arhiva: 04/05/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
dreaming
de CostinT la: 04/05/2006 20:20:00
o să-ţi spun povestea cât ai clipi svetlana/ aceeaşi minciună pe care în vremurile bune/ aş fi câştigat un pumn de dolari/ nu mai e timp. nu mai e spaţiu. nu mai e nimic./ ne-am trezit amândoi într-un pat ca un fir de aţă/ ne-au rămas urme pe piele/ am să mă ridic şi am să privesc pe fereastră/ unde oricum ziua a început fără noi/ ce vreme-i afară, svetlana/ nicio pasăre. niciun câine. niciun pom./ cineva are grijă să ne fie linişte/ acum când tu te-ai acoperit cu cearceaful şi / visezi/ acum când ţie nu-ţi mai intră nimic în graţii –/ nicio crimă/ doar vântul surd şi goliciunea lui perversă/ dar într-o zi/ am să ies şi am să alerg pe str  ...continuare .
comenteaza!
modifica
DUMNEZEUL DUMNEZEULUI - MINTEA OMULUI
de picky la: 04/05/2006 13:50:00
dumnezeu a facut aia, dumnezeu a facut-o pe aialalta, cealalta e facuta tot de el./ dar pe dumnezeu cine l-a facut ?/ eu zic ca mintea omului !/ voi ???
1801 comentarii
modifica
am scapat de gripa aviara!!!
de Alexandros la: 04/05/2006 12:49:00
stiati ca in romania a fost eradicata gripa aviara pe cale naturala?/ cine a mai auzit un cuvant despre aceasta molima ce s-a transformat in isterie mondiala, de cand au aparut inundatiile din acest an?e clar ca toate pasarile infestate au fost ucise de inundatie./ oare inundatiile controlate au fost si dirijate spre gospodariile cu pasari suspecte?/ sa contina ,oare apa dunarii vreun vaccin? sau ungurii sa fi deversat in dunare reziduri de la fabricile unde prepara vaccinul(au si ei unul)?
31 comentarii
modifica
Cadere prin paroxismul iubirii
de dan carlea la: 04/05/2006 11:54:00
mi-am luat suflet nou,/ ma strange peste tot,/ pe la intuitie,pe la empatie/ si mai ales pe la ea./ o iubire a dat clic pe el si............/ .............fluid,neconturat,in alergare/ totul spre tot,in amestecare culorile,/ elementele,conceptele................./ ........tranc,tranc,dau in toate golurile de aer,/ praf scara valorilor,fisurate conceptele,/ ingerii cu senile se feresc disperati din calea mea/ unii sunt zdrobiti de pasari sunt un nebun periculos nu/ mai pun nici virgule paroxism in toate scrasnete tunete/ viorile vomita note si....................../ ................................................./ ................................................./ linistea caderii dintai.
comenteaza!
modifica
Urmare fireasca
de dan carlea la: 04/05/2006 11:32:00
coasa mortii / mi-a introdus in trup/ virusul tacerii acute./ copiii anului 3000/ isi vor face / din fluierele picioarelor / mele,/ ca si dintr-ale / voastre/ (ce altceva decat?)/ niste fluiere./ foarte bine,/ doar si noi,/ cu zamfir in frunte,/ ne-am facut ,sub cantecele / ingerilor,/ naiuri/ din oasele zeilor.
comenteaza!
modifica
NOSTALGIC
de tymori la: 04/05/2006 10:57:00
exista locuri ce-ti raman in suflet si oameni si intamplari..locul unde te-ai nascut ,unde ti-ai petrecut copilaria ramane pecete si orcate locuri frumoase perindam nu-i loc sa-i semene.si de cate ori ne-ntoarcem are atata dragoste si caldura ,soarele e mai stralucitor si verdele e mai verde si floarea e mai floare acolo.si cateodata mai gasim acolo pe parintii nostrii,copaci desfrunziti ,din casa carora viata a plecat odata cu copiii .legile naturii sant nemiloase.''ce simte firul ierbii cand coasa e aproape?''vine o zi cand vom fi toti parinti,cand ne vom iubi vlastarele mai presus de noi si le vom purta dorul inlacramat in ochi si inima.,faclia nemuritoare a milioanelor de parinti pleca  ...continuare .
comenteaza!
modifica
vine o clipa.
de tymori la: 04/05/2006 09:42:00
vine o clipa cand se stinge torta orelor/ si zilele trec in nemiscare ca o punte parasita. si astfel trece o zi si alta..si alta si nu se mai stie pasarea phoenix cand trebuit-a sa vie...
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...