arhiva: 08/06/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Imnul Campionatului de Fotbal FIFA 2006
de Pantagos la: 08/06/2006 22:51:00
cum va place imnul campionatului de fotbal 2006?/ / imnul oficial fifa 2006 cantat de unul dintre cei mai buni cantareti germani ai epocii!!!/ pute-ti asculta in originalul in germana si engleza pe urmatorul site:/ http://www.spiegel.de/kultur/musik/0,1518,415537,00.html/ germana ( zeit das sich was dreht) engleza (celebrate the day) respectiv franceza "fêter la journée". ce parere aveti?
comenteaza!
modifica
Dumnezeu EXISTA!!!
de Un om simplu la: 08/06/2006 21:56:00
salutare tuturor,/ tocmai observasem ca tot mai multi oameni au diferite pareri despre dumnezeu! observam la tot pasul oameni care se intreaba daca el exista si mai ales, daca da, de ce nu intervine, si lista ar putea continua ... atunci cand privim o pictura remarcabila, punem la indoiala existenta creatorului acestei opere?! vom declara ca aceasta a aparut dintr-un accident? ne vom gandi ca chipurile frumoase si casele bine decorate din pictura a fost produs in urma unei caderi a unui raft cu vopsele pe o foaie de hartie?! categoric nu! vom declaram pe buna dreptate ca a avut un pictor si nu unul oarecare, ci un artist care a stiut bine sa-si exprime opera... acum cand ne referim la  ...continuare .
4 comentarii
modifica
"Norocul"
de munteanu rodica la: 08/06/2006 20:58:00
mi-ar face placere sa discutam despre noroc sub toate formele / si aspectele lui./ ce intelegeti , cum vedeti si cum respectati norocul./ se poate discuta serios dar si in gluma./ trolarile unora vor fi norocul altora probabil./ deci mult noroc/
58 comentarii
modifica
intoarcere acasa
de dma la: 08/06/2006 17:55:00
de şase ani sint casatorita in turcia,dar in tot acest timp nu am reuşit sa fac nimic...muncim şi cheltuim...nu putem sa ne permitem prea multe.İntr-un cuvint viata nu e atit de uşoara aici./ anul acesta ma gindesc sa vin inapoi in tara.ce ziceti dupa atita timp ma voi putea obişnui din nou?dar sotul meu care este turc va putea sa se obişnuiasca acolo?/ am auzit ca s-au schimbat multe.eu de şaşe ani nu am venit deloc acasa.
comenteaza!
modifica
Apatic amurg
de bluebird la: 08/06/2006 16:52:00
apatic amurg / înfioară simţirea / freamătul morţii îngroapă iubiri / culegi ofilită o floare din colburi / săruţi clipa-n treacăt şi pleci... / pe umeri simţi plumbul / în obraji fulgii reci
1 comentariu
modifica
In vesnicia mea...
de something beautiful la: 08/06/2006 15:19:00
pe strazi e ploaie, asa ca gandurile mele ironice / sunt scutite de dulcile nimicuri. / iar, ca tovarasa a clipelor, sunt / voioasa-n vesnicia mea. / indreapta-ti inima catre numele meu / ca lumea s-o umbresc, cu o cantare; / iarasi, dansuri de langa melodia clopotelor / ma cheama din tresaririle mele. / in curand, ei vor povesti despre trairi inaccesibile; / degeaba! vointa-mi va fi-atunci cu totul de metal. / din cauza clasicului vant, din cauza clasicei persoane, / jocuri, stele se vor departa, se vor ascunde in pamant. / / am scos oricate fraze din neant, dar el nu se goleste / insa, dintr-un nimic, tu m-ai atins a creste. / si nu mai merg, mana in mana cu micimea-mi. / m-a parasit.  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Imi place sa dansez printre cuvinte
de something beautiful la: 08/06/2006 15:00:00
imi place sa dansez printre cuvinte, / si sa le dau ca straie- sentimente, / sa le ating cu sunet de traire / si sa le-mbratisez, ca pe-o iubire. / curand, incep sa se iveasca zorii / si limbi de foc, solare, s-or sparge in culori. / pana atunci, tremuratoare, iarna, / ma-nchide-adanc, m-apasa si imi mareste rana. / as vrea sa fac un pact etern / cu nemurirea. / sa ocolesc pamantul, / sa-l tai, doar cu privirea. / sa macin, in furia-mi, o inima far' de aer / sa o ranesc, ironic, / si sufletul ei sa ma caute, dornic... / de-as nimici ochii indiferenti / poate s-ar naste-o-mparatie / de zambete, de canturi si de reverie... / izbit-am in trecut, si-am s-o mai fac, / pana ce dorul si-a inch  ...continuare .
comenteaza!
modifica
...
de something beautiful la: 08/06/2006 14:56:00
nu am alte motive sa te iubesc, / dar o fac, pentru ca miroase / a flori de castani in zi de-april. / si-mi tresare inima cand te aud / si dincolo de cuvintele tale / stiu ca ai putea sa ma inveti / sa descopar ca viata mea-i o floare... / m-ai regasit, tot culegand petale / pentru ca pasii mei desculti le lasa-n urma. / