arhiva: 10/06/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
autist
de Radu Herjeu la: 10/06/2006 20:25:00
m-am născut deja vinovat am ieşit / sângerândă cenuşă de eretic ars pe rug în fiecare zi / dau dijmă să trăiesc plătesc cuvintele s-ajungă la ceilalţi doare/ toată tăcerea răsuflărilor voastre/ străinul caută tălpi în nisip trăirile îl fac cioburi/ şchiopătez şi oamenii mă-njură că nu mă grăbesc spre dzeu/ să mă ierte/
1 comentariu
modifica
File de necredinţa
de Alina M. Bica la: 10/06/2006 20:22:00
nu cred în nimic. nu cred în tine, în lacrimi, în pietre, în cuvinte. obişnuiam să cred în el, dar într-o zi a murit. stătea în faţă cu o cafea din care ieşeau aburi rânjind şi mi-a spus că i s-a şters chipul de pe zidul exterior de la voroneţ. plângea, dar nu m-a mai durut. nu mai cred în libertate. mi-o fură mereu ăia de îi vezi cu lanţuri la gură şi cu o cruce mare de lemn de compromis în spate. nu cred în valurile mării. mă cheamă şi mă mint. mă ademenesc, îmi promit şi mă uită. valuri-bărbaţi. nu cred în salvare. au venit apele şi copiii nu se mai vedeau de nămol, de frică, de nenorocire, de urât, de putoare. nu cred în carne. putrezeşte. o  ...continuare .
2 comentarii
modifica
File de jurnal (mama ei de viaţă! )
de Emma Brad la: 10/06/2006 18:48:00
prima dată când m-a născut/ tata m-a aşezat între ghilimele/ şi mi-a descântat de sân/ îmi unseră fruntea cu untdelemn de urzică / şi mă dădură plocon institutului de filantropie/ de la periferia micului paris/ la început am deprins mersul patrupedelor / şi eram tratat ca atare/ apoi am experimentat mersul în două labe / şi am învăţat să merg pe trei roţi/ apoi pe două cu multi cai putere/ dumnezeu îşi lasă îngerul mumificat de tăceri / să-mi vegheze umbra / iar din când în când mă reinventează / prima dată când m-a botezat/ mă scăldaseră în lacrimi de crocodil / ca sa nu ştiu cum se plânge/ am învăţat repede teoriile războiului dintre  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Si totusi uneori deschidem ochii
de piku la: 10/06/2006 15:58:00
ne incepem ziua in oglinda,mancam oua prajite dimineata si bem lapte cu 0.8% grasime, rupem din paine, mergem la piata si negociem cateva fire de marar,cautam drumuri mai scurte printre pietrele prafuite, ne oprim la semafor si contemplam papucii colegilor de trafic, privim rece, in gol, avem acelasi traseu ca ieri, aceleasi facturi de platit ca luna trecuta, aceeasi geanta ca acum o saptamana si aceeasi atitudine de-o viata. deja soarele dispare...bine face, oricum ultravioletele ne-au agresat pielea toata ziua si machiajul a stat toata ziua ascuns dupa ochelarii de soare... si rujul a ramas acasa, si frigiderul e aproape gol, si rufele s-au uscat de 3 zile, si laptele s-a stricat, si e 7 si  ...continuare .
9 comentarii
modifica
poate ca e o problema veche de cand lumea dar unde e finalul ei
de sorinica la: 10/06/2006 09:32:00
poate ca ati mai auzit povestea asta de mii de ori si poate ca ati si trait una la fel ca ea...dar as vrea sa o spun..../ ne-am reintalnit dupa 10 ani foarte veseli ca doi vechi prieteni si atat amandoi iesisem din relatii lungi care nu sau incheiat foarte frumos ...ne-am plimbat prin bucuresti ne-am simtit extraordinar si fara nici un preaviz la un film sa aplecat si ma sarutat... nu pot sa descriu ce am simtit am ramas impreuna am trecut impreuna prin experiente revederii de fosti si foste si am ramas indragostiti....e adevarat ca ne desparteau cam 400 km dar ne vedeam aproape in fiecare week-end si vara asta ar fi trebuit sa ne mutam impreuna,vb zilnic ore intregi,am trecut prin momentele  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Credeti in parapsihologie?
de abc111 la: 10/06/2006 02:47:00
am asistat la evenimente care sugerau posibilitatea unei "comunicari cu mortii". personal nu cred in nici o viata dupa moarte; cu atat mai putin in posibilitatea unei comunicari de aceasta natura; am o formatie stiintifica. totusi trebuie sa recunosc ca sunt aspecte ale psihologiei si experientei umane in general care nu pot fi explicate prin simpla incidenta statistica. de exemplu i-au trebuit guvernului american doua decenii ca sa renunte la experientele de "remote viewing"; daca ar fi fost evident de la inceput ca nu exista nimic serios in acest domeniu, ar fi renuntat rapid. sau, experientele care se desfasoara de zeci de ani la catedra de parapsihologie din princeton new jersey sunt extr  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: