arhiva: 20/06/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Politetea la romani
de mya la: 20/06/2006 20:18:00
revisa reader's digest a facut un studiu despre politetea locuitorilor mai multor orase din lume. gasiti tot articolul la adresa: http://thescotsman.scotsman.com/international.cfm?id=900822006/ bucurestiul a iesit pe penultimul loc. pareri?/ p.s. e adevarat ca locuitorii din orasele de provincie sunt considerati mai politicosi de regula insa aici e vorba totusi de romani.
51 comentarii
modifica
1943 Experimentul Philadelphia: adevar sau fictiune
de DALI la: 20/06/2006 17:40:00
un experiment militar bizar al marinei americane, bazat pe teoria unificata a cimpurilor a lui a. einstein, menit sa faca invizibila nava us eldridge./ rezultatele urmau sa fie folosite impotriva inamicului in al doilea razboi mondial./ experimentul a scapat de sub control iar consecintele au fost dezastroase pentru echipajul navei.
38 comentarii
modifica
Taxi Skoda
de ancajulc la: 20/06/2006 15:18:00
domnule shoutzu, sunteti atat de dragut sa imi raspundeti la o intrebare? (daca stiti raspunsul, bineinteles)/ pe ce criterii s-au ales persoanele care au fost conduse cu taxiurile skoda, la fericitul eveniment de decernare a premiului "o skoda pentru o idee"?/ va multumesc.
comenteaza!
modifica
catre Papa Benedict XVI-lea
de mielul la: 20/06/2006 13:58:00
1 fi bun si fa publice scrierile lui papa ioan paul 2/ 2 am sa va invat eu daca nu stiti;povidenta despre care vorbiti dumneavoastra se numeste domnul cel vesnic nu ala care il pregateste masoneria mondiala ie acelasi domn cu cel care pe ,arabeste se numeste alah despre care se spune ca citez din coran "stie vede" si sa nu va imaginati ca nu stie domnul cel vesnic de faptele dumneavoastra.
1 comentariu
modifica
despre canada
de ramonabv la: 20/06/2006 12:48:00
ma intereseaza detalii despre cum au decurs lucrurile dupa ce ati ales sa emigrati in canada prin firma via canada.va multumesc./
1 comentariu
modifica
VALIZA STINGACE
de esteu la: 20/06/2006 11:08:00
► valiza stîngace - ce trebuie să iei cu tine cînd te întorci dintr-o călătorie/ cînd fiica vulpoiului-de-mare-plutonier-adjutant-Şef-feodotov a venit aici, i-am şi uitat numele, deşi n-au trecut decît trei săptămîni, sergentul major mircea feodot le-a întîmpinat pe ea şi pe prietena ei vorbindu-le despre tot ce se vede prin părţile-astea. mare, stuf, canale, cherhana, bărci, staţia meteo. nu ştiu cum i-a venit în minte cuvîntul stabilopod. Ştiţi ce-i ăla un stabilopod ? ele au dat din cap în semn că nu. un animăluţ cu blană ! apoi a început să rîdă împreună cu mitică, un sergent major din judeţul buzău. a doua zi, fetele au aflat că de fapt un stab  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cum comunicam cu Dumnezeu?
de DINU IONESCU la: 20/06/2006 10:42:00
sam/ cred ca e una dintre intrebarile esentiale..sper ,in orice caz, sa starneasca, cel putin tot atata interes , precum conferinta"de ce credeti in dumnezeu?",intrebare , care ar semana cu o alta:"ce este iubirea?"
44 comentarii
modifica
Subiect de interes: Canada
de cleopa la: 20/06/2006 10:06:00
nu doresc sa-mi impun explicit punctul de vedere, dar ii sfatuiesc fara vreun interes pe cei preocupati de emigrarea in canada, sa nu apeleze la serviciile vreunei firme specializate, deoarece se pierd efectiv aiurea niste bani care folosesc ulterior in canada. iar firma nu se prezinta la interviul cu ofiterul de emigrare, tot persoana respctiva trece prin "furcile caudine" !/ vorbesc din perspectiva unui fost aplicant la...emigrare si ii sfatuiesc pe cei interesati sa mearga la ambasada canadei de pe str.iorga sa-si ia formularele ce trebuiesc completate(sau mai simplu sa acceseze site-ul ambasadei) si sa le printeze. puteti sa accesati forumurile: www.toronto.ro, www.montreal.ro, www.vancou  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Concediu
de ARTEMISS la: 20/06/2006 09:41:00
timpul/ şi-a luat bagajele/ şi a plecat/ către o lume mai bună./ a zis că merge-n spania/ la cules de vise/ pe care-apoi/ trebuie să le traducă./ Şi merge încet, leneş,/ nici nu se uită-n urmă,/ dar parcă n-are inima să plece de tot/ i se pare că ne aude cum plutim în acronie./ dar se întoarce/ şi fuge cu încetinitorul/  aşa cum vedem în filme – / şi-mi sare-n braţe./  nu pleci, timpule?/  nu plec!/ anul ăsta / stelele de la hoteluri/ au concediu medical./ … „a venit vacanţa/ cu trenul din franţa.”…/ / 13.06.2006/
comenteaza!
modifica
Obsesie
de boberte la: 20/06/2006 08:45:00
obsesie/ / invizibil langa tine sa traiesc/ patos nesfarsit de suferinta/ sa nu ma-ntreb de ce iubesc/ dar asta, e doar o dorinta./ / mult, as vrea sa fiu nisip fierbinte/ sa iti mangai deodata toata pielea/ iar noaptea sa fiu pat cuminte/ inabusitoare, transpirata... sa fie iubirea./ / obsedant, ti-e nasu carn, rasul cristalin/ obsedant iti sunt ochii cand privesc la mine/ obsedant de dulce iti e sanul plin/ iar eu, eu sunt obsedat de tine./
2 comentarii
modifica
Tăcerile vibrează
de bluebird la: 20/06/2006 06:35:00
vorbim în ecouri / despre tăceri/ Îmi spui calm / că liniştea lor există/ singurul lucru / pe care-l cred/ este că ele sunt vii/ liniştea lor… nu/ mă priveşti mirat/ furtuni se nasc / în profunzimi de priviri/ bine dar, ... şi tac/ liniştea tăcerilor / nu există./ ele vibrează! / le auzi freamătul./ seamănă cu…/ reacţia florilor / atunci când, / păşind / în vârful picioarelor,/ ele te cunosc brusc/ şi .../ ţipă sau râd,/ sau / tremură de frică.../ par atât de senine! /
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...