Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 09/05/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cand....
de anca_si-atat la: 09/05/2006 19:30:00
cand ai plecat/ cu noaptea-n suflet/ cand te-am strigat/ cand te-am salvat/ se vis si urlet/ cand m-ai uitat/ cand n-am plecat / decat spre moarte/ cand te-am visat / din zi in noapte/ cand ti-am nascut / copil oniric/ cand m-ai vazut/ cand m-ai placut/ zambind empiric/ cand m-am trezit / urland degeaba/ cand m-am pierdut/ cand am cazut / lovind zapada/ cand te-am iubit/ numai pe tine/ cand m-ai ranit/ cand te-ai grabit/ sa mori in mine/ cand eu te-am plans/ cand te-am chemat/ din lacrimi strans/ te-am revelat/ cand te-am avut/ din praf de stele/ cand te-am cantat/ cand te-am pictat/ sange pe piele/ cand te-am oprit/ macar o clipa/ cand ai fugit / de dor si frica/ cand te-am iubit/ cand te iu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
propria-mi nechibzuinta
de tinasan19 la: 09/05/2006 12:58:00
suntem 3...si numai eu stiu de noi. cand zic asta ma refer la faptul ca amandoi fac parte din viata mea..poate ca in egala masura. e chinuitor si dezolant...e imposibil si exasperant..e o iubire dubla sau o posibilitate. ma aproprii si ma indepartez in acelasi timp...e o alegere de a mai ramane doar unul singur...eu! nu se poate iubi doua persoane in acelasi timp, nu poti imparti ce ai cu unul si cu celalat...dar se completeaza atat de bine. dc nu il iubesc pe cel ce ma respinge si sa-l urasc pe cel ce ma iubeste? ca practic e imposibil cand amandoi iubesc aceeasi persoana, persoana ce cade prada...incertitudinii, disperarii de a mai continua, neputintei de a se minti, nepasarii de a mai iubi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
[Mi se face dor...]
de andleia la: 09/05/2006 12:07:00
mi se face dor, cateodata, de soare, de ploaie, de raze ce curg peste mine, siroaie... si mi se face dor de verde, cum vreau sa uit de lumea care nu ma crede... as vrea sa ma ascund in mine, sub haine, piele si os, sau sa ma strecor adanc, in pamant, pana jos... si daca viata ar fi linia mea de sosire, as alerga neobosita, in nestire, pan-as ajunge acolo unde simt ca trebuie sa ajung si de acolo sa imi porneasca un drum si mai lung.../ caci, daca viata mea ar fi un alfabet, in fiecare zi as scrie o litera noua, pe care-as invata-o incet si as uita-o pana la ora 2.../ oh, cat de dor mi se face de mirosul de primavara cruda, de gustul de lapte de vaca nefiert, de durerea pe care mi-o scrie s  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Astazi as vrea sa fug...
de andleia la: 09/05/2006 11:45:00
astazi as vrea sa fug cum fug literele pe o foaie alba... sa ma strecor usor prin aer, ca frunza care cade... si sa sarut apoi pamantul... si sa-ti sarut apoi cuvantul.../ doamne, cat mi-as dori sa fiu tacere-n jurul tau, numai sa stiu c-acolo o sa fiu mereu.../ mi-as mai dori sa fiu apa care alearga peste tine si-ti umezeste buza de sus.../ sau poate-ar fi mai bine sa fiu un singur pic de sange care saruta din interior si buza, si ochi, si deget, si se opreste, obosit, in inima, si bate pentru tine...
2 comentarii
modifica
Poemul sufletului
de andleia la: 09/05/2006 11:39:00
e norul de deasupra mea,/ e toata fericirea-ascunsa,/ e toata durerea din inima mea/ de alte dureri patrunsa.../ nici o tacere fara tine,/ nici un suras fara pustiul din mine,/ si ce-ar mai putea sa-nsemne suflet/ fara sa mai renasca azi vreun zambet?
comenteaza!
modifica
Adam si Eva si paiata!
de sarsilovici la: 09/05/2006 11:37:00
rasaritu de soare ii surprinsese asa goi intinsi pe plaja dupa o noapte de 'zbenguiala'. soarele isi facea mendrele pe trupurile lor, mangaindu-le si gadilandu-i cu razele lui matinale. se trezira uitandu-se unul la altul si isi aruncara zambete. era o plaja mai retrasa si cum nu sufereau de prea multe inhibitii, nu se sinchiseau chiar de vreo privire curioasa . se privira asa pret de vreo 5 minute. pareau amandoi de o frumusete angelica fiecare cu trasaturi aproape perfecte, adevarate modele pentru un pictor sau vreun sculptor. se ridicara la un moment dat si intrara in mare pentru o scalda matinala in apa rece. / totusi pe plaja mai era cineva.intr-un colt o paiata un clovn de circ isi scan  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Furtuna
de andleia la: 09/05/2006 11:32:00
furtuna se naste in mine,/ si se reflecta la exterior,/ si tipa la lume, si bate, si striga,/ si mie mi-e ciuda de mor.../ tampeste o strada, orasul, o lume,/ tacerea se-ascunde in fulger si-n zgomot,/ si singura adiere de zambet si suflet/ azi moare uitata in buza de ieri...
