arhiva: 24/04/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Exodul evreilor romani
de Muresh la: 24/04/2006 23:46:00
exodul evreilor romani, sau let my people go./ 14 ani am asteptat sa primesc certificatul ala nenorocit care imi dadea dreptul sa plec "la palestina" - 1950 - 1964. in acest timp tatal meu si-a pierdut serviciul, eu am fost dat afara de la politehnica, etc. tradatori, deh. cum spunea un tov.: statul te-a crescut, educat, ti-a dat de mancare, ti-a dat un coperis deasupra capului si ce faci dumneata? ne tradezi. si pt. ce si cine. pt. statul izdrael (era cm analfabet omu', din productie), un stat capitalist. si iac-ca venit ceausescu la putere. numai c-a venit si au si inceput sa iasa evreii. cum, domnule. simplu, cestie de lovele, multe lovele, 3000$ pe cap de hebreu. daca ceausescu ar mai fi  ...continuare .
42 comentarii
modifica
STROPI DIN TINE
de bluequeen la: 24/04/2006 20:11:00
/ stropi din tine/ / trecutele nopti sub salcia din vis/ erau lacrimi in ochii lunii…bis/ imagine alba pe fond albastru../ uriasa dezamagire a unui astru / blameaza prezentul vinovat . / echilibrul mortuar a fost atins / atunci cand amorul s-a stins/ mai repede decat o stea cazatoare./ / trebuie sa trezeasca cineva prezentul!/ el e singurul care poate zambi…/ iubesc nebunia ochilor negri,/ urasc trufia celor ca pamantul./ beau vise de ciocolata alba si rece.../ e timpul sa ma culc..singura si acrita/ samba  ...continuare .
comenteaza!
modifica
clownul
de JOJO la: 24/04/2006 18:53:00
dati-mi un clown/ / dati-mi un clown sa ma faca sa zambesc,/ dimineata cand ma trezesc, seara cand adorm…./ dati-mi un clown sa ma faca sa rad/ cat sa fac riduri pe obraz si gura pana la urechi,/ cat sa-mi crape hainele si sa-mi sara nasturii./ si-apoi sa plang tot restul vietii, alaturi de el!/
comenteaza!
modifica
Despre ID-uri in chip de ingeri.*
de rayro la: 24/04/2006 18:05:00
imi plac fluturii. imi plac ingerii (guinevere creca deja a facut alergie la cuvantul asta :d). imi place primavara la fel de mult ca toate celelalte anotimpuri. imi plac prietenii on line. mai ales persoanele din partea carora simt caldura. da. categoric, astfel de lucruri pot fi simtite fara a fi fata in fata si fara a te atinge. fara a te privi in ochi./ la fel de bine stiu insa faptul ca oricat de mult ar tine cineva la tine si oricat de multe emotii ai impartasi on line, ele raman exact asa: on line. cat timp suntem acolo. / am citit un dialog minunat la subiectul “fluturi sau... soare?” publicat de cri cri. aproape ca il crezusem. de ce aproape? pentru ca in realitate, ochi in ochi,  ...continuare .
1 comentariu
modifica
singur
de moprea19 la: 24/04/2006 14:01:00
oare mai e cineva asa singur pe lume ca mine?/ e luni dupa pasti si stau pe o sofa culcinduma nu prea bine de aproape 7 luni./ a fost pastele si nu am avut nici ce sa maninc-m-am autopedepsit am avut bani a stiti. si nu mia zis nimeni nici-o vorba. am avut o familie si mau lasat ca i-am lasat-e o poveste lunga. nu mai am pe nimeni pe lume care sa-i pese de mine. nu am primit niciun telephone dupa ce timp de 24 de ani a fost sa ma sacrific pentru cei din romania./ macar sa fi primit un sms , cel putin de la fata mea caruia nu mai tirziu decit in februarie i-am cumparat un megane 2./ am gresit cu ei toti si acum - si parca prevedeam ca asa o sa se intimple, -am ramas singur cuc.any way sper  ...continuare .
1 comentariu
modifica
DESFRAURI IDILICE
de ayoka parol la: 24/04/2006 13:35:00
poate fi numele unui volum al cafegiilor. pastrati nota si dati frau liber fanteziei!/ contesa si mutunache/ o contesa dintr-acelea care ganduri isi innoada,/ ce-nauntrul cefei sale impleteste vise-n coada,/ vrand sa fuga de ispita, se trezi lovita-n umbra/ de o vesela figura ce-i plesni faptura sumbra./ tulburata de-ntamplare, foc pe nari dadu sa scoata,/ dar, nemaiavand ragazul, puse mana pe-o lopata/ si izbi pe mutunache de cinci ori in serie;/ rupse batul la lopata si, luand o perie,/ harjai obrazul vanat de trei ori cu sila,/ barbierind pe mutunache gratis, fara mila./ imbatata de izbanda, scoase o manusa rosa/ si-inveli cu ea pe data chipul ranced de fantosa/ al pribeagului leu galb  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...