arhiva: 25/05/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"...ancor non e finita..."
de corghi la: 25/05/2006 20:16:00
"...ancor non e finita..."/ passati gli anni e i dolori/ crescono su i campi solo fiori/ della speranza nella vita/ bambini,amici ancor non e finita/ abbiamo vinto nei confronti/ con i grandi crocodrilli/ sognagndo pace senza strilli/ e il dolore dei tanti mondi?/ insieme siamo grandi/ diventanto non giganti/ ma di piu in altra vita/ bambini,amici non e ancor finità/ ho visto tanti che diventano ricchi ma buoni mai/ corghi'06/
comenteaza!
modifica
Iminenţa
de Mik la: 25/05/2006 17:46:00
un curcubeu de chihlimbar/ îmi crestează palmele/ în fiecare dimineaţă/ saturn îşi plimbă ansa pe tâmplele mele/ şi gălbenuşul lumii e tot la locul lui.../ cum altfel ar putea să fie?/ iminenţa îşi vede de ale ei, / pe crengi de măr, pe flori de cireş.../ mi-am încuibat sufletul în bame/ şi stau gata să plesnesc la fiecare echinocţiu.<>/ vopseste-ţi doamne speranţele în roşu!/ să vadă şi bureţii, când ţipă şi dor!
comenteaza!
modifica
Astea două cimitire
de Mik la: 25/05/2006 17:03:00
dacă nu se intersectau astea două cimitire/ rămâneam şi azi gălbenuş în gât propriu,/ că mai uită omul cum e să te tragă viermii de coaste/ şi mai uită cum are să ajungă după trei zile de priveghi./ dacă nu se intersectau astea două cimitire/ rămâneam şi azi gălbenuş în gât propriu,/ că uitam cum e să dai din codiţă dureri de cap şi de burtă/ şi uitam cum e să vezi lumini şi extratereştrii printre două picioare familiare./ un of rămâne acelaşi în amândouă,/ cam de atunci am căpătat un tic:/ mă plimb printre cruci, cu voi de mână/ în căutarea groparului personal.
comenteaza!
modifica
Fiecare moment este o ocazie de a învăta ceva
de Shtevia la: 25/05/2006 16:16:00
fiecare moment este o ocazie pentru a învăta ceva. relatia care nu a mers este o oportunitate de a progresa si de a învăta. ati putea învăta, de data aceasta, ca poate ar fi fost mai bine sa lăsati sa curgă de la sine, nu s-o încărcati cu vise zilnice si cu asteptări. ar putea fi timpul sa învătati ca nu toti oamenii sunt destinati sa fie cu voi pentru totdeauna. ar putea fi timpul sa învătati că dragostea este un dar, un dar al dăruirii si nu al primirii, si daca veti permite iubirii sa curgă liber atunci veti fi binecuvântati cu darul unei inimi prea pline de iubire. si de obicei, aceasta este suficient pentru a va permite sa permiteti altora sa fie ceea ce ei sunt cu ad  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Mita la romani
de daria89 la: 25/05/2006 12:48:00
mi-am inscris copilul la scoala la care urmeaza sa mearga din toamna. desi am facut asta cu aproape un an in avans, tot nu am gasit locuri in clasa in care vroiam. eram dispusa sa dau "o mica atentie" inca de atunci , dar nu aveam "omul de legatura" necesar. abia acum am gasit omul potrivit si a existat si locul necesar, nu fara discursul de rigoare, cum ca e tarziu, desi se pare ca in urma cu multa vreme era mult mai tarziu dacat acum! majoritatea parintilor pe care ii cunosc si sunt in aceeasi situatie au ocupat , se pare ca toti, acelasi ultim loc de la cele cateva scoli bune din oras./ mi-as fi dorit sa existe si un sistem privat de invatamant ca sa stiu ca plates pentru ceva anume!/ se p  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Tarmuri
de Raluca Enescu la: 25/05/2006 07:46:00
in timp ce alti-si construiesc castele din nisip/ in care nici macar nu cred,/ tu si eu,/ noi facem scoici din nimic/ si asteptam,/ printre valuri sparte de cer si cioburi de mare,/ sa le creasca perlele unei iubiri/ atoatecreatoare.
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...