arhiva: 29/06/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Reclamaţie la Poliţie
de Valeriu Cercel la: 29/06/2006 21:40:00
reclamaţie la poliţie/ sosi domnu’ sergent în bloc la noi,/ sunat de zece ori la disperare,/ de-o babã pusã chiar pe tãrãboi,/ cu-o reclamaţie teribilã se pare;/ Şedea cu un etaj mai jos, la nouã,/ chiar şi pe mine ea m-a reclamat/ “cã-n baia ei, chiar când nu plouã, plouã”/ pânã când duşul i l-am reparat;/ -domnu’ sergent, în fiecare zi,/ e-un individ ce umblã-n pielea goalã/ În blocu’ ce-l vedeţi, de vizavi,/ de m-a bãgat la vârsta mea în boalã,/ Îl vãd cum umblã prin bucãtãrie,/ iar dupã ce de-acolo-a dispãrut,/ apare iarãşi în sufragerie,/ exact aşa cum mã-sa l-a fãcut,/ de-aceea eu, vã rog chiar insistent/ sã rezolvaţi prob  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Trec doar pe aici
de irinabonsai la: 29/06/2006 20:45:00
…/ / din coltul din dreapta sus,/ al inimii…/ am venit sa-ti indeplinesc o iubire./ sa-ti ingrop trecutul/ care nu are timp/ nici de suspine,nici de regrete, nici de amintiri.../ chemarea se naste / din drumul tainic spre ochii tai/ inaltati spre mine…/ ca o ruga./ nu am venit sa raman/ trec doar pe aici/ sa pictez clipa in care se iarta…/ si sa botez cu lacrimi/ bucuria de a fi noi doi…/ suflet de foc cu trupul in apa…/
comenteaza!
modifica
Subiect delicat: PENSIA ALIMENTARA
de Rose2001ro la: 29/06/2006 14:55:00
dragi mamici (si nu numai - si taticii pot citi/raspunde…),/ am avut recent o discutie in contradictoriu in legatura cu un subiect delicat: pensia alimentara. de aceea as fi interesata sa cunosc si parerea altor mame./ este vorba de pensia alimentara pentru un baietel in varsta de 7 ani si jumatate (trece clasa a doua) platita de tata./ considerand ca / - este vorba de un copil de varsta scolii primare, normal, sanatos; / - baietelul locuieste in bucuresti numai cu mama, intr-o zona decenta, intr-un apartament cu trei camere, (proprietate care nu a fost inca impartita cu fostul sot, tatal copilului);/ - mama lucreaza, are un serviciu solicitant (dar bine platit, aproximativ 1500-1700  ...continuare .
22 comentarii
modifica
trec doar pe aici...
de irinabonsai la: 29/06/2006 08:23:00
trec doar pe aici…/ / din coltul din dreapta sus,/ al inimii…/ am venit sa-ti indeplinesc o iubire./ sa-ti ingrop trecutul/ care nu are timp/ nici de suspine,nici de regrete, nici de amintiri.../ chemarea se naste / din drumul tainic spre ochii tai/ inaltati spre mine…/ ca o ruga./ nu am venit sa raman/ trec doar pe aici/ sa pictez clipa in care se iarta…/ si sa botez cu lacrimi/ bucuria de a fi noi doi…/ suflet de foc cu trupul in apa…/
1 comentariu
modifica
cui mai dam bip astazi?
de terrorizer la: 29/06/2006 02:37:00
exceptand faptul ca (destul de rar) poate fi si o necesitate, bip-ul pe mobil pare-se a fi devenit o obsesie. / <!--break-->/ un prim set de nelamuriri ar fi: care e rostul? exista un limbaj al bip-urilor? exista experti in descifrarea acestor semnale? exista tratament medical sau psihologic pentru asa ceva? de ce trebuie sa fiu expus riscului de a fi deranjat inutil in timpu somnului? / si o intrebare cu subinteles: de ce bip-urile inutile se manifesta, de regula, intre persoane de sex diferit? / va intreb pentru ca pana sa imi schimb numarul de telefon mobil, devenit peste timp mult prea popular, primeam bip-uri cu nemiluita de la cateva individe doritoare (adica, ziceau ele, le era dor d  ...continuare .
7 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: