arhiva: 05/05/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Confesiunile unei mame (4)
de cosmiK la: 05/05/2006 20:31:00
cum trece timpul? nu-mi vine sa cred sunt deja patru zile de când nu ne-am văzut si nu ne-am auzit. dar timpul…infinit fluviu, imens si clocotitor, ce clădeşte si destramă orânduiri, concepţii, idealuri…tăvălug bizar, risipind atâtea incertitudini in univers…metronom inoitor si descoperitor de bucurii dar si de amare tisteti, trece in defavoarea mea. sunt departe de tine si asta ma omoara incetul cu incetul. desi acum ma aflu printre prieteni buni si adevarati ma simt atat de străina. nimeni nu mă poate mângâia in singurătatea pe care eu am ales-o după cum nimeni nu îmi poate fi tovarăş de drum. timpul petrecut fara tine e o agonie continua. Încerc sa aduc argument  ...continuare .
comenteaza!
modifica
SINGURATATE
de silveroan la: 05/05/2006 18:57:00
ce am fost candva azi nu mai sunt/ dar ce sunt azi imi pare rau./ cand am urat am fost iubita/ cand am iubit am fost urata./ si in viata nu am cautat decat,/ romanta sufletului rastignit./ tot ce am sperat a ramas vis / si-am dobandit tot ce am visat./ dar ce am fost ieri am si uitat/ farmecul divin al clipelor mele de ragaz/ singuratate cat imi esti de draga!
comenteaza!
modifica
Sa-nvatam de la lesbiene
de doctors la: 05/05/2006 18:27:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/sa-nvatam-de-la-lesbiene-ro-22649.shtml">sa-nvatam de la lesbiene</a> - pms: femeile care cred prea tare in rolul lor de "femei" [<a href="http://news.softpedia.com// / ">stiri softpedia</a>]/ oare se poate invata si ceva bun de la persoane considerate ca avand un comportament sexual aberant?
5 comentarii
modifica
Se exagereaza cu radiografiile pulmonare la angajare
de doctors la: 05/05/2006 18:23:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/se-exagereaza-cu-radiografiile-pulmonare-la-angajare-ro-22686.shtml">se exagereaza cu radiografiile pulmonare la angajare</a> - medicii propun eliminarea acestora din controlul periodic [<a href="http://news.softpedia.com// / ">stiri softpedia</a>]/ izolarea temporara a bolnavilor,insotita de tratarea lor pana la vindecarea completa a bolii,este o metoda mult mai eficienta de prevenire a transmitere a bolilor contagioase in randul populatiei sanatoase decat aplicarea unor metode de testare agresiva pentru sanatatea omului.este adevarata afirmatia sau nu?care este parerea voastra?
17 comentarii
modifica
Vorbe goale! Rautati!
de sarsilovici la: 05/05/2006 10:10:00
ah ce-mi mai place sa flecaresc aiurea ! da! si cata placere am.. ma bucur de cate o tampenie de o constatare si flecaresc.vorbesc pe de laturi asa ca sa ma aud...ce-mi place sa ma aud... da altii nu ma aud si-i bine...e flecareala mea si ma mandresc cu ea...poate is tampit da ei nu stiu..si-mi place sa ma dau si istet fata de ei..nu victima niciodata ca rolu asta e luat in ras..imi place rolul istetului... sa epatez cu nimicuri cu particularitati cu vorbe de neinteles..imi place sa vad cum se uita ca viteii... in teava ! da-s cam rau si poate unii chiar ma cred... da fac povesti triste si poate as face si vesele ca material exista..da daca tac poate oi fi mai de admirat . aia de tac si arunc  ...continuare .
2 comentarii
modifica
o lume interzisa
de alehandro128 la: 05/05/2006 08:40:00
/ dincolo de gratii, blide, latrine si incuietori, se afla o lume pestrita, cu povesti de viata. o lume in care timpul nu trece repede sau greu. doar trece. o lume in care sistemul schiopatand anevoios incearca, dar fara succes inca, sa regleze cu meticulozitatea unui ceasornicar timpul celor aflati in puscarii. provocarea e prea mare insa, iar sistemul olog si cateodata surd e depasit de situatie. zilnic. cu regularitatea unei maree fade, fara pic de stralucire. / / ideea asta a noastra cu "un ochi pe ocheanul cu zabrele" ma duce cu gandul la un personaj fascinant dintr-un film american premiat si mult comentat ("inchisoarea ingerilor", in original "shawshank redemption" cu tim robbins si  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Paul Goma ?
de Maximilian la: 05/05/2006 07:02:00
ce parere aveti despre paul goma ?/ ca scriitor ?/ ca om ?/ ca dizident ?
40 comentarii
modifica
FERITZI-VA de jocurile de noroc !!! ( Pierdere garantata ! )
de tzutziky la: 05/05/2006 04:32:00
poveste adevarata…. experimentata de mine (din pacate…) :/ iata cum “evolua” o discutie pe mess ditre mine shi un “bun prieten” … intr-o noapte oarecere… pe la ora 2:00-3:00 :/ eu: mah.. tie cand iti trebuie banii???/ el: pe la sf. lunii/ eu: pai oricum n am de unde sa ti i dau….:(/ sunt in datorii pana’n gat/ o sa incerc sa fac rost/ da n am nici de unde sa ma mai imprumut …in p… mea…/ el: vezi tu …./ eu: bah gata!!!!!/ nu mai support… imi bag p…. in ea de roata… / el: pma mea/ eu: jucaram 1 de l innebuniram… cateva milioane pierduram pe el…./ shi dup ace terminaram noi banii … scoasa shy ea : zero, zero, shi unu …  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Odeia
de Horia D la: 05/05/2006 01:36:00
fata celui mai bun prieten al meu, in varsta de 19 ani, vrea sa mearga intr-o misiune umanitara cu biserica, in odeia, in romania./ eu habar nu am unde este odeia, si am fost rugat sa ma interesez daca e "safe" pentru ea sa mearga acolo vara asta (vezi bird flu, mizerie, criminalitate si asa mai departe)deci, orice informatie este binevenita.
7 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: