arhiva: 26/06/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
SINUCIDEREA
de traiesc _k_sa_mor la: 26/06/2006 22:24:00
sinuciderea...deseori lumea judeca sinucigasii "nebuni" dar nu este adevarat. un om care nu mai are sperante,nimeni nu are incredere in el,are o familie care in fiecare zi ii spune de ce traieste pe lumea asta,totul ii mergea bine si dintr-o data paaaaammmmmm a ramas praf din tot ce a avut el ce rost mai are sa se lupte cu aceasta viata? oricum ajunge tot acolo,oricat sar lupta el. adolescentii care parintii nu ii inteleg niciodata, cred ca totul e bine pentru ei dar nu siau pus niciodata intrebarea "copilul meu are vreo problema". nu stiu ca aparentele inseala deseori. multi adolescenti se sinucid din cauza parintilor, care nu se preocupa pentru ei.
8 comentarii
modifica
Reflectii ale urii
de inees_led la: 26/06/2006 21:56:00
de ce sunt un miel si nu un lup?/ caci din toti as vrea sa ma infrupt/ la masa ticaloasa a vietii/ pe acrele carari ale tineretii/ as stoarce mii de lacrimi si durere/ din ele o zeama dulce ca a mierei/ de ce sa pasc iarba durerii?/ cand pot bea zeama indoielii/ rasare un cal troian / cu un urlet de lup/ daram un imperiu de lut/ imi scot stramosii din mormant/ caci nedreptatea face legea pe pamant/ ne-ati inchis visele si speranta/ acum vine o umbra cu coasa/ sa ia dreptul care ni l-au luat altii/ viata....
comenteaza!
modifica
Numai Eu,Numai Tu
de inees_led la: 26/06/2006 21:47:00
numai tu stii cat te-am iubit/ visuri si sarutari/ amandoi le-am unit/ privind ama ndoi la o stea/ in mijlocul noptii/ credeam ca ea ne va uni soarta/ nu stiu cine a plecat / din visele celuilalt/ dar soarta cea cruda/ a facut doua inimi sa planga/ fiecare simteam ca am pierdut ceva/ era dragostea ,era himera/ ce ne-a lasat doar durerea/ pacalindu-ne cu o clipa de bucurie/ lunga ,trista,avea framantarea sa vie/ priveam fara ca sa vedem/ inconjurati de ganduri, de blestem/ simteam ca viata e un infern/ il mai simt inca acum / al tau duios parfum/ mergand singur si trist pe al vietii drum.
comenteaza!
modifica
Cand 'punem frana'...?!!
de sarsilovici la: 26/06/2006 10:31:00
uite ca imi venii in minte o chestiune, o intrebare:cand trebuia eu sa pun frana...?/ nu in sensul strict al cuvintelelor, ca de pus frana am pus si la stopuri si la semafoare si cand a mai trebuit.../ ma refer aici la stiinta sau mai bine zis simtul de a stii cand sa te opresti..din ce? din orice: la zebra, la cheltuieli, in dialoguri, in iubiri de primavara, de la un sprit, etc. mai stiti si voi in rest../ da e si asta o calitate sa stii sa te opresti...si asta tine si de educatie si de calitatea umana...../ da ...acu as vrea sa pot pune frana in poienita in care imi doresc sa ajung anu asta in concediu.../ da imi doresc tare da se pare ca anu asta zic pas..is cam legat de glie, pardon de  ...continuare .
19 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...