arhiva: 11/05/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Durere romaneasca (de disc !)
de Valeriu Cercel la: 11/05/2006 23:19:00
caţeluş cu paru’ creţ,/ vaicarindu-se-n coteţ,/ ca nicicum nu poa’ sa şada/ pe labuţe şi pe coada,/ (zice-se c-a abuzat/ fesele prea mult la stat)/ a bagat, ca nu-i mister,/ panica în cartier,/ de-au sarit cu toţi sa-l vada/ de la nas pâna la nada,/ da’ nu-ţi spun, l-au şi fotat/ Şi-n popo’, da’ şi culcat,/ i-au-luat pulsu’ de cinci ori,/ l-au catat la subţiori,/ sub bretonul ce-i lipsea,/ pân’ la ultima masea…./ au stat,/ s-au conciliat/ Şi-n final s-a constatat :/ dintre toţi, unul macar/ nu era…veterinar !/ caţeluş cu par la ceafa,/ nu i-a trebuit nici leafa,/ a plecat la disperare/ cu codiţa pe spinare,/ si-a gasit (norocul lui !)/ prin vecini, c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sunt praful ce-nconjoara...
de bluebird la: 11/05/2006 20:40:00
/ adu-mi te rog un ceas/ să-i demontez armura,/ timpului spaţiu-n care/ mă simt iar inutilă./ o stare fără nume/ Îmi este stea de gheaţă./ simt carnea dureroasă,/ oasele dor a visuri./ frânte mi-s sensurile/ -acum în cale şi vreau/ să dorm chircită-n spaţiul,/ Îngust al dorului de seară./ Închid un ochi dar altul,/ din nou mi se deschide/ spre poarta de lumină/ din care fug o clipă/ Şi mă arunc slăbită/ În cubul de tăcere./ sunt praful ce-nconjoară/ un colţ de fericire/
3 comentarii
modifica
Messengerul, un viciu gratuit.
de tuddor la: 11/05/2006 18:06:00
chiar in momentul de fata am deschisa in paralel o fereastra cu omuletul galben. fac ce fac si tot la el ajung. oscilez de la un site la altul, dar pana la urma toate drumurile duc la messenger. de ce ne rapeste acest program atat de mult timp, stau si ma intreb? oricum, conversatia pe care o facem este deseori inutila si lipsita de vreo importanta, vorbe-n vant. poate ne place sa pierdem timpul inutil palavragaind cu prietenii vrute si nevrute sau poate ne vine mai usor sa stam pe scaun in fata calculatorului decat sa invatam sau sa facem ceva folositor. binenteles ca exista si o scuza: nevoia de socializare. parerea mea este ca prin messenger nu socializam, ba dimpotriva, ne rupem de realit  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Povestea Porcului - varianta moderna
de Gaza la: 11/05/2006 16:26:00
povestea porcului (varianta adaptata si moderna)/ cu toţii ştim, sau măcar ne mai aducem aminte de povestea porcului şi de fascinaţia (cel puţin in ceea ce mă priveşte) pe care a exercitat-o căutarea prinţului blestemat de către prinţesa care nu i-a inţeles vraja./ da !/ deci, să ne imaginăm o transpunere modernă a acestei poveşti. nu ştiu dacă o veţi putea face toţi dar măcar unii dintre noi, cred că da./ personaje :/ prinţul – tanărul bărbat/ prinţesa – tanăra femeie/ curtea – societatea modernă, colegi, prieteni, chiar şi soţii (aveţi puţină răbdare, veţi înţelege)/ să începem deci, povestea noastră !/ a fost odată ca niciodată că  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Investitii straine
de Mops la: 11/05/2006 16:10:00
cu totii ne dorim un loc de munca bine platit, unde sa lucram in conditii de siguranta si care sa ne asigure un trai decent./ dupa 1989, in romania au aparut mai multe firme cu capital strain./ multi dintre noi ne-am pus sperante mari in acestea si ne-am straduit sa obtinem un loc de munca in aceste firme./ si eu si sunt sigur ca si multi dintre dumneavoastra au avut surpriza sa constate ca acolo lucrurile nu merg asa cum am crezut; sau cel putin deocamdata, ca sa fiu optimist./ vreau sa-i invit pe cei care binevoiesc sa participe la aceasta discutie, sa-si spuna parerea in urmatoarea problema:/ "cat este vina noastra si cat este de vina investitorul strain pentru ca in aceste firme activitat  ...continuare .
36 comentarii
modifica
Coelho versus Gigi B.
de vania la: 11/05/2006 15:41:00
daca gigi ar scrie o carte, ar face-o mai bine sau mai prost decat coelho? s-ar vinde mai bine? ar fi mai siropoasa? razboinicul luminii sau creatorul lui? din aceasta dilema nu pot iesi...
70 comentarii
modifica
Labirintul iubirii
de Ana Munteanu la: 11/05/2006 15:34:00
capitolul unu/ / / afară era foarte cald, iar soarele ardea dogoritor. puţini erau aceia care se încumetau să iasă afară, pe o asemenea căldură. majoritatea oamenilor preferau să stea în casă, la umbră sau să meargă la plajă. cu toate acestea, catedrala mitropolitană din timişoara era plină de turişti sau de localnici. deşi era multă lume în catedrală, nu se putea să nu-l remarci pe bărbatul din faţa altarului, care era în genunchi şi se ruga la dumnezeu. acesta era un bărbat la vreo treizeci şi ceva de ani, era brunet şi avea părul tuns scurt. era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni crem, purta o cămaşă albastră, iar în picioare purta o perech  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Politete in halat...alb
de Kinetix la: 11/05/2006 12:13:00
era in dimineata aceleiasi zile./ lasase masina un pic mai incolo pe marginea strazii si cobori spre albia raului care traversa orasul. sa mediteze. era prea tensionat ca sa mearga direct acasa. "sa nu sufere copilul", isi zicea./ se aseza pe un damb. nimerise in dreptul unei mici cascade iar zgomotul apei asigura un fond sonor molcom, linistitor. din locul ales se putea vedea la mare distanta in ambele directii. pe maluri, dincolo de strada, erau aliniate blocuri de o parte si fabrici de alta./ la inceput privi drept inainte, asa cum statea ghemuit pe stratul de iarba uscata, muschi si iarba proaspata, abia rasarita. apa murdara, cele doua cauciucuri de camion pe jumatate scufund  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Scenarii imposibile
de rac la: 11/05/2006 12:11:00
plecând de la vorba "orice e posibil în ziua de azi", am stat şi m-am întrebat: chiar aşa să fie? m-am amuzat apoi, iar acum vă invit şi pe voi să o faceţi, trecând în revistă o serie de... scenarii imposibile: iată-le:/ <li>să iau micul dejun mâine dimineaţă la new york;</li>/ <li>ion iliescu să joace într-un film porno;</li>/ <li>să devin miliardar de pe o zi pe alta;</li>/ <li>toţi userii cafenelei să participe la următoarea întâlnirea a cafegiilor;</li>/ <li>să mai am iar 20 ani...;</li>/ <li>românia să fie o ţară de vis..., iar românii un popor minunat;</li>/ <li>să nu mai pun nimic la suflet;</li>/ <li>zaraza să facă diseară streaptease la mine  ...continuare .
113 comentarii
modifica
ce se intampla cu copiii nostri la scoala
de danila la: 11/05/2006 12:03:00
am o problema! am un copil elev in clasa a ix-a la un liceu din localitate. si avem tot felul de probleme, nu numai eu ci toti parintii, asta e ciudatenia situatiei. ni se spune ca sunt copiii indisciplinati , ca nu invata , ca au note mici. pana aici nimic deosebit. dar sunt copii care au intrat la acel liceu cu medii mari si nu cu spaga sau alte tertipuri, pur si simplu pe puterile lor. si dintr-o data toti sunt prosti, toti sunt rai, chiulangii si asa mai departe. la sedinta cu parintii am ridicat problema pe toate partile dar... scoala nu vede decat vina copiilor si eu , ca si ceilalti parinti nu suntem de acord. e si vina profilor, "dascalilor". situatie este destul de grava pt. ca print  ...continuare .
59 comentarii
modifica
Nu vom mai şti
de Ica la: 11/05/2006 11:08:00
ai bătut la uşa sufletului meu./ te-am lăsat să intri. n-am ştiut,/ că-ntr-o zi-mi va fi atât de greu/ să te pierd. Şi totuşi, te-am pierdut./ nu pot să-nţeleg cum ai plecat,/ fără doruri şi regrete-n tine,/ cum poţi să te scuturi de păcat,/ să te pierzi si să mă pierzi pe mine?/ mi-ai lăsat doar vis şi disperare./ dar privind trecutul, poate mâine/ vei constata că-n noaptea ce apare,/ m-ai pierdut şi-acum te pierzi pe tine./ vei reveni, poate-ntr-o zi, să ceri/ trecutul drag, în nopţile pustii./ mă vei găsi, atunci, la fel ca ieri?/ nu pot să ştiu şi nici tu nu vei şti.
41 comentarii
modifica
Ma intreb!
de sarsilovici la: 11/05/2006 10:35:00
ma intreb si eu cum o fi sa fii pisica? da..cred ca ar fi interesant! da pleaca sarsica la serviciu in locul meu si eu raman tartor si sforai pana vine ea... si daca ploua afara si e inorat mai bine..sforai si e bine... mai crantanesc cate un biscuitel din cand in cand printre pauzele de la somn, mai ma uit pe geam la trecatori la porumbei vecinului de deasupra, ma mai sperii de cate o masina fara toba de esapament, mai trag cate o joaca, strang covoarele mai scurm in ghivecele cu flori, mai prin nisipu meu mai las cate ceva sa nu zica sarsica ca n-am facut nimic toata ziua... da si iar somn... nu stiu exact care e speranta mea de viata ca si cotoi da e bine sa dorm..da oare ce visez? ca mate  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...