arhiva: 13/05/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despartire
de a_lex_is la: 13/05/2006 22:56:00
am oprit cuvantul dintr-un vant de ganduri si s-a ratacit in soapta langa sufletul lui smulgandandu-ma pe mine pentru totdeauna din vis si aducandu-ma in cruda realitate a gandului rau, a consecintei. as vrea sa opresc timpul si sa invat sa iubesc o secunda doar… atat as vrea… sa iubesc, sa daruiesc iubire si sa fiu iubita. ce ironie, ce cuvant dureros : « nu te mai vreau ». sa te privesc, sa te mangai, sa ne contopim lacrimile in sarut si sa ne innecam in oceanul de vise si de dezamagiri reflectat in ochii nostri fara a ne avea, fara a stii ce va fii maine, nici macar peste o secunda. / vreau sa te am timp dupa timp dar tocmai timpul nu ne vrea. ne opreste pe buzele-nghetate aminti  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Rosu
de a_lex_is la: 13/05/2006 22:52:00
... rosu. sangerare, tristete,instrainare… as vrea sa ma joc cu cuvintele, dar nu reusesc decat sa hranesc haosul adanc din inima mea cu litere rosii-sperante desarte care patrund pe rand in gandul meu, otravindu-l./ ce poate fi mai rau decat un gand otravit de speranta ca « poate » : poate nu va uita, poate va veni, poate ca distanta ne apropie, mereu « poate »…/ cuvant rosu, cuvant dureros.. te urasc ! te pronunt mereu in gand : poate…poate…poate…poate, atat de des incat iti pierzi intelesul, pierzi orice sens si orice putere asupra mea, pierzi o data cu mine, pierzi cel mai valoros cuvant :iubirea. il incuiasem de mult in gandul meu, in inima mea, in mine, dar fiecar  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Negru
de a_lex_is la: 13/05/2006 22:50:00
…negru.desertaciune,amaraciune… ura ? / alai de masti schimonosite,/ de zambete intiparite,/ si falsitate mult prea multa/ in lumea noastra cea marunta./
1 comentariu
modifica
Spune NU! Ai curaj?
de a_lex_is la: 13/05/2006 22:49:00
cum sa spui "nu"?/ incepand de la individual, respctiv cazul meu, o relatie care nu mai merge, el ma iubeste, eu nu, certuri peste certuri, timp pierdut degeaba. dar cand vine momentul in care as putea spune "gata"... mi-e frica. nu pentru ca simt ceva profund, tin la el, dar mi-e frica sa fiu singura pentru ca simt ca fara el nu am nimic. totusi, cand spun "nu" si el spune "te rog frumos, mai da-mi o sansa", nu pot spune inca o data cuvantul magic, desi stiu ce o sa se intample in continuare./ seara, tarziu, oboseala, teme. suna telefonul. o verisoara sacaitare care te intreaba daca ai 2 minute libere pentru ea sa-i explici ceva. bineinteles ca le ai. doar ti-e ruda. dar apoi vine, si a  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Ati emigrat? Multumesc.
de motanita la: 13/05/2006 21:58:00
vorbeam deunazi cu un strain stabilit in romania cu afaceri. ma intreba: "de ce tin romanii cu studii sa plece de aici sa faca munci necalificate in strainatate cand aici se pot castiga atatia bani?" sunt de aceeasi parere. lucrez in vanzari, am masina de serviciu, o functie de conducere si un salariu care imi permite practic orice la nivel de romania. nu as pleca decat daca mi s-ar oferi o functie in top management, platita la vreo 3-4000 euro, care sa-mi permita acelasi statut si acelasi venit ca in momentul de fata./ am ajuns aici fara pile, fara favoruri: nu am parinti, nu am pe nimeni care sa ma sustina, tot ce am realizat a fost pe munca proprie si pe baza de cifre: am fost evaluata pe  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Despre arta partzului
de a_lex_is la: 13/05/2006 21:17:00
imi scuzati "tz" din titlu, dar fara el cuvantul "part" nu ar fii fost destul de sugestiv(part=emisie de gaze)./ hai-hui pe net, am dat peste o carte scrisa de salvador dali, numita "arta partului". fara nici o inhibitie, vorbea despre parturi mai mari, parturi mai mici, etc. si intr-un fel m-a frapat, mi-a zguduit mica lume. este prima carte de genul acesta pe care o deschid./ este un adevar general. tuturor ni se intampla. oare exista un fel in care trebuie... :)). mi se pare hilar faptul ca ajuns subiect de carte si in acelasi timp, desi nu cunosc foarte multe lucruri, mi-a aduc aminte de ragaitul in semn de politete in cultura japoneza. ce exemple de genul acesta mai stiti? vi s  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Armagedon-ultima lupta-Dan Brown,primul demon cazut
de dan carlea la: 13/05/2006 14:37:00
/ "Şi i-au strâns la locul ce se cheamă evreieşte harmaghedon"/ apocalipsa sfântului ioan teologul/ cap.6/16/ am păşit pe câmpia armaghedon./ trei uragane cântau deodată, / sper că-nţelegi ca lumea, / tatăl, fiul şi sfântul duh umblau / prin părul meu de plasmă./ În faţă, hoardele de beznă puturoasă/ conduse de gog, magog şi dan brown, căruia i-am zis:/ -demone, ştii tu ce e piatra din capul unghiului?/ Ştii tu ce-i sfântul graal?/ e inima noastră pulsândă de dor după cer, / e locul în care e uneori dumnezeu prizonier, / având trufia umană pâcloasă drept temnicer./ el a rânjit, iar sfânta maria magdalena/ l-a flegmat în faţă, cu roua florilor / din  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Evanghelia dupa Toma
de Tyanu la: 13/05/2006 12:41:00
/ evanghelia după toma/ introducere/ evanghelia după toma este o colecţie de învăţături, proorocii, pilde si parabole ale lui isus. data apariţiei ei este încă subiect de controversă printre cercetători, dar în general data cea mai timpurie este jumătatea primului secol (când au început să fie alcătuite si cele patru evanghelii canonice) si a doua jumătate a celui de-al doilea secol. autorul se recomandă pe sine a fi didymos iuda toma, cu alte cuvinte, toma „zis geamănul”, un apostol al lui isus (ioan 11:16 si 21:2). / relaţia dintre evanghelia după toma si evangheliile canonice a constituit un subiect de mare interes: multe dintre învăţăturile din evanghelia  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Evanghelii Gnostice
de Tyanu la: 13/05/2006 12:29:00
salutare/ prin bunavointa voastra as vrea sa aflu cat mai multe detalii despre evangheliile gnostice ( stiti voi, cele interzise de biserica ). cei care detin materiale (reale) despre textele gnostice imi pot trimite materiale sau putem coresponda pe adresa de mail tyanuc@yahoo.com ./ ps as fi bucuros daca cei care nu cred in veridicitatea acestore sau alte persoane nu ar incerca sa-mi trimita mesaje de genul '' esti pe drumul pierzaniei, mergi la biserica .etc..''/ va multumesc anticipat si astept mesajele voastre / cu respect, tyanu
comenteaza!
modifica
fericire/nefericire
de MOGECRI la: 13/05/2006 07:41:00
fiecare dintre noi a trecut prin viata prin momente grele sau mai putin grele. care a fost cel mai fericit moment din viata dumneavoastra ? dar cel mai nefericit? au fost mai multe clipele de fericire sau de suferinta? cat de adanc v-au marcat experientele prin care ati trecut?ati avut desigur momente cand ati fost victime.ati reusit sa iertati? au fost momente cand ati produs suferinta celor din jur, cu sau fara voia dumneavoastra. in aceste cazuri ati incercat sa reparati raul facut? e mai importanta fericirea dumneavoastra sau nefericirea altora? v-ati construit vreodata fericirea pe nefericirea altora?
41 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...