arhiva: 24/05/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ALCOOL-the best, the worse
de Cri Cri la: 24/05/2006 23:43:00
citeam un banc... sec, sa zicem: / "alcoolul este cel mai mare dusman al omului./ dar cine fuge de dusmani este un las!" :)/ cine fuge? cine nu? si cat de mult e prea mult?
23 comentarii
modifica
indigare
de anca_si-atat la: 24/05/2006 19:56:00
te privesc/ cum zaci/ pe jos/ cum te tarasti/ cu dintii/ pe marginea/ canapelei/ cum iti smulgi/ carnea/ de pe suflet/ si-o arunci/ la niste / caini/ turbati/ cum iti arzi/ tigarea/ pe degetul/ mare de la/ un picior/ al scaunului/ gol de el/ si toate astea/ in fata oglinzii/ mele!!!
7 comentarii
modifica
tacerea care ucide
de alina 22 la: 24/05/2006 19:19:00
de ce taci?uita-te in jurul tau…le pasa?/ le pasa pasarilor ca intr-o zi vei pleca?/ ii pasa cerului de tine?/ uita-te cata nepasare/ si tu taci?/ imi soptesti la ureche ca soarele tau a apus…/ mie mi se pare ca tu ,soarele meu,ti-ai pierdut stralucirea…/ si daca nu ma insel,a trecut ceva timp de cand ultima ta raza mi-a patruns sufletul…/ tu imi vorbesti in soapta de clipe trecatoare/ insa mie imi vine sa urlu/ cand vad atata fatarnicie…/ oare nu plang copacii acestia cand isi vad frunzele intrepatrunse de raze de durere?/ cred ca esti singurul pe care nu il doare…/ pentru ca sufletul meu a amortit de cand se zbate intre a fi si a nu fi/ intre iubire si amagire/ intre lacrimi si  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Nebunia aviara
de tenebrum la: 24/05/2006 18:59:00
nu am decat un lucru de spus: m-am saturat!/ m-am saturat sa tot aud stiri despre gripa aviara./ m-am saturat sa se ucida zeci de mii de pasari pentru cate o gaina moarta in vreun sat./ m-am saturat sa se tot teoretizeze despre cum ar trebui sa se implice institutiile statului pentru a scapa de acest asa-zis "pericol"./ m-am saturat de oameni atat de usor manipulabili, care nu-si pun problema cum de numai la noi mor pasari, in timp ce in tarile vecine cazurile sunt aproape inexistente./ m-am saturat sa se tot sporovaiasca despre o gripa care exista probabil de zeci de ani, numai ca abia in ultimul timp a devenit subiect de cercetare si de presa./ m-am saturat sa se faca atata tragedie dintr  ...continuare .
47 comentarii
modifica
as vrea...
de alina 22 la: 24/05/2006 18:56:00
as vrea sa-mi pot lua sufletul in mana/ si sa-l arunc cu putere intre nemurire/ si credinta/ pentru ca astfel,alinarea ceasului din urma / sa ma poata atinge/ si sa cuprind cu ochii/ furtuna necrutatoate din inima nelinistita./ dar in zadar sper ca voi reusi sa sorb din cuvinte/ pe cele mai gingase/ si credinta in dragoste sa o pot intoarce la mine.../ domnul nu ma asculta...si ceasul.../ ceasul nu ma asteapta sa vin din urma.../ as vrea ca mortii sa se destepte si sa ma invete ce e sa traiesti si/ sa mori.../ de ce,doamne,lasi pe cei ce nu merita/ sa vietuiasca/ iar cei astupati cu tarana mancata de vreme/ sa plateasca cu veacuri de ratacire in umbra?
comenteaza!
modifica
Constelatii
de ION DAN la: 24/05/2006 12:44:00
printre constelaţii oglindite pe valuri / te cuprind uşor rotindu-ne în salturi/ Şuviţele în vânt mângâindu-mi obrajii/ străjuiesc reflexia lunii în raze stacojii./ te împleteşti la brâul meu şi îmi înlănţui gâtul/ cu buzele calde şi moi îmi îmblânzeşti sufletul/ Îţi simt pieptul moale şi inima bătând tare/ genele-n clipire sună ca harpa de-ncântare. / apoi de la gâtul meu te dezleg, zâmbitor/ nufar cu petale-n rond pe luciul mişcător/ susţinută-n rotunjimi, tulburi cu o petală/ apa de pe talie, dând glas lirei cu migală. (constelaţia lirei)/ marea se sparge pe umeri răsunătoare/ spre ochii mei vezi smaralde căzătoare/ eu văd ploaia de rubi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Concursurile si jurizarea lor. Un mister sau ???
de Gabriel Shoutzu la: 24/05/2006 12:40:00
concursurile si jurizarea lor. un mister sau ???/ / cine hotaraste valoare unei creatii: autorul, publicul sau specialistii?/ cat de influentati sunt cei are jurizeaza de factori externi, de intamplare etc ?/ si mai mult difera concursurile din romania in general de concursurile din alte tari?/ inaintez intrebarile astea pentru a afla mai multe de la voi si propun si un concurs la care am participat atentiei voastre: concurs o skoda pentru o idee, concurs in desfasurare./ am inscris patru scenarii fiecare dintre ele respectand brieful de marketing si vorbind fiecare dintre scenarii despre o situatie haioasa dar si despre o trasatura a masinii, valori brand si alte specificatii de  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Singuratatea...
de Evrica la: 24/05/2006 04:24:00
doar vanitatea m-a facut sa cred ca putem fi impreuna, dar dragostea noastra a fost luata cu imprumut si stim ca va venii o zii cand va trebui sa o inapoiem!/ / a existat odata un om care statea in fata unei oglinzii si nu vedea in ea nici o imagine…/ imi doresc sa ajung sa ma cunosc intr-o zii atat de bine incat sa pot sta in fata unei immense oglinzi si sa nu vad nimic , sa ajung sa imi cunosc atat de bine temerile si sa le suprim./ afara in fata geamului meu se intinde un lan uscat de raceala iernii, urmat de o intindere de nisip fin ca un scrum, care parca face o introducere, marii…/ din cauza vantului rece, iarba se indoaie de parca ar fi  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...