arhiva: 30/04/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Descoperire
de Maria Ionescu la: 30/04/2006 20:43:00
descoperire/ seară de primăvară...seară plăcută...duminică./ ce poţi face într-o duminică seară?poţi să te plimbi...poţi să te relaxezi...poţi să te distrezi...poţi pierde timpul .../ după ce am fost într-un loc plăcut inimii mele,... m-am gândit să petrec restul serii – recunosc, nu cu toată inima- cu o colegă ce tocmai suferise o operaţie complicată, deci, trebuia să merg la spital, în vizită( cui îi face plăcere să meargă la spital, nu?)./ mai înainte , i-am telefonat, întrebând-o ce doreşte să îi aduc.mi-a răspuns cu o voce stinsă: „nimic draga mea, doar, dacă vrei, ceva de citit, aşa... ceva de suflet”. „ok”, - i-am răspuns,şi am  ...continuare .
1 comentariu
modifica
intrebari pentru romanii din germania
de pisinaru elena la: 30/04/2006 18:36:00
as dori sa va pun cateva intrebari , mai ales celor care stiu ce inseamna viata in germania.si in mod respectuos rog sa-mi trimita raspunsurile sincere!/ 1.a fost dificila sa va gasiti de lucru in germania fiind roman?/ da- nu-/ 2.aveti retineri in a afirma ca sunteti roman?/ da- nu-/ 3.ca imigranti romani primiti sprijin de la sistemul de asigurari sociale german?/ da- nu-/ 4.v-ati adaptat repede la stilul de vaita de aici?/ da- nu-/ 5.vorbeati limba germana cand ati plecat din tara?/ da- nu-/ 6.locuiti in germania impreuna cu familia?/ da-nu-/ 7.aveti relatii stabile cu cei de nationalitate germana ?/ da-nu-/ 8.ati fost ajutat de catre cineva de nationalitate germana ?/ da- nu-/ 9.ati pri  ...continuare .
comenteaza!
modifica
conul "X" fata in fata cu reactiunea
de carapiscum la: 30/04/2006 16:27:00
daca ati fata in fata cu un oarecare presedinte de tara sau de guvern si ati avea posibilitatea de a va exprima gandurile, pasurile, criticile, durerile si desigur intrebarile in mod direct, cam care ar fi acestea? inchipuiti-va ca sunteti fata in fata cu acea persoana si dati drumul framantarilor interioare. / va rog sa pastrati decenta cuvenita! orice este permis, mai putin ouale (fie rosii sau nu), branza, tomatele, cartofii si ceapa degerata, cerneala...
2 comentarii
modifica
pasi in oras
de cameleon la: 30/04/2006 16:11:00
sunt pasi in oras/ te lovesti de-un drogat/ de o bomba cu ceas/ ca o tarfa in pat/ sunt semne in ochi/ si e praf in icoane/ sunt haiku-uri deochi/ si uitare in palme/ sunt reduceri la dame/ si demisii in pat/ o celula de foame/ un canar sechestrat/ e cenusa in minte/ si un somn nesimtit/ ce invata cuvinte/ sa moara fiind/ e o haita de lupi/ dimineata devreme/ vrei sa-i musti, / insa scuipi/ carnea lor / printre pene/ ca o lama pe vene/ ochii ei se ascut/ un contur prea subtire/ de albastru adanc/ si e sange prin perne/ si orasul e mut/ sunt doar pasi in oras/ violandu-l acut... /
1 comentariu
modifica
Trebuie sa fie arta comerciala?
de fphvac01 la: 30/04/2006 09:47:00
despre potentiala lipsa de valoare comerciala a valorii culturale/ imaginati-va un cizmar care are un mic atelier personal in care expune pantofii pe care ii confectioneaza dupa propriile sale idei stilistice; cizmarul este sanatos, inteligent, productiv in munca sa, fara probleme externe majore (probleme familiare etc.) care sa ii reduca in vreun fel capacitatile de care se bucura. mai fiti de acord sa admiteti ca acest magazin personal are norocul sa fie amplasat intr-o zona comerciala cu vad bun, iar ca amenajarile arhitectonice de care se bucura magazinul sau sunt la standarde asemanatoare cu cele ale celorlalte magazine de pantofi din zona respectiva. cizmarul nostru nu are un nivel de  ...continuare .
49 comentarii
modifica
Europo, păzea, venim!
de val manescu la: 30/04/2006 08:53:00
europa – purceluŞul cel mare/ de val mănescu/ Ştire de pe net: În taiwan s-au născut primii trei porcuşori verzi, care strălucesc în întuneric. ei au fost obţinuţi cu metode de inginerie genetică, prin combinarea and-ului de la meduze cu un embrioni de porc. 265 de astfel de embrioni preparaţi în laborator au fost implantaţi în uterele unor scroafe, care, după o gestaţie normală, au dat naştere la trei purceluşi cu pielea, ochii şi organele interne de culoare verde, capabile să absoarbă şi să păstreze lumina. această calitate îi face să lumineze în obscuritate./ a-nnebunit lumea ! nimic nu se mai întâmplă cum ştiam c-ar  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Legea Lustratiei si votul uninominal
de todicag la: 30/04/2006 08:39:00
am asistat de ceva timp incoace la un circ mediatic incalificabil privind faimoasa lege a lustratiei, a desconspirarii arhivelor securitatii a altor teme adiacente. / mi se pare o pierdere de timp fenomenala si o risipa de energie extraordinara dezbaterea acestora! evident s-au propus diverse solutii ca unii dintre parlamentari sa nu mai aiba acces la functii parlamentare, solutii care mai de care mai ciudate! tot felul de restrictii mai mult sau mai putin pertinente si cu incercari disperate de a le fundamenta. / evident ca fiecare dintre alesi are interesul de a stopa accesul adversarului sau (mai mult sau mai putin politic) de a accede la functiile caldute ale parlamentului. iar amendament  ...continuare .
1 comentariu
modifica
duminici
de marinela serban la: 30/04/2006 00:17:00
1. duminica femeii/ toate culorile îmi trec prin inimă. a rămas doar un curcubeu alb, inodor şi indigest/ mai mult ca sigur că mulţi dintre aceia care au primit titlul de omul zilei vor ajunge la naftalină/ aşa că:/ am tăiat venele insucceselor/ am obturat canalele cu iluzii/ am acţionat mecanismele subzistenţei/ râuri – rânduri insidioase dau semnal de revoltă/ viituri în care se îneacă miliarde de frunze – iluzii/ momelile înfloritoare ale perspectivelor…/ iată/ gura capriciilor înghiţind lumea albă cumsecade, inodoră, indigestă/ aşteptare monumentală în care se îneacă cisternele cu apusuri/ *moment – eveniment/ virgin(i)a primăvara / concer  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...