arhiva: 25/06/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
miss u in yellow...
de flavie la: 25/06/2006 22:43:00
ce faci cand ti-e dor de cineva?atat de dor incat ratacesti pe strada si ai impresia ca-i vezi chipul?de cate ori as fi vrut sa pun mana pe telefon si sa intreb doar :'ce mai faci?"...dar nu se poate...asta am decis impreuna..si cel mai dureros este ca nu iti dai seama de un lucru pana nu l-ai pierdut.../ suna teribil de banal tot ce am scris aici.../ sper ca-ti va placea si asta..desi parca e prea melodramatica..nu?/ in fiecare zi,ma plimb si-mi iau la revedere..dar niciodata nu pot sa spun ca e pentru totdeauna ..nu pot sa spun:'adio!'.../ / ........and it's all yellow....ironie,caci e culoarea mea preferata si-mi aminteste de ceva ce a fost...dar tot imi place.../ si ca sa nu fie p  ...continuare .
8 comentarii
modifica
The Ball Room
de thebrightside la: 25/06/2006 22:02:00
ei, dragilor, avem in cafenea bucatarie, sala de lectura, confesionale, ba chiar mici “bisericute”, de ce n-am avea si-o sala de bal?!/ pentru momentele in care trolii ne indispun, partenerii de conversatie isi uita bunele maniere, admin’ul nu raspunde la mp’uri … dar mai ales pentru cei carora le place dansul!/ acestea fiind spuse, ii rugam pe domni sa-si corecteze tinuta, pe doamne sa-si pregateasca carnetelele de bal si… muzica, maestro!/
1211 comentarii
modifica
Haideti sa radem ! Joc de-a literatura, dar umoristica
de alex andra la: 25/06/2006 08:31:00
atentie, asta nu e loc de spus bancuri. aici se face literatura !/ in rest, joc fara reguli. trollari cat incape. conditie unica de participare - umorul. / cine nu are si se baga e descalificat. cum ? pai ii dau ignore, dupa o consultare prealabila cu cei ce-au dovedit ca au:))))))))))))
27 comentarii
modifica
iubita de soare...
de marianna la: 25/06/2006 01:18:00
ma uit la soare si-l vad imbratisandu-ma pe mine... tresar. crezand ca-i vis./ ma contopesc in bratele lui dulci de mierea dragostei.. ma sprjind de stele, sa-i mangai tacerea strivita de bataile inimii... / ma n'altz spre cer sa caut zeul timpului... / roua diminetii-mi inunda privirea. am fost sa fur o vesnicie.../ ma imbrac in lumina soarelui caci il iubesc../ / iubesc vesnicia furata de la zeul timpului../ iubesc parul tau de raze si ochii tai de cer.../ iubesc clopotul inimii tale ce contopeste dragostea mea intr-un sarut.../ te-am iubit pe tine.. / atunci... si nu acum.../ te-am iubit pentru clipa transaformata'n infinit si picurata'n sufletul meu... pentru asta te-am iubit.../  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Nimic...
de marianna la: 25/06/2006 00:52:00
sunt un nimic... un fir de iarba aruncat pe o pajiste plina de flori, fara a avea posibilitatea de a inflori vreodata../ sunt un nimic... asta sunt acum. sunt miezul unui gand ce -si cauta satapanul... / zadarnic nadajduiesc sa fiu azvarlit pe albul unei aripi... sa zbor plutind sper libertate... vreau sa iubesc si sa fiu strivit in sarutarea fericirii... vreau sa ma nasc din nou si sa plutesc in mrejele iubirii.../ sunt un nimic, rapit de o dorinta/ sunt un nimic, rapit de suferinta.../
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: