arhiva: 08/05/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
FEMEIA BULION
de marinela serban la: 08/05/2006 23:48:00
sufăr de un plictis preferat, colorat şi îl ştiu pe de rost. nu-l dau pe nimic, declar, e subţire, zvelt, pigmentat în verde – made în ireland - , precizez - preferat de mine, al naibii, bravo lui. doar puţin maculat pe spinare unde îşi ţine, pe noptieră, la vedere, biletul dus - întors spre toate interdicţiile nu întâmplător necesităţi, scurte, precise. el ştie prea multe, acolo, în mintea lui se petrec evenimente de unică folosinţă, împinge o roabă pe o hârtie de calc, pe care eu calc funcţiile altora cu sandale care ţipă ascuţit. Îşi discută mirosul de plictis pe plajă, pe malul mării de corali refuzaţi înainte de a fi furaţi. este o mare albas  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Punga
de demosten3 la: 08/05/2006 23:30:00
comentariu: intr-o seara intorcandu-ma de la repetitii, m-am oprit sa-mi trag punti sufletul, in continuare este o relatare pura, care mi s-a intamplat/ stau si ma gandesc de cate ori am facut rau! fie si unei pungi care se lasa purtata de vant, pentru ea fiind o joaca, o punga care nu-mi facuse nimic, am stat si admirat acest joc pur, acest joc inocent. se bucura asa de mult de faptul ca se poate juca in libertate, ca nu este constransa de nimic, pur si simplu se lasa purtata de vantul cald al unui inceput de vara, pentru ea fiind o simpla joaca, o joaca care-i facea placere. am admirat acest joc, stand linistit si savurand o sticla de vodka, fumand dintr-un pachet de tigari, pe care abia  ...continuare .
comenteaza!
modifica
umbrelele de vară rostogolite pe/muşchiul de inimă albastră
de marinela serban la: 08/05/2006 20:19:00
viaţa e / un început de greşeli/ inevitabile/ tu/ mai aveai stepa mea / de spaime / pe măsura mănuşii tale/ de box aruncată peste/ amanţi cumsecade/ eu / îţi tot spuneam/ să pui balaurii adoraţi/ să doarmă/ cuminţi pe sandale-/ lele sânzienelor!/ (din ciclul de poezii "fluturi măturători")
comenteaza!
modifica
cu ochii închişi
de CostinT la: 08/05/2006 16:32:00
În iubire nu am pierdut nimic niciodată fiindcă nu am avut nimic niciodată. am trăit fiecare clipă cu o siguranţă de sine covârşitoare, cu o linişte interioară ce mi-a permis să simulez nestingherit neliniştea, singurătatea, până şi ireversibilul. “vai! ireversibilul!…” nu-mi amintesc să fi avut o altă atitudine decât a celui care în autobuz se ţine cu amândouă mâinile de bară… oricât de aglomerat ar fi./ hotărât lucru: singura mea bogăţie este dumnezeu şi pe dumnezeu nu au cum să ţi-l fure în autobuz./ niciodată nu am mers mai mult de o staţie fiindcă viaţa îţi oferă un alt peisaj atunci când mergi pe picioarele tale, atunci când te opreş  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Este, oare, Biblia evreilor identica cu cea primita de Mozes?
de Muresh la: 08/05/2006 13:03:00
am fost parte dintr-o polemica a carui subiect era "este, oare, biblia evreilor identica cu cea primita de mozes in pen. sinai?" m-am documentat folosind surse si evreiesti (chbad - ny, de ex.) si crestinesti. evreii sustin ca astazi, ca totdeauna, ei folosesc exact acelas text ca acela dat poporului evreu de catre dumnezeu. crestinii sustin ca textul original s-a pierdut si ca cel mai apropiat text de original este septuaginta, care a fost tradusa din originalul ebraic pe la 300 i.e.n. am rezumat in urmatoarele cele invatate de mine in cursul studierii diferitelor izvoare:/ "cred eu ca nimeni nu sutine ca evreii au in posesia lor vt, cel care a fost scris de moses in timpul celor 40 de ani  ...continuare .
17 comentarii
modifica
iluzii
de tymori la: 08/05/2006 12:22:00
dorul de tine,de noi, de lumina si vise in noapte arde aici ,pe undeva trebuie sa fie sufletul meu bolnav, ce-si revarsa paharul in fiecare zi. daca m-as putea preface in zid sa-ti aud pasii si sa ma  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: