arhiva: 03/06/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
REDUCTIONISMUL INVIZIBILULUI IN FORMA CARNALA
de Ilie Giuliano la: 03/06/2006 17:48:00
dragostea este singura dementa a vieţii acceptata ca normalitate a lui "a fi". / in rest toate celelalte nebunii ale vieţii sunt produsul inconştientei: inconştienta raportului cu cuvântul, inconştienta spiritului, inconştienta raportului cu lucrul realizat. cu toate acestea, omul caută mijloace auxiliare de conştiinţa in insasi inconştienta lui, mişcându-se astfel sinuos spre iad. in acest fel omul dobândeşte doar iluzia conştiinţei lui. dar cine poate sa-mi spună ca vrea sa involueze? nimeni. toţi ne revendicam dreptul (unii in mod discret, alţii in mod indiscret) la imbunatatire, evoluţie, ascensiune, transcendenta. toţi vrem sa ne regăsim in "daimonul" originar al  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Fuga
de D.F. la: 03/06/2006 13:52:00
deseori fug/ din mine insami/ si ma ascund / in pietre,/ in pamant./ deseori simt/ ca zestrea divina/ ma striveşte/ atat de acut, / incat/ din prostie,/ ma ingrop singura/ in mormant./
comenteaza!
modifica
Iubirea-ce banalitate!
de lavdyi la: 03/06/2006 04:40:00
acum cateva luni am vazut la tv o stire care arata un model excelent de a-ti atrage clientii in pravalie: o farmacie din napoli a pus la intrare un afis mare pe care scria : avem vaccinul impotriva gripei aviare. unii incontrariati, altii curiosi intrau sa vada minunea. minune care era era de fapt un fel de eferalgan (un antipiretic) care-l gaseai si in supermarket daca vroiai. ideea era insa ca din zece oameni care intra pe trei ii convingi sa-ti cumpere macar un ceai. deh, bussinesu' e bussines peste tot nu numai in romania. / acum poate va intrebati ce legatura are asta cu "dragostea - ce banalitate". pai are! pentru ca asa cum ei intrau in farmacie asa si voi va gasiti aici citind ac  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Capitale europene
de Alexand la: 03/06/2006 00:09:00
acum cateva zile am fost martora unei discutii aprinse intre doua cunstinte care se contraziceau cu tema paris sau londra, care este cel mai impresionant, incarcat de istorie...etc / mie mi se pare foarte greu sa pui vre-una din aceste metropole in fata celeilalte.../ voi ce parere aveti, prin calatoriile facute, ce capitala v-a impresionat cel mai mult, care este cea mai draga inimii?/ desi sunt tanara, avut norocul sa vad destul de multe capitale europene (nu toate), cea mai draga imi este praga (bineinteles dupa bucuresti care, bun sau rau, este locul unde m-am nascut..)
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: