arhiva: 27/04/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mai ...
de celdesubdush la: 27/04/2006 23:45:00
mai .../ lipeşte pe cer / zborul de fluturi/ din povestea de odinioară .../ mai .../ desenează pe apă/ evadarea noastră/ dintr-un vis ce ne-a apropiat .../ mai .../ dăruieşte doar/ o veşnicie/ din secunda ce a mai rămas .../
2 comentarii
modifica
Confesiunile unei mame (2)
de cosmiK la: 27/04/2006 22:37:00
o noua zi…si o noua fila de jurnal. / copilita mea draga,/ am avut dreptate când spuneam ca noaptea poate fi un sfetnic bun. de fapt aceasta apreciere nu îmi aparţine ci e un binecunoscut proverb romanesc care acum isi dovedeşte autenticitatea. am cat de cat un plan, nu mai rătăcesc la voia intamplarii si nu mai sunt disperata ca a trebuit sa plec aşa fara sa-mi iau rămas bun. acest jurnal îmi oferă posibilitatea de a menţine contactul cu tine. deşi uneori mi-e tare greu sa scriu in el îmi fac curaj pentru ca ştiu ca după ce îl vei citi pana la capăt vei afla cine este mama ta, care au fost viata si gândurile ei dar mai ales vei înţelege de ce  ...continuare .
4 comentarii
modifica
de ce s-ar mai putea bucura un astfel de parinte?
de daria89 la: 27/04/2006 18:42:00
cu totii ne dorim copii, copiii nostri, bucatica "rupta" din noi, in care sa ne regasim si sa ne gasim continuitatea. sunt sigura ca nimeni nu se gandeste, atunci cand este in asteptarea unei fiinte noi, ca genetica ori poluarea mediului(modul meu de gandire exclude termenul "pacat") ar putea transforma aceasta mult asteptata clipa intr-un cosmar fara sfarsit./ ce facem atunci cand medicul ne spune: "imi pare rau dar copilul dv. va fi o leguma". ne poate preveni sau pregati cineva pentru ceea ce ar urma dupa o posibila astfel de afirmatie?/ nu mai stiu unde am citit urmatoarea afirmatie referitoare la durerea pe care i-ar pricinui-o unei mame moartea copilului ei:"un copil caruia i-ar muri p  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Doctorului meu
de Augustin Cupsa la: 27/04/2006 17:00:00
doctorului meu / / / doctorul care anchetează sinuciderea mea, s-a sinucis şi el. s-a scris în ziare ceva despre asta, lucrurile nu puteau să treacă neobservate, deşi medicii nu mai au nici pe de parte faima de altă dată şi se mulţumesc cu articole de o mie, două mii de caractere, scrise prost, în grabă, aruncate în coloanele laterale sau pe ultima pagină, la coadă după artişti, politicieni, mafioţi, studenţi, peşti, bătrâni, terorişti, morţi, fotbalişti, avortoni, găini şi ruşi. / eu n-am citit ziarele, dar l-am zărit aseară pe fundul bălţii, trecând aplecat şi preocupat, puţin tras la faţă, lăsând în urmă valuri grele de mâl. câţiva, foşti  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Angajati cu sau fara sarcini precise?
de zaraza sc la: 27/04/2006 14:58:00
ne intrebam aici in birou cum e mai bine, angajati cu fisa locului de munca bine stabilita sau fara sarcini precise...de fapt la noi fiind fisa locului de munca practic inexistenta, ceea ce nu avem ni se pare de dorit. asa o fi?
5 comentarii
modifica
Cum se vede lumea de sus?
de sarsilovici la: 27/04/2006 14:34:00
oare cum se vede lumea din balon, avion, elicopter, din chingile parasutei. momentan locuiesc la etajul v al unui bloc. semenii ii vad micuti.ii vad si pe scolari si pe liceeni si pe cei din carucioare si pe batrani, vad masini si politie si pompieri si tramvaie. chiar doar din lipsa de spatiu ne-om cocota asa sus? poate doar de asta. ma intreb de ce unii isi construiesc: averi, palate, functii...ei atunci cand ajung sus ne mai vad pe noi cei de jos. n-am avut ocazia sa zbor sau sa plutesc, la propriu, macar la cateva sute de metri deasupra solului, da incerc sa-mi imaginez.... vezi campuri, vezi masini, defapt niste mici puncte, vezi linii, vezi cladiri mai mari... oare cei care au o statura  ...continuare .
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...