arhiva: 30/05/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Donatie pentru victimele cutremurului din Yogyakarta
de stanescoo la: 30/05/2006 21:26:00
dragi prieteni,/ / ieri dimineata cand m-am trezit si am ramas inmarmurit cand la stiri am vazut distrugerile masive in urma cutremurului din sudul orasului yogyakarta (insula java, indonesia). in ianuarie-februarie 2005 am facut un stagiu clinic de pediatrie si urgenta la spitalul muhammadiyah din yogyakarta, java. am intalnit acolo oameni minunati, dedicati muncii lor (chiar daca standardele lor difera mult de ale noastre). prietenia lor - si, nu in ultimul rand, dramatismul valului ucigas ce a nimerit indonesia cu doar 12 zile inainte de sosirea mea - a facut atunci ca atat eu, cat si familia si prietenii apropiati sa strangem donatii pentru spitalele de acolo si pentru proiectele derulat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Despre instigarea la implicare...
de Sorin PLATON la: 30/05/2006 20:35:00
romanii vorbesc foarte mult, dar fac extrem de putin.../ romanii spun ca doresc o curatenie de esenta a moralitatii si deontologiei societatii dar daca se poate sa o faca altcineva in locul lor.../ romanii au fost invitati cu ceva timp in urma sa condamne simbolic printr-o petitie virtuala coruptia generalizata si acumularea ilicita de averi si din 22 milioane de lupi moralisti au votat putin peste 100 de persoane.../ toate astea (si multe altele asemenea) spun ceva despre caracterul nostru.../ totusi eu insist si va prezint si dvs. stimabililor textul petitiei (ca poate m-am inselat; probabil ca totul este numai o aparenta si de fapt suntem niste oameni hotarati si minunati...):/ http:  ...continuare .
comenteaza!
modifica
raspunsuri uimitoare
de Prophet_slim la: 30/05/2006 01:21:00
soarele negru acum rasarit/ pare-un luceafar apus../ la sfarsit/ noaptea se duce.. de spus/ nu mai e nimic.. uimit,/ c-a uitat tot ce n-a gasit/ si acum se simte dus../ in veacul cel far' de sfarsit./ cine-i el? ce soare e?/ de ce oare e uimit?/ cu fiecare intreabare/ tu te-apropii de sfarsit../ raspunsuri.. la ce sunt bune/ oricum n-au nimic a-ti spune/ intrebari.. asta e bine/ caci oricum le iei cu tine./ de te-ntrebi unde-ai plecat,/ unde-ai fost, de ce-ai ramas../ de te-ntrebi mereu tot lucruri/ si de cine-ai fost chemat/ cum de calci tot in abisuri/ de ce te mai crezi un las../ ce diavoli tu ai rechemat/ ca sa lupti pentru nimicuri/ cand in fata-i nemurirea / si-ncet sa treac-o lasi.  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...