arhiva: 23/04/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ceata
de ArkAngel la: 23/04/2006 17:17:00
ceta zilei ce se dizolva incet in amurg poarta, adanc inchisa in ea, dorintele, gandurile, sperantale mele. le poarta departe, deasupra furnicarului orasului peste care se asterne incet linistea de clestar a noptii. cerul pistruiat de stele vegheaza lenes somnul lunii invaluita in ceata suspinelor si lacrimilor mele. precum un val oriental de matase fina, ea prinde intre fire praf de luceferi si parfumul infinitului senin. ceata se coboara incet deasupra orasului visator si-l imbratiseaza cu toata caldura sufletului meu. / prin geamul deschis larg el intra, umfland perdelele camerei tale. o briza se simte venind de afara. tresari !/ ,,nu te speria ! sunt eu !’’ spune ingerul venit sa te v  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Aproape de ingeri
de ArkAngel la: 23/04/2006 17:09:00
nu stiu cand sau cum s-a intamplat. nu stiu de ce si din cauza cui. sunt prins intr-un loc aflat dincolo de intunericul gandurilor mele. un loc unde frica, dragostea, curajul nu mai conteaza. un loc de mult uitat in adancul sufletului lumii. un loc unde sufletele ratacitoare isi gasesc linistea iar inimile ranite alinare. un loc intre pamant si cer. un loc cufundat in somn profund. un loc care refuza sa traiasca dupa regulile si legile lumii tale. un loc nestricat de mana si mintea omului. un loc rezervat celor puri si celor nebuni. un loc de nastere a muntilor rastigniti pe crucile lor de granit. un loc aparat d aripile albe ale ingerilor ce-l imbratiseaza. un loc scaldat in lacrimi de seraf  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Eu, OMUL !
de ArkAngel la: 23/04/2006 17:08:00
e noapte…cred. nu pot sa mai respir sub greutatea propriilor pacate. nu mai pot gandi sub umbra nimicului ce ma inconjoara. ma simt pierdut si de negasit in pustiul rece din mintea mea. nimeni nu poate gasi cheia de la celula mea si nimeni nu mai crede ca exist. / cu toate astea…eu sunt. respir, merg, gandesc, rad si vorbesc ca si tine. nimeni nu ma mai credea in stare…nici macar eu. dar cineva acolo sus (sau jos) m-a iubit prea mult sau m-a urat prea mult pentru a ma arunca in gura deznadejdii si a uitarii. / am incercat sa-mi explic singur existenta, am incercat sa spun ce caut in viata mea si a celor dragi mie, am incercat…degeaba. nimeni nu poate sa-si defineasca singur propria pe  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Dacă nu...
de ArkAngel la: 23/04/2006 17:05:00
dacă nu eşti tu cea care este condamnată să-şi petreacă viaţa alături de mine, atunci de ce inima îmi bate mai tare de fiecare dată când te văd, atunci de ce te visez când adorm şi mă simt trist a doua zi când mă trezesc, atunci de ce mă rog în fiecare zi la dumnezeu să îmi ceri un creion sau un pix, atunci de ce am căutat cu disperare numărul tău de telefon doar ca să te întreb tema la mate când sunt atâţia alţi colegi în clasă, atunci de ce de fiecare dată când treci pe lângă banca mea încep să transpir, atunci de ce mă bâlbâi la lecţii când te văd că mă priveşti, atunci de ce fiecare clipă petrecută la mai puţin de 40 cm de tine îmi pare c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Azi...
de ArkAngel la: 23/04/2006 17:04:00
azi, vântul bate în parcul nostru de lângă liceu. azi, copacii plâng cu frunze îngălbenite de dorul meu, de regretul meu. azi, banca îmi pare mai mare şi pentru prima oară îi văd mânerul din partea de unde obişnuiai să te aşezi şi nu ştiu de ce. azi, sunt singur şi umblu pe holurile liceului ca un bezmetic urmărit de fantomele unor amoruri de mult apuse. azi, încerc să mă ridic pentru prima oară din bancă fără să te urmăresc cu privirea până ieşi din clasă. azi, încerc să urc scările de la un etaj la altul fără să-ţi mai aud râsul. azi, simt cum totul în jurul meu se prăbuşeşte şi cum nimeni nu este alături de mine să mă scoată de sub dărâm  ...continuare .
2 comentarii
modifica
nisipul si perla ..
de dana_white_flag la: 23/04/2006 17:02:00
mi-am trecut degetele usor prin nisip … l-am prins in pumn … l-am strans cu putere parca vrand sa-i simt asprimea si caldura … e o parte din ceea ce marea spala zi de zi … si soarele incalzeste cu drag … apoi nisipul mi s-a scurs printre degete usor … si am privit zambind cum palma mea ramane goala … dar amintirea lui in palma mi-a ramas …/ / am asociat in mintea mea imaginea unui barbat cu marea … / cand in mintea mea privesc marea, vad acel barbat plimbandu-se pe mal … cu mainile adanc indesate in buzunare … cu gulerul ridicat … cu haina deschisa … putin zgribulit … putin ganditor … nu trist, dar preocupat …/ e o vreme rece … un sfarsit de iarna … o d  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Atlantida sufletelor noastre
de ArkAngel la: 23/04/2006 17:02:00
pierdute sunt, şi aşa vor rămâne, acele vise pe care le avem cu toţii, acea speranţă ce ne animă./ pustiu ne este sufletul în lipsa lor...pustiu, şi golul se măreşte, cu fiecare zi ce trece-n deznădejde, cu fiecare clipă cu care ne afundăm în propria noastră disperare, propria noastră căutare pentru mântuire. strigăte şoptite ne sunt rupte, înainte să ne pără sească piepturile, şi lacrimi seci ne umezesc obrajii. rugi de îndurare, ce nu sunt ascultate, răzbat din negru abis, suflete şi inimi, gânduri şi sentimente pe veci sunt duse, pierdute în atlantida sufletelor noastre. adânc îngropate, de mult date uitării, de şi mai mult lovite de biciul nepăsării  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ce putem face "sa traim bine" (nu doar alesii poporului) ?
de HuBanatean la: 23/04/2006 12:31:00
cancerul romaniei este coruptia, care inca exista:/ cca. 5 % coruptie mare ex. nastase, ovidiu vantu, etc/ cca. 10 % coruptie mai modesta ex vamesii/ este atat de evidenta si totusi nu se poate face nimica? de vina sunt: 1. mafia, 2. justitia si cei care ar trebui sa faca ancheta premergatoare, 3. noi care nu luam atitudine ferma...
1 comentariu
modifica
Biscuiti de migdale
de tarantula la: 23/04/2006 11:41:00
migdale macinate + mierea se roleaza pe o suprafata pina se obtine o felie groasa de vreo 1 cm. se taie cu paharul in forma si se pune in cuptor preincalzit nu prea tare pt. vreo 10 min. atentie se arde usor./ se consuma dupa ce s-a racit.
comenteaza!
modifica
Intrebari
de Karolina Scutariu la: 23/04/2006 09:30:00
sunt singura.e noapte-n jur/ si nu ma regasesc./ vreau sa dispar,dar nu stiu cum-/ scapare nu gasesc./ in acest spatiu infinit/ incredere-am pierdut./ pe lume de ce am venit?-/ raspuns eu n-am primit./ e nedreptate-n jurul meu,/ e ura peste tot./ destinul de ce-i asa greu?-/ nu pot sa-l mai suport!/ vreau sa dispar in lumea mea,/ vreau ca sa uit de toate./ de ce e viata asa grea?/ de ce e mereu noapte?
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: