arhiva: 12/05/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Femeia si barbatul. Ritualuri si participanti
de me_some la: 12/05/2006 22:30:00
intr-un plus de incredere si entuziasm femeia si barbatul ei folosesc ocazia ideala si pornesc impreuna in lupta vietii./ fiecare cuplu dupa ritualurile sale.mai tarziu, si nu neaparat legat de alti participanti (noi-intrati) , dar cand una din partile jocului incepe sa schimbe ritualul de-acum bine stiut, partida devine momentan incinsa ..iar ei pierd (in)constient ceea ce au avut bun inainte. / ce ritualuri secrete aveti? daca le constientizati..n-ar fi pacat sa le pierdeti?
comenteaza!
modifica
Bienala Tinerilor Artişti 2006/Bucuresti
de Fundatia Culturala Meta la: 12/05/2006 18:53:00
14 octombrie- 16 noiembrie bienala tinerilor artisti/ absent without leave (awol)/ editia a ii-a, bucuresti, 2006 / / fundatia culturala meta, in parteneriat cu goethe-institut bukarest, organizeaza in perioada 14 octombrie - 16 noiembrie 2006 cea de-a doua editie a bienalei tinerilor artisti. primul eveniment periodic de anvergura al capitalei, in domeniul artei vizuale contemporane, isi propune sa prezinte publicului romanesc lucrarile a 50 de tineri artisti din romania, italia, statele unite ale americii, belgia, croatia, slovenia, spania, albania, macedonia, marea britanie, suedia, germania, serbia si muntenegru, ucraina, danemarca, bulgaria, republica moldova, franţa, brazilia, repub  ...continuare .
comenteaza!
modifica
VIENA
de daria2002 la: 12/05/2006 17:57:00
in august voi ajunge la viena. m-as bucura daca sunt romani care locuiesc in viena si-mi pot povesti despre orasul valsului. ar fi interesanta chiar si o intalnire cu diaspora./ voi locui aproape de viena, iinsa voi veni zilnic sa vizitez cate ceva...
1 comentariu
modifica
Povestea unei iluzii
de narcissa la: 12/05/2006 16:07:00
trăia la marginea unei mări de iluzii, o fată simplă în tiparele obişnuite ale vieţii. nopţile visa visuri de copil, zilele visa... visurile unui suflet curat. se visa alergând pe marginea mării cu picioarele goale-n nisip şi valurile curate îi mângâiau uşor glaznele. picioarele i se afundau în nisipul umed, lăsând în urmă semnele unei zbateri de aripi. era fericită...avea visurile, soarele şi marea.../ credea în iubire, iubea fără să ştie şi aştepta...poate o sirenă s-apară din valuri, poate un prinţ rătăcitor pe ţărm.../ aştepta iubirea cu fiecare adiere de vânt, cu fiecare catarg în zare, cu fiecare pescăruş. Într-o zi, în joacă, şi-  ...continuare .
comenteaza!
modifica
cine care ma poate ajuta?
de gemenici la: 12/05/2006 15:00:00
as vrea sa stiu daca este posibila casatoria intre doua persoane din tari diferite fara ca acestea sa fie de fata la incheierea casatoriei. de exemplu daca as putea sa fac o imputernicire prin care dau dreptul cuiva de a ma reprezenta si de a semna in locul meu actul de casatorie
comenteaza!
modifica
Sa ma retrag sau sa lupt pentru el in continuare?
de alidee la: 12/05/2006 14:14:00
poate voi fi acuzata de multi dintre voi poate unii din voi ma veti intelege eu totusi consider ca nu am o vina prea mare in toate astea.am cunoscut pe cineva in urma cu 6 luni m-am indragostit de el lucru care nu mi s-a mai intamplat in ultimul an.atragator, simpatic, de viata il iubesc ce sa mai.problema este alta si anume ca dupa 4 luni in care totul a fost ok a aparut a treia persoana in peisaj si anume prietena lui.nu intelegeti?nici eu nu am inteles in primul moment.el avea o relatie de 3 ani cu o fata care in perioada in care m-a cunoscut pe mine era plecata din tara.cum de nu mi-am dat seama?nici nu aveam cum din moment ce totul se petrecea normal intre noi.mergeam la el acasa, nu se  ...continuare .
33 comentarii
modifica
ce filme bune ati mai vazut in ultimul timp
de adolescentul miop la: 12/05/2006 13:33:00
din maldarul de filme care apar pe piata am reusit sa selectez si sa vad cateva care chiar mi s-au parut interesante...noroc cu cronicile din agenda.liternet.ro, caci altfel cautam eu mult si bine. oricum am constatat ca filmele cu adevarat bune, care nu sunt facute musai pentru 'entertaiment'...ci pentru a te face sa mai si gandesti si sa simti un pic, nu prea sunt promovate si raman undeva intr-o semiobscuritate. / daca ati descoperit si voi astfel de filme v-as fi foarte recunoscator daca mi le-ati dezvalui si mie. si inainte va voi dezvalui si eu cateva(nu toate nepromovate)./ incep cu ultimul - "legaturi periculoase", apoi: match point, reconstruction, the notebook, gegen die wand, ma  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Absolutul şi Cauzalitatea
de anadi108 la: 12/05/2006 09:45:00
1. principiul cauzalităţii lumii material (relative) spune că tot ceea ce există trebuie să aibă o cauză... şi atunci/ 2. dacă tot ceea ce există în lumea materială trebuie să aibă o cauză... atunci/ 3. aşa numita primă cauză trebuie să aibă o cauză... şi atunci/ 4. dacă aşa numita primă cauză trebuie să aibă o cauză... atunci/ 5. prima cauză nu existĂ ... ceea ce ar însemnă că / 6. lumea relativă a apărut din nimic ... dar aceasta contrazice principiul lumii relative, care spune că orice există trebuie să aibă o cauză ... deci / 7. lumea relativă nu a apărut din nimic ...sau/ 8. prima cauză nu existĂ ... ar însemna ca ceva a existat tot timpu  ...continuare .
87 comentarii
modifica
timp al trairii, timp al marturisirii...
de blue heart la: 12/05/2006 01:20:00
să-ţi expui pagini din suflet pe pagina albă de hârtie…/ a-ţi îndrepta privirea spre şirul de lumini reci ce pâlpâie în mijlocul oraşului… şi a nu te identifica cu nici una, ci totuşi cu toate…/ Îţi cauţi jumătatea gândului pierdută printre mormintele îngheţate ale cimitirului de idealuri./ totul are un suflet, până şi cel mai superficial gând, fapt are un conţinut….depinde de tine să cauţi să afli sufletul lui…sufletul lumii…/ a înviat gândul. “ dar după noaptea morţii, târziu, de-abia acum, începe dimineaţa eternităţii în mine”. a fost mort visul. s-a înecat mai demult în oceanul de stele. cu şiraguri de lacrimi a plîns soarele.  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...