arhiva: 11/06/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pe front
de tanar la: 11/06/2006 20:24:00
pe camp pluteste numai o umbra cenusie/ a bataliei crunte si-a carei luptatori/ sfarsit-au, multi la numar, ca simpli muritori./ doar strasnicia luptei ramane inca vie./ de pretutindeni gustul victoriei se strange/ in piepturile celor ce nu au fost invinsi./ emotia trairii in suflet se rasfrange/ vitejilor ce-n lupta, de-al lor curaj impinsi,/ avut-au sange rece si bratele-ntarite/ si-o dragoste prea mare de tara, de stindard,/ sa poata fi zdrobita de inimi impietrite/ de dusmani fara mila ce-n focul luptei ard.../ din glod, din balti de sange, ostasi rapusi de arma/ privirea si-o ridica spre norii plumburii/ si-n rugaciuni se-neaca si-n pumni tarana sfarma/ de chin si de durere, raniti  ...continuare .
comenteaza!
modifica
necunoscut
de alida2005 la: 11/06/2006 20:11:00
gri, negru, alb, combinatii ale strainului, a necunoscutului.inghetat e totul si alb. pur, dar totusi rece./ ma aflu in neant inconjurata de o multitudine de masti rigide;imi apar mii de secvente non volent dintr-o mie de vieti. nu stiu de unde am venit si unde ma aflu. incotro merg? ma tarasc? plutesc?...de ce?/ si simt cum ceva ma cheama de undeva de dincolo, din lumina, si cateva firisoare de soare ma orbesc......,vocile se materializeaza, secventee se contureaza din ce in ce mai mult si ma intreb :"de fapt eu cine sunt si ce caut aici?ce fac? e ceea ce vreau? ce am lasat in spate? am avut ceva inainte? oare?".... si simt cum toate semnele vitale striga la mine, se revolta....c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Astăzi am omorât un poet
de lupisor la: 11/06/2006 19:00:00
astăzi am omorât un poet. / era tânăr, îi plesneau muguri / în sânge,continentele se băteau / să îl aibă la sân, / când el călca pe pământ cu nepăsare, / strivea decolteuri cu lumina / din palmele bătătorite de jocuri. / era un semizeu sălbatic, / tânăr frumos, integru, senin / un măcelar din sângele căruia / plesneau muguri, / o poveste era fiecare privire / aruncată cu dispreţ disperării. / un poet, un călău iubind fără / zâmbet, un bastard al sensurilor / o fractură mizerabilă, / un destin care aştepta - ! doar - / un singur semn ca să moară. / astăzi am omorât un poet. / lumea este mai sigură de mâine! / poetul e mort. / dinţii lui rânjesc a  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Evreii si Israel
de Muresh la: 11/06/2006 18:53:00
pararelism marsav intre zionism si nazism in forum-ul lui pruteanu;/ http://www.pruteanu.ro/8forum/adm-div.php?pag=17&subsir=ben/ mesajele 46155 si 45864 /
10 comentarii
modifica
asa sa mai omoram ..cativa neuroni
de cel bun la: 11/06/2006 15:14:00
ce va motiveaza atunci cand speranta e singura ramasa?/ /
4 comentarii
modifica
prea multe intrebari.....
de vision la: 11/06/2006 15:12:00
sunt unii dintre voi care trec cu vederea subiectul,stiu ei care ....intrebarea era "de ce credeti in dumnezeu? "si nu cine este "el", vorbiti despre entitati si infinituri ,unii chiar vorbiti despre asemanare "in miniatura" nu vrea sa va judec ,sunt asemeni voua d.p.v. "material " ,spiritual - nu ma compar ,oricum fiecare cu credinta sa,important este un lucru ,nu confundati si nu faceti greseli mai mari decat voi ,vorba aia "daca taceai filizof ramaneai "....care aveti putina cultura in voi si ati citit biblia ,nu mai cercetati atata si crede-ti ,e suficient ,este un subiect pretentios pe care-l tratati cu "ironie"asta e pararea mea.
1 comentariu
modifica
Pentru ce iubesti ?
de muselk la: 11/06/2006 12:18:00
“ pentru ce iubesti ? “ , m-a intrebat./ eram, si poate mai sunt confuz. nu stiam ce sa-i raspund. nu puteam. si poate nici acum nu stiu ce inseamna iubirea. se spune ca e o traire, un sentiment universal, daca-l raportezi la intreaga omenire, si unul privat, unic, daca-l raportezi la persoana ta. / l-am raportat. si…nu puteam sa-l definesc. simteam ca de cate ori iubesc, cresc, cu doi ani mai mult, inteleg cu doua idei in plus. totul devine absolut iar absolutul devine o jucarie. atat de grandios, incat n-as avea dreptul sa cer, ci doar sa ofer. asadar, pentru ce? sau poate…cum?/ iubirea nu cere, ci da. nu plange, ci rade. nu sovaie, ci crede - cine te face sa suferi, cu s  ...continuare .
1 comentariu
modifica
And the Darkness calms my mind..
de Head ache la: 11/06/2006 09:24:00
.. nu stiu cat a durat si mai cu seama cum s`a intamplat.. deodata mi s`a parut ca ma transform in diferite figuri geometrice care, in rotirea lor, lasau in aer o trena umbroasa.. dupa care figurile au devenit colorate si trena s`a aprins caleidoscopic.. am inchis ochii si`am simtit ca zbor.. un zbor lin care ma legana de pe`o coasta pe alta.. alunecam de pe varfuri de munti, dar nu coboram, ci de fiecare data urcam tot mai sus.. tot mai sus.. si era in acest zbor ceva ca un destin caruia nu te poti impotrivi.. si eu asteptam din moment in moment sa se intample ceva ireparabil.. neobisnuit.. dar nu.. nimic nu se inatampla, sunetele ma duceau tot mai departe, si mai departe.. adunand in mine  ...continuare .
1 comentariu
modifica
exista o carte care e "cea mai tare"?
de horizonT la: 11/06/2006 03:33:00
ti-a placut cartea pt ca :/ te-a indrumat?/ te-a "luminat"?/ te-a "eliberat"?/ ti-a placut pur si simplu?/ filmul bate cartea?/ care e cea mai tare carte?????
11 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...