezi?/ Întinzi o coardă ruptă…/ nu mă crezi ?/ dar eu?/ cum aş putea ,vreodată/ să ştiu că îmi vei da/ iubirea…toată ?/ tăceri desprinse de pe scenă/ Şoptiri cu iz de manual/ o toartă de ulcior porţi la ureche/ iar eu sunt / piatra ta de …var./
22 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: