arhiva: 16/05/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
TRIST
de tymori la: 16/05/2006 23:00:00
ce ciudat ma sfasie toamna si cum ma dor toate frunzele moarte intr-o zi gandul tau a plecat pe fereastra spre asfintit ai murit?..
comenteaza!
modifica
INCHINARE
de tymori la: 16/05/2006 22:45:00
mi-am plecat adanc fruntea in tarana sfanta s-aud in mine cum lumina framanta zidire de stea si granit. un fulger ti-a ranit ochii si inima, spui ca te doare? taci! taci si asculta cum canta strabunii ziditi in trup de ulcioare.
comenteaza!
modifica
Alcoolul sau volanul????
de sarsilovici la: 16/05/2006 22:43:00
pe un panou publicitar am vazut scris: 'alcoolul dauneaza grav sanatatii si libertatii!!!'/ alcoolul poate e cel mai mare dusman al nostru. e dusmanul relatiilor interumane, e dusmanul pietonilor, e al nostru al tuturor.. aduce voie buna , in cantitati mici e bun si in general e considerat ca facand parte din alimentatia noastra. ce vreau sa spun eu aici e ca alcoolul la volan e cel mai mare pericol pentru oricine,fie ca esti sofer fie ca esti pieton. accidente provocate de soferi beti au fost, sunt si poate vor mai fi mult timp. / am vazut o emisiune tv in care era descris un dispozitiv (gen fiola alcoolscop) in care soferul pentru a putea porni motorul masinii, trebuia sa sufle...daca era '  ...continuare .
24 comentarii
modifica
pe sub ploi
de alex andra la: 16/05/2006 21:59:00
pe sub ploi/ sub aceeaşi umbrelă/ sub o altă înfăţişare/ cine mai ştie/ tu / eu/ sau noi/ umbrela era mult prea mare/ încăpea sub ea / o lume / o zare/ o mare / ploaia bătea drept în inima mea/ cu tropot de cai/ cu ropot de copite/ cortina de ploi/ între mine şi tine/ între noi/ să nu-mi spui adio/ urăsc ploile reci/ cotropirile/ desparţirile/ strivirile/ să nu-mi spui rămâi/ să nu spui nimic/ ploile/ năroadele/ vin şiroaie/ şuvoaie/ /
2 comentarii
modifica
[Cateodata...]
de andleia la: 16/05/2006 20:25:00
cateodata mi-e foame de tine,/ de sarutul tau, rasfirat pe buza mea de jos,/ de vocea ta care vorbeste fara sa se auda/ in afara peretilor ce ne inconjoara.../ cateodata mi se face dor de bataia inimii tale in venele mele,/ de privirea ta, care incearca sa se ascunda in mine,/ de buzele care nu pot uita gustul meu,/ de tacerea pe care o impartim, fara sa ne doara.../ cateodata esti tu cel pe care il visez,/ sau poate cel care mi-as dori sa fii./ cu toate astea, imi placi cu-atat mai mult cu cat/ imaginilea astea doua se suprapun... si inca cat!
2 comentarii
modifica
Oda soarelui
de andleia la: 16/05/2006 17:05:00
cautarea disperata a soarelui/ se termina la mine si la usa mea;/ aici nu e decat lumina norului/ si toata linistea din ea.../ tacerea se preumbla si se roaga/ sa incetezi cu disperarea ta;/ si in aceasta ura neagra/ stai singur cu faptura ta/ in loc sa fii asa distant si rece,/ tu ai putea sa intri si sa bati,/ sa spui ca tu esti soarele ce trece/ si ca aici te-ai chinuit sa razbati./ durerea toata ai putea uita-o,/ si linistea si somnul te-ar cuprinde;/ doar daca vrei sa-ti uiti intreaga viata,/ aici tu te-ai putea deprinde./ astept ca tu sa realizezi tacerea/ si toata binecuvantata fericire/ ce azi se naste din durerea/ ce tu ai uitat-o in nemurire/ ramai tu soare surd si rece,/ uitat in t  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Mesaj in sticla
de andleia la: 16/05/2006 17:02:00
am scris aici toata durerea/ si tot amarul vietii unui flutur;/ l-am pus in si-am inchis si dopul,/ am aruncat trecutul, fara sa-l mai scutur.../ acum eu sper ca tu, din viitor,/ vreodata tu ai vrea sa cresti.../ ramai copil si inocent,/ si doar asa ma vei putea trai;/ caci numai soarele incet/ te poate invata cat poti iubi...
comenteaza!
modifica
E spovedania pentru naivi?
de tuddor la: 16/05/2006 08:35:00
eu m-am spovedit de doua ori pana acum (in toata viata mea) si nu intentionez sa o mai fac foarte curand. / se spune ca prin spovedanie ti se iarta toate pacatele marturisite daca le regreti cu adevarat. ok, am inteles. deci, pacatuiesc, merg la spovedanie, marturisesc iar apoi pacatuiesc din nou. si iata cum am gasit reteta de ajuns in rai. nu as avea nici o problema cu acest...cum sa-i spun? obicei daca, uneori, nu ne-am marturisi unor persoane mai pacatoase decat noi insine. in lumea de astazi putine persoane mai sunt capabile sa-si pastreze macar un minim de moralitate si bun-simt. preotii, oameni fiind, cad si ei in aceasta capcana sub falsa impresie a mantuirii prin ceea ce sunt ei, f  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Schizofrenia - boala sau posedare???
de anelida la: 16/05/2006 05:27:00
exista oameni pe pamant inzestrati cu darul vindecarii prin diferite mijloace...oameni controlati si monitorizati pt a fi indepartate sarlataniile.bun. avem nevoie de ai pt ca de cele mai multe ori pot vindeca ce medicina alopata nu reuseste sa vindece. ca in cazul schizofreniei. nici macar nu i se cunosc cauzele. si vb in cunostiinta de cauza pt ca am un baiat de 18 ani cu schizofrenie debutanta la 13 ani. acum zace in spital , sub cheie, injectat cu acel haloperidol diazepam si plegomazin....vorbeam de acei oameni inzestrati cu har..sunt oameni care sunt inzestrati cu energii pozitive cu forta binelui ..sunt considerati paranormali , nu bolnavi psihici si intradevar f multi dintre noi apele  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Aceeasi murire
de dan carlea la: 16/05/2006 01:18:00
ne privim scheletic şi dus/ în lagărul de concentrare al/ relaxării iubirii noastre/ strivite de metastaza tandră/ a zilei, numită "apus"./ ne-am luat raţia de "celălalt"/ şi-acum plutim târâş unul prin altul/ aşteptând moartea - punctul g/ al existenţelor noastre./ prin noi trec mâinile strămoşilor/ mângâindu-i pe ei şi-apoi scriu / pe fetuşii clipelor / cuvântul "reîntâlnire"./ adormim./ ne trezim./ aici, în cea mai albastră rană/ a lui dumnezeu, poreclită terra, / o nouă zi , aceeaşi murire... /
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...