arhiva: 06/05/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
tu
de crazyone la: 06/05/2006 20:18:00
mangaie-mi chipul cu chipul tau/ si saruta-ti buzele cu sarutul meu/ palma ta incearca sa cunoasca palma mea / ochii mei albastri iubire-ti vor da.../ mangaie-ti chipul cu chipul meu/ si saruta-mi buzele cu sarutul tau...
comenteaza!
modifica
sa iesim
de dan potwich la: 06/05/2006 16:45:00
să ieşim./ să ieşim undeva, pe-afară, oriunde/ să nu mai stăm închişi ani în aceeaşi cameră/ să ieşim cu amintirile în stradă/ poate ne vom desufoca de respiraţia ei/ de gândul ce-mi mângâie plămânul/ de mâna ei ce-mi atingea părul/ uşor/ ca o amintire/ ieşi pe undeva, pe-afară, oriunde şi las-o să plece. poate vrei să se mai strecoare şi altcineva ca pe sub uşă în sufletul tău.
comenteaza!
modifica
jurnal
de andrei A la: 06/05/2006 13:48:00
ziua cinzecisiunu/ ieri, zi de duminica. in piata unirii, prima victorie deplina a soarelui anul acesta. lumina puternica aluneca pana-nspre marginile cerului. infasurat intr-un “parker” subtire m-am instalat la una din mesele aruncate pe latura nordica a pietei. ma pregateam pentru o poza. sigur pe aspectul meu dezordonat nu fara un oarecare calcul estetic, mi-am scos romanul lui gombrowicz si, izolat de zumzetul pietei cu cele doua casti din care se revarsau chitarile si pianul celor de la starsailor, m-am pus pe citit. citeam si pozam! citeam si pozam! eram convins ca toti trecatorii, pana si babele ce ieseau de la slujba de pranz, se opreau pentru o clipa sa imortalizeze aceasta nou  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Amintiri din Vama Veche
de crazyone la: 06/05/2006 13:27:00
seara se lasase de mult peste orasul in care traiam. inca o zi de toamna se sfarsise, dar o alta urma sa inceapa. numaram zilele pana cand iarna avea sa –si faca simtita prezenta. priveam de la geamul camerei mele cum luminile de la blocurile de vis-a-vis se aprindeau pe rand./ inca un an se apropia de sfarsit. inca imi rasunau in minte cuvintele prietenei mele, aceleasi vorbe pe care mi le spusese o vara intreaga, zi de zi, ‚’’hai oana, cat timp mai ai de gand sa fii suparata ? hai draga distreaza-te, come on, let`s have fun’’. un om ramane cu amintirele, intotdeauna cu amintirile, fie ele urate sau frumoase.....amintirile mele.../ avusesem o vara foarte frumoasa, terminasem ulti  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...