arhiva: 04/06/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Idei de cadouri
de Calypso la: 04/06/2006 20:37:00
anul acesta voi merge in ro pt 2 saptamani; n-am mai vazut ro din / 2002; din cate am inteles s-au schimbat multe in tara./ prieteni in ro nu mai am multi (majoritatea au emigrat), in schimb am o parte din familie. nu am nici o idee de cadouri.../ cu parintii ma descurc in schimb cu restul nu prea; sunt persoane care au tot ce le trebuie, isi permit sa-si cumpere cam orice exista/ in ro./ dragi cafegii, astept cu placere sugestiile voaste.
20 comentarii
modifica
din Ora Cadrelor Inghetate
de Vlad Umbra la: 04/06/2006 17:20:00
pagini de norvegia/ din "ora cadrelor îngheţate"/ firea omului se rânduieşte după frunzele copacului în faţa căruia a copilărit. / / nopţi albe:/ e miezul nopţii. afară e lumină cum e seara la noi în est. mă impresionează mult lumina de zi a nopţii. nordul este o lume normală până la orele 10 ale serii. atunci îţi dai seama că ceva nu e în regulă. o simţi. Începi să te uiţi des, foarte des la ceas. e 10 seara! ce multă lumină. soarele nu se dă bătut. la 10 seara, timp de 2 ore o lumină stranie, lumina ce vrăjeşte lucrurile - nu zi, nu noapte - învăluie şi schimbă tot. lumina-androgină e o vrajă. la noi vezi o astfel de lumină  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Revelatie
de cosmina la: 04/06/2006 16:20:00
in ochii tai curgea zapada/ stateam acolo privindu-te,/ fara a rosti vreun cuvant./ mi-era teama sa nu stric perfectiunea tacerii./ stateam in fata ta si-ti vedeam ochii/ plini de zapada./ am ajuns in regatul tacerii fara a-mi da seama?/ sau timpul m-a-nfasurat in plasa lui incalcita?/ stiu, n-am voie sa pun intrebari./ mi s-au oferit darul naturii si al tacerii./ si inca ceva: zapada din ochii tai/ mi-e teama. norii plang fara incetare./ inima-i amenintata de stratul inghetat./ si-atunci?/ stiu, n-am voie sa fiu curioasa./ sa urcam pana la cer./ sa luam in brate norii./ sa-ti scutur ochii ochii de zapada./ sa urcam muntele alb, muntele sacru/ si dincolo?/ alte zapezi, alti ochi plini..  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Oase, rime, intestine
de Lucia Daramus la: 04/06/2006 10:35:00
lucia dărămuş/ you love you romania! –salutări din oaza de creaţie pentru poeţii europei./ - oase, intestine, viermi -/ Înţelepciunea latină, din oaza căreia ne place să spunem c-am purces în lume, spunea la un moment dat tarde venientibus ossa (celor întîrziaţi le rămîn oasele!). vorbele ni se potrivesc de minune, nimic nu trebuie demonstrat în acest sens. doar să privim oasele din imagine, aruncate în mijlocul naturii, intestinele cu lichidul urît mirositor, încă în ele, copitele de vacă, maxilarele, craniile de viţeluşi crescuţi pe plaiurile mioritice, precum şi produsele din categoria mezelurilor. nu e un tablou postmodern, nu ţine de creativitatea  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Eu si Eul
de florin u la: 04/06/2006 01:30:00
trec printr-o criza: lipsa de control asupra-mi. singura solutie viabila din punctul meu de vedere ar fi o jumatate, chiar daca si temporala, fata de care sa ma controlez si fata de care sa mi se impuna o anumita eleganta. simt nevoie de eleganta mai mult decat orice. o eleganta plina de modestie, lipsita de vanitate, orgoliu si alte... oricum, nu ma mai controlez... din ce in ce mai lipsit de modestie, imi place sa ma afisez, sunt momente in care ma simt frumos, momente in care ma urasc pentru gandurile de prea bine ce le am fata de mine, momente in care ma simt urat. reflectii ale eu-lui pe care nu-l pot controla. eleganta si modestie... doua cuvinte, doua idealuri spre care tind si dinsp  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Pentru ca nu exista 'intotdeauna' la vesnicie (pentru Dan)
de Star la: 04/06/2006 00:08:00
niciodata este un cuvant atat de dur. nu stiu daca viata mea a fost vreodata atat de reala si palpabila. adica... nu,nu a fost niciodata. atat de greu sa accept si sa traiesc cu asta. sa trebuiasca sa ma intorc cu picioarele pe pamant din lumea mea paralela. sa accept ca asta e viata, ca te distruge, iti fura lucruri si oameni, si nu le restituie niciodata. si nu poti face nimic in privinta asta. nu e niciodata justa sau nejusta, nu se justifica niciodata pentru lucrurile care ti se intampla sau nu, nu iti da niciodata raspunsuri, explicatii, vietile celor iubiti, nimic./ e ca un joc nesfarsit. ne mintim singuri si pe ceilalti. si o facem in mod repetat. la nesfarsit. dispretuiesc./ va urasc.  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...