arhiva: 21/05/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ULTIMA EVADARE
de camposanto la: 21/05/2006 23:07:00
e superb, ratacind printe stele, sa te apropii de-o stea, sa te topesti intr-o stea, devenita si a ta, si sa radiezi eternul luminii in tot universul; si sa te contopesti cu toti cei care admira lumina ta dintr-o stea. si sa “urci” si mai “sus”
22 comentarii
modifica
in loc de "Bine v-am gasit!"
de creata la: 21/05/2006 20:25:00
eu sunt noua pe aici si rasfoind mesajele voastre am vazut ca multi va cunoasteti...ceea ce creeaza o oarecare senzatie (vaga ce-i drept) de nu stiu cum sa-i zic...poate frustrare, desi nu stiu daca e termenul cel mai potrivit...dar cred ca intelegeti - e aceeasi senzatie pe care o ai cand intri intr-un grup si toti se cunosc,au acelesi glume, etc.. intrebarea mea ar cam fi ce parere aveti despre cafenea, ce "foloase trageti de pe urma ei"? si prin asta as vrea mai mult sa mai vad si eu pareri...nu de alta, dar nu ma refer deloc la ceva de genu "spuneti-mi ce caut eu pe-aici" ca n-ar avea nici un rost intrebarea.
4 comentarii
modifica
Despre patriotism
de Alexandros la: 21/05/2006 18:43:00
ce este patriotismul?/ notiunea de patriotism e diferita de la persoana la persoana?/ de la tara la tara?/ cum stii daca esti patriot?/ ce simt cei plecati (voit ori nevoit) din tara?/ se pierde patriotismul?/ e influentat de clasa conducatoare patriotismul individului?/ eu am simtit patriotismul prima data cu adevarat la o iesire mai lunga din tara. mi-au dat lacrimile cand am intrat in romania. sa fie patriotismul si dorul de tara acelasi lucru?
102 comentarii
modifica
teoria Sionului
de Adiy la: 21/05/2006 17:59:00
multi vb despre descendentii lui iisus.ba mai mult au indraznit sa aduca pe micul ecran asemenea blasfemii cum ca iisus a fost casatorit cu maria magdalena.simple supozitii si nimic mai mult./ sunt de acord ca prioria sionului si toate pergamentele descoperite in franta cum ca acestea ar fi "ascuns" codul lui da vinci sunt fictiune./ sfantul ioan fiind cel mai tanar dintre toti apostolii era infatisat cu trasaturi feminizate.de altfel toti cei aflati in floarea varstei erau astfel infatisati.astfel ca nici macar nu poti presupune ca tanarul din dreapta mantuitorului era de fapt o tanara, maria magdalena.atunci apostolul ioan unde disparuse?
17 comentarii
modifica
Scrisoare către..."Să-ţi fie ţărâna uşoară!"
de ARTEMISS la: 21/05/2006 17:36:00
am ajuns din nou la concluzia că viaţa e un chin prelungit. În viaţă vezi toate cele şapte feţe ale diavolului, unele dintre ele chiar în fiecare zi. aş vrea să fac o cerere către providenţă să mă graţieze din închisoarea trecerii vremii. dar asta e doar o amăgire stropită cu agheasmă, pierdută în cadranul dintre mine şi mine. Încep să simt cum îmi pulsează argintul viu în vene şi îmi doresc să pot mitui începuturile, ca totul să se poată repeta, să am posibilitatea să o iau de la început. dar coruperea veşniciei nici nu se compară cu un foarte vechi obicei de-al meu: scufundarea în vârtejuri de oglinzi. acum simt cum veninul pluteşte în oasele mele  ...continuare .
7 comentarii
modifica
zbor paralel
de alex andra la: 21/05/2006 09:11:00
unde sfârşesc eu/ începi tu/ pe altă elipsă/ în altă eclipsă/ viori viole violoncele/ coarde întinse/ paralele/ sfâşieri cu sunete de harfe/ in cheile eu si tu/ tu sfârşit/ eu început / arpegii în canon/ în fugi de cai nebuni/ spre alb/ spre negru/ spre nicăieri/ spre ieri/ spre mâine/ spre ar fi fost/ dar nu a fost/ sa fie/
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...