arhiva: 29/05/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
" Concediu in PARALIA KATERINI "- RELAXARE sau SENZATII EXTREME?
de antedu la: 29/05/2006 23:45:00
as dori cateva sfaturi , sugestii , de la cei care s-au intors recent din statiunea paralia katerini . / as dori sa aflu in special informatii legate de seriozitatea firmei de turism omnia-tour din bucuresti , in ceea ce privesc conditiile de cazare , transport cu autocarul ... / un concediu placut tuturor !
10 comentarii
modifica
dor almandin
de cameleon la: 29/05/2006 23:15:00
treceam prin acea zi ca prin aheron/ la capatul ei imi spanzuram linistea de un mod de-a fi/ stiam toate singuratatile pe de rost/ de aceea nu ma mai miram cand imi spuneai iubita mea astazi/ nu te pot insoti si cu bratele/ cuvintele ma inghesuiau sub oasele fruntii/ pe fereastra deschisa zburase din mine o pasare/ (eu ramasesem... ca un zambet cocolosit in coltul gurii noastre)/ mai departe sufletul meu se apucase de baierile cerului/ un barbat strain imi spunea ca am semne de apa pe glezne/ ma simteam transparenta cand se hranea cu picioarele mele de alge/ se vedea dorul rotindu-se ca o pasare de prada inauntru/ unde stia ca ma intorc intotdeauna/ sa te gasesc/
3 comentarii
modifica
Hai sa radem impreuna
de valeria tamas la: 29/05/2006 17:59:00
hai sa radem impreuna de minciunile insirate/ sunt atat de frumos colorate, parfumate/ cam parfumate ce-i drept, dar la ce sa ne fi asteptat / suntem amandoi atat de inventivi./ uneori insa repeti acelasi lucru, esti ca o placa/ de patefon stricata si eu intr-ale dragostei foarte habotnica/ daca n-ai fi beat nu te-as asculta / cum mi le spui mereu si mereu si mereu/ ca pentru prima oara/ si eu te ascult cu privirea aceea de iubita ingenuua/ imi place teatrul asta ieftin / ca e noapte tarziu si oricum teatrul adevarat / are portile inchise, numai tu te desfasori actul intai , / actul doi , actul trei actul patru/ cate dracu de acte o fi avand piesa asta si toate la fel/ dar poate imi zic in ce  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Provizorat
de lucci la: 29/05/2006 16:12:00
provizorat. eu asta simt in jurul meu. dar unul continuu. ce tine de mult si pare sa revolutioneze tocmai definitia termenului durand o vesnicie. totul este provizoriu. cautam ceva anume ? ce ? o conjunctura favorabila, un moment in care putem spune : " gata ! e timpul sa punem lucrurile la punct ! " ? altceva ce atunci ? imnul asta " desteapta-te romane " nu stiu daca este bun pentru noi. este clar ca un astfel de imn nu ar putea fi cantat decat o singura data pentru niste oameni cu capul pe umeri. niste oameni cu scaun la cap ar intelege mesajul cantecului si nu ar fi mai nevoie sa li se repete. ce dumnezeu... este hilar sa tot spui " desteapta-te romane ! ". devii obositor. e clar ca dormi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
aproape fiecare dintre noi
de Sorin ANCA la: 29/05/2006 15:03:00
aproape fiecare dintre noi/ ascunde sub prag un mort/ un nor/ sau un drum fără de întoarceri/ aproape fiecare dintre noi/ aude voci care cheamă/ şi vede străfulgerând/ în clipa aleasă/ aur în noroiul vieţii/ aproape fiecare dintre noi/ poartă undeva pe câmpii inimii/ un copac fulgerat/ şi încă fumegând/ cu siguranţă fiecare dintre noi/ a stricat copil fiind cândva o jucărie/ şi mustrat de părinţi şi de dumnezeu/ s-o repare şi-acum disperat/ mai încearcă încă...
comenteaza!
modifica
cordonul ombilical
de Sorin ANCA la: 29/05/2006 14:57:00
mie nu mi-au tăiat/ cordonul ombilical/ trag umbra după mine/ trag părinţii după mine/ care se ţin spăimântaţi/ ca-ntr-o-mbrăţişare aproape îndrăgostită/ de copacul cel din faţa casei/ care şi el trage la rândul său/ c-o disperare de rădăcini/ neînţeleasă/ pe bunul meu bunic/ împământenit sub straturi/ în grădină/ imediat după venirea-i/ din cel de-al doilea mondial război/ trag după mine tot satul/ cu biserică cu altar/ cu preot şi cu cimitir cu tot/ trag după mine patria şi continentul/ pe deal în sus înspre soarele/ îngenunchiat în amurgire/ mie nu mi-au tăiat/ cordonul ombilical/ negăsindu-se nici o secure/ nici o sticlă de fereastră spartă/ s  ...continuare .
comenteaza!
modifica
nevoia de comunicare si imposibilitatea ei
de Yuki la: 29/05/2006 12:57:00
traim in universuri paralele si coabitam intr-o realitate pe care o consideram comuna. interactionam cu alti oameni, ne imprietenim, iubim, uram,ne simtim iubiti, apreciati, sau alteori devalorizati. traim intr-o societate la baza careia se afla cuvantul; el este cel care ne leaga, care creeaza legaturi, care ne imblanzeste. diferitele sensuri pe care le atribuim cuvintelor creeaza diferitele tipuri de legaturi: doi, sau mai multi oameni care inteleg acelasi lucru prin 'afectine' inseamna o prietenie, doi oameni care inteleg acelasi lucru prin' iubire' creeaza o relatie, doi oameni pentru care cuvintele nu creeaza nici un sens comun creeaza 'indiferenta'. si totusi suntem o multitudine de oam  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Armonie
de boberte la: 29/05/2006 11:10:00
armonie/ / eu-s ochii ei,/ ea auzul meu./ eu-s plin de idei,/ ea m-ajuta mereu./ / eu-s tigara/ ea cafeaua;/ eu luna seara,/ ea soarele ziua/ / eu-s o pasare/ ea e cerul./ eu-s nehotarare/ ea e vantul./ / eu-s laptele... / ea caimacul. / eu-s frunzele, / ea copacul. / / eu ard, in venin / ea vine cu alin./ eu-s cu durerea/ ea cu intelegerea./ / eu-s roua din zori,/ ea motait de amor;/ eu-s ploaia din nori/ ea stropul de dor./ / eu-s gura/ ea bomboana/ eu-s vara,/ ea.....comoara/
comenteaza!
modifica
Oameni frumosi din viata mea
de thebrightside la: 29/05/2006 08:54:00
adi/ lucra undeva pe langa noi la un 24/7. probabil nu l-as fi remarcat vreodata, daca nu mi-ar fi aruncat intr-o zi un “buna” exagerat de zambaret. m-a flatat atentia lui. i-am zambit inapoi./ stiam ca ma place, insa chestia asta ma lasa rece. ii toleram atentia si ocazional prezenta aproape doar pentru a-mi hrani orgoliul. am iesit chiar si la o cafea impreuna. intr-o carciuma la fel de anosta ca si companionul meu. gandeam atunci./ intr-o seara tarzie a trecut pe la mine. gasea el motive sa faca asta. stateam la palavre in bucatarie, cand i-am spus ca astept un telefon si ca voi iesi. nu s-a simtit nicicum... cel putin in aparenta. am continuat sa trancanim vrute si nevrut  ...continuare .
17 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...