4 comentarii
modifica
Dull Philosophy
de andleia la: 09/05/2006 11:23:00
ce e frunza/ decat zbor de aer/ prin aer?
comenteaza!
modifica
FRUMUSETEA E O SOAPTA
de libra84 la: 09/05/2006 10:51:00
frumusetea e o soapta../ e aproape un pod ce uneste,/ e aproape un ocean ce desparte./ e atunci cand plangi,/ e atunci cand razi,/ cand simti,/ cand te ascunzi,/ e atunci cand tanjesti.../ miroase a anotimp de basm,/ a foc,/ a ploaie,/ si te arde/ si-apoi de stinge/ si iar si iar,/ intr-o incercare naiva de-a o prinde/ in gand,/ in suflet,/ oriunde e gol,/ oriunde e haos../ ssss../ frumusetea e o soapta...
6 comentarii
modifica
Vreau...
de bluebird la: 09/05/2006 10:33:00
am regăsit în tine, acea formă unică a destinului căzând ca un fulger peste crestele munţilor. te-ai agăţat o clipă în crengile golite de viaţă arzându-le singurele noduri în care puteau răsări muguri de frunze, le-ai ars şi te-ai stins în pământ./ golit de sevă copacul s-a prăbuşit arătându-şi indecent inelele…treizeci şi… de ani pierduţi, loviţi de secera crudă a sorţii. visuri, dorinţe toate au început să se stingă încet scurgându-se lent în pământ./ l-am privit. plângea în pumni de humă zdrelindu-şi lacrimile de pietrele fine. cu un vârf de creangă desena în pământul ars numele iubirii pierdute. a scris câteva litere amestecate apoi m  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Sărutul de fum
de bluebird la: 09/05/2006 10:25:00
Şi clipele-şi cern / sărutul de fum/ În cornuri de frunze,/ în versuri de ploaie/ Şi timpul le-adună / încet, cu migală/ În cuburi albastre / picături de argint/ pentru cina de taină/ -a tăcerilor noastre/ În care noi suntem / şi regi şi oşteni /
5 comentarii
modifica
Iubirea Divină
de anadi108 la: 09/05/2006 07:14:00
a iubi înseamnă a dărui, a te dărui, adică iubirea înseamnă dăruire./ de obicei această dăruire are loc la nivelul corpului (grosier), sau se referă la obiecte şi idei legate de acesta./ pe de altă parte iubirea înseamnă atracţie./ există atracţii slabe, atracţii puternice ... şi “respingeri”./ de fapt totul în această lume se bazeză pe „forţele” iubirii dar toate aceste forţe, sau relaţii, au o mare deficienţă: nu durează decât un timp, pentru că însăşi natura acestei lumi este ... de a fi temporară./ În bhakti-yoga ţelul vieţii este definit ca fiind iubirea, iubirea divină, căci substanţa din care este făcut sufletul, este iubirea divin  ...continuare .
29 comentarii
modifica
insomnie
de naparcel buclucas la: 09/05/2006 03:04:00
cate fete are un om?1,2...zeci...sute...mii?cica avem eu-ri sociale si cica avem cate una pt fiecare om pe care il cunoastem!si cica nu exista relatie interpersonala dezinteresata..fiecare vrea ceva!sunt relatii din interes material,sentimental,social..asta inseamna ca fiecare persoana pe care o cunosc vrea ceva de la mine?/ pai si eu de unde sa le dau..sunt o fata mica:)si daca toti iau cate ceva de la mine,eu cu ce mai raman?/ speranta moare ultima,poate raman cu ea!le dau la toti dar nu acum,acum e noapte./ mie imi place cand e soare...si vezi culori,si vezi miscare,si simti altfel...acum e noapte,e timp de vise..de-as fi,de-ar fi,de ar fi fost!parca ma joc bambilici cu viata.."hai,tura as  ...continuare .
comenteaza!
modifica
concluzie
de anca_si-atat la: 09/05/2006 02:33:00
in pasii de ieri mi-am numarat scanteile/ dar am gasit mult praf pe drum/ si m-am descaltat de nemurire/ ......................................................../ daca tu crezi ca viata asta ti-a fost data/ ca sa ma judeci pe mine/ inseamna ca n-ai mers niciodata.
comenteaza!
modifica
azi ploua
de alex boldea la: 09/05/2006 01:27:00
nope, e soare
comenteaza!
modifica
intoarce-te
de anca_si-atat la: 09/05/2006 01:15:00
repeta-mi c-ai sa pleci/ e noapte si e moarte/ cuvintele-mi sunt reci/ pierdute-n pasapoarte/ am inima-n carlig/ e pusa la pastrare/ ma caut si ma strig/ ma musc si nu ma doare/ cu ochiul orb privesc/ cum imi asculti tacerea/ nu-mi spune "te iubesc"/ respecta-mi mut durerea/ pe care nu o simt/ decat cand smulgi din mine/ bucati din tot ce sunt / si le inghiti in tine/ si stiu ca pleci cu ele/ rapindu-mi intregirea/ iar eu doar os si piele/ imi urlu fericirea./ repeta-mi c-ai sa pleci/ dezgroapa-ma din tine/ intoarce-te cand treci/ ca sa te iei din mine
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...