arhiva: 02/06/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
FALS
de ioana77 la: 02/06/2006 19:45:00
sunt secole de cand inghit doar intuneric/ ma zbat in mlastini reci de scarba si venin,/ aripile-mi sunt scurte ,apar in chip feeric/ pe cerul nebuniei intr-un amarnic chin.../ ma mint ca o lumina invaluie-al meu trup/ si il ridica-n ceruri...incep sa delirez../ din gheare ruginite un colt de-argint eu rup/ si sfasii vena mortii.../ ce ras nebun ,haotic,rasuna din adanc/ sunt umbre despletite ce se izbesc isteric/ de falsele ruine a viselor ce plang!.../ sunt secole de cand inghit doar intuneric....
comenteaza!
modifica
Cu fundul pus in frunte
de Redmoon la: 02/06/2006 13:13:00
batranele menhire ce-nalta-a noastra soarta, / adulmeca-ntre ele misresme de speranta, / la mana lor de faur, ei cresc in toleranta / ambitiile de maine, legand toarta de toarta / stirbit de avutie, ridica fruntea inalta / estruos, cu-a sa aripa si cu-al sau cioc de plumb, / leonin de cultura sau un vultur plesuv, / eterogen inel de intuneric sfarma. / peane de cultura in simfonii carunte, / orbesc in luminare si-ochiul cel mai ascuns. / redus la grea tacere de viermii pusi prea sus, / cade lasat uitarii si sortilor mai crunte...
comenteaza!
modifica
In casa porcilor
de Redmoon la: 02/06/2006 12:57:00
constructii luminate, crescute in trufie,/ nimicnicii de piatra in forme fara fond,/ aruncatori de bat in jumatati de cot,/ lucesc a intuneric in falsa simfonie./ la noi pe musuroaie, sub sceptre de hartie,/ argati de colt de strada domnesc peste furnici./ hiperbole murdare din ce in ce mai mici/ orbite largi, solare, inchid in miselie./ viermi pusi pe catalige si scaune inalte;/ aleatori ai sortii, mojici de intamplare,/ robi discului metalic ce-i tine in picioare;/ ingenuncheaza-n randuri crampeiele furate.
comenteaza!
modifica
Wish you were here...
de Redmoon la: 02/06/2006 12:53:00
ochi dupa ochi obosit alearga in oglinda alb rozalie. obosesti cand mergi pe varfuri prea mult... usor, usor, incepi sa uiti cum se simtea podeaua pe toata talpa. cand esti reinzestrat cu permisiunea sa atingi realitatea din nou, totul ti se pare suprareal si brusc nu mai stii nimic si confuzia se instaleaza./ „ai rabdare cu mine... o sa vin imediat.” ii strigi luminii de afara; si inchizi fereastra./ iei haina neagra pe tine si patrunzi in intunericul racoros. luminile se succed pe lateral ca pe marile bulevarde din visele romantice urbane. nu te uiti inapoi, nu ai de ce, stii ca esti singur. te cauti intre umbrele felinarului si nu te pierzi in incercari greoaie de a te vedea intr-o  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Am insangerat aripile unui inger...
de kamaris la: 02/06/2006 10:03:00
se invalmasesc cuvinte si dureri in aceeasi suflare./ se rup atatea inimi de frica..de dezamagire,sau...cine stie...poate de dispretz.se frang si nu mai vine nimeni sa adune ce a fost risipit./ se striga cuvinte fara sens,fara rima,fara vreun ecou...sau rasunet./ mai rostesc cuvinte doar ca sa contrazic ceea ce simt./ se cutremura in acelasi suflet si dragostea si ura,pe acelasi calapod...se lupta de parca ar castiga ceva....nestiind ca lupta nu are nici premiu...si nici macar sfarsit.../ focurile se sting..apele se aprind,stelele se varsa,se indulcesc inimile curate dar amare..../ din nou si totusi pentru prima oara...plange fara lacrimi..si vorbeste fara cuvinte...o fata....ce a invatat din  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Viatza intr-o multinationala sau drumul spre moarte prin brand
de Tzi Tzei la: 02/06/2006 09:57:00
cat de tare ne afecteaza in adancul nostru dorinta de promovare, obiectivele firmei, munca in echipa, obiectivul personal fixat pentru urmatorii cinci ani si alte clisee ? se confunda pricipiile firmei cu ale noastre daca le avem ? intr-o multinationala mai esti tu insuti sau te simti silit sa te prefaci in numele unei vieti mai bune ? avem obiceiul de a crea prostul, vinovatul pentru tot ceea ce ni se intampla ? / simtim trecator fenomenul de romanian beauty bantuind prin apartamentul proaspat achizitionat prin credit ipotecar ? la sedintele de lucru, ii multumim lui petrache poenaru pentru potentialul letal al stiloului infipt in corneea sales manager-ului sau brand manager-ului sufocat de  ...continuare .
6 comentarii
modifica
gest inutil
de tymori la: 02/06/2006 09:28:00
intimplarea m-a pus intr-o zi, fata in fata cu un om bogat ,care se plingea ca e foame,eram in spital la capataiul a doi bolnavi diferiti.in fata bolii toti sintem speriati ,neputinciosi egali.si toate chioscurile erau inchise.i-am oferit un sandwici de-al meu,spunindu-i ca mai am unul ,de fapt fiind singurul.l-a luat putin stinjenita si a spus ca-l va manca mai tarziu,dar din intamplare am vazut-o aruncandu-l la cos .m-am dispretuit atunci pentru gestul meu inutil pentru ca in naivitatea mea am crezut ca ea chiar il vrea ,putea sa refuze .m-a durut sandwiciul acela .e un nimic veti spune,da ,poate ,dar de cate ori nu ne daruim altora crezand ca au nevoie de noi si ne trezim aruncati la cos..  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: