arhiva: 02/05/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Anunţ matrimonial !
de Valeriu Cercel la: 02/05/2006 23:48:00
“tânar, nicicând casatorit,/ cu calitaţi şi cu situaţie,/ un caracter deosebit/ Şi fara nici o obligaţie,/ nici viciu, nici narav macar,/ nefumator chiar pasionat,/ duşman de moarte pe pahar,/ cu maniere, delicat,/ doresc relaţie serioasa,/ cu-o partenera tot la fel”/ (adicatelea dragastoasa/ Şi cu ceva la portofel)./ suna convingator, real/ Şi de-o fi vr’una ce-a decis/ sa îşi ia soţul ideal,/ tentata va fi-n mod precis;/ dupa doi ani de tribunale,/ bani cheltuiţi la avocat/ Şi multe alte angarale,/ divorţul eu l-am câştigat:/ cinstit fiind de când ma ştiu,/ nu m-am mirat ca în instanţa/ m-au scos beţiv, scandalagiu,/ dar asta n-are importanţa;/ am împarţ  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Cultiva-ti siguranta si puterea
de proinfluent la: 02/05/2006 23:16:00
intalnim oameni mai putin destepti, sau mai putin bogati, sau cu mai putine calitati si cu succes. vedem ca au o mina excelenta, ca atrag privirile, sunt in centrul atentiei si se comporta ca si cum toata lumea e a lor. <br>/ lumea ii cauta, au o gramada de prieteni, acced pe scara sociala. <br>/ ce au diferit? cum reusesc? <br>/ au ajuns la un echilibru interior, se focuseaza pe ceea ce e bun in viata lor, gandesc pozitiv! <br>/ gandesc pozitiv? dar ce inseamna sa gandesti pozitiv? <br><br>/ exista mai multe moduri de a o face: <br><br>/ 1. foloseste-ti frica<br><br>/ frica, uneori poate fi singurul obstacol intre tine si ceea ce pentru tine inseamna fericire. <br>/ auzim des, de la prieteni  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Confesiunile unei mame (3)
de cosmiK la: 02/05/2006 22:49:00
a mai trecut o zi de când am plecat din casa mea, si mi-e atât de dor de tine, incat mă bate gândul sa mă întorc, fie si numai pentru a te mai vedea aşa din când in când, deoarece sa locuim împreuna a devenit imposibil. dar nu si nu, n-am sa revin in viata ta si n-o sa te mai tulbur cu prezenta mea, pentru ca ar fi in van. tu n-ai înţelege de ce am plecat, iar mama, cu felul ei de a fi, a raţiona si reacţiona mi-ar face viata care mi-a mai rămas de trăit un calvar, aşa cum a făcut si in copilăria, adolescenta si tinereţea mea. prefer ca zilele care mi-au mai rămas pe acest pamant sa le trăiesc in libertate, fara sa dau socoteala nimanui de faptele si actiunile mele cu ex  ...continuare .
5 comentarii
modifica
incotro ne indreptam?
de ionutz1700 la: 02/05/2006 20:21:00
stateam si priveam mai alaltaieri cum ne indreptam spre....ce?/ adevarul e ca nici noi nu stim spre ce.certam e ca trebuie sa ne miscam mai repede,sa facem cat mai multe intr-un timp cat mai scurt,sa castigam mai multi bani, sa avem o sotie(prietena,iubita) mai frumoasa decat a prietenului meu cel mai bun.tot ce e in jurul nostru ne indeamna spre cat mai putina gandire sau chiar deloc.adevarul e ca stand si privind in jurul nu prea vezi mari diferente intre un robot si un om.mai ganditi-va si voi.daca aveti si ceva de spus cu atat mai bine.
comenteaza!
modifica
mă întorc în mine
de alex andra la: 02/05/2006 17:56:00
albul din noi s-a şters/ ploile ne-au trădat/ frunze de lemn câinesc/ imi lovesc în cădere/ timpanul subţiat/ de atâtea tăceri/ nisipul din clepsidră s-a scurs/ ma intorc in mine/
7 comentarii
modifica
Nectar
de Radu Negulescu la: 02/05/2006 15:23:00
... durerea era prea intensa.nu isi mai simtea mainile, picioarele, caldura, pieptul ii ardea ... vroia sa urle. nu mai avea putere. a stiut ca va se va intampla. fusese avertizat ... sperantele nu ii pieisera niciodata.pana acum .../ dar durerea .../ vroia sa se termine o data.vroia sa fie langa tatal lui.dar nu ... nu asa trebuia sa fie./ "m-au parasit!"/ isi aminti ca ii era sete ... dar durerea .../ ochii insangerati, plini de lacrimi, aruncau o ultima privire spre cer. era negru./ "tata ... iarta-ma ..."/ momentul se apropia ... pana si miscarea pleopelor era dureroasa./ zambea .../ / */ "primul sarut !"/ un fior, un zambet in interior ... georg  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ce va amuza?
de Cri Cri la: 02/05/2006 13:07:00
ieri am avut o zi proastă... ori, mai degrabă, aiurea... că nu s-a întâmplat ceva rău, ori grav, ori... doar sâcâieli.../ dimineaţă a trebuit să merg la tulcea... deci am trecut cu bacul… şi pe când „amfibiam” (oare există verbul?) eu pe malul dobrogean, un ciucure de oameni s-a împrăştiat, aproape sub roţile mele, dintr-un „papuc” supraîncărcat, lăsându-mă să aştept în apa „pân’ la gât” să se „regrupeze”. parcă mă simţeam în „pielea” (să zic… caroseria?) maşinii… cu marea de apă curioasă, zbătându-se în jurul meu după o fisură, o „pauză” în cheder sau un orificiu cât de cât… pe drum.. căruţe, „pedestraşi  ...continuare .
51 comentarii
modifica
religia un rau necesar
de hector la: 02/05/2006 09:24:00
inca de la inceputurile omenirii a aparut si credinta. de ce? pt ca oameni nu isi puteau explica anumite fenomene ale naturi. mai tarziu credinta a devenit un instrument de manipulare a maselor, un bun exemplu sunt credintele politeiste din istoria antica dar si crestinismul de de la constantin cel mare pana in zilele noastre. cu toate ca acesta a fost pagan pana pe patul de moarte a fost santificat. de ce? pentru ca el inpreuna cu mama sa a pus bazele crestinizmului modern inchegand prima biblie. dar nu pentru ca el credea in dumnezeu ci pentru ca si-a dat seama ca noua religie lua amploare si multi 'martiri' erau dispusi sa moara pentru iisus si dumnezeul israielitilor. avand crestini si r  ...continuare .
2 comentarii
modifica
White House Correspondents Association Dinner ...April 2006
de Mr Six la: 02/05/2006 05:18:00
pentru toti cei care nu au avut ocazia sa vada transmisiunea pe c-span afisez link-ul urmator part 1 http://tinyurl.com/nsl4u part 2 http://tinyurl.com/egsuz funny .../ -enjoy it !/ salutari,/ sixpack
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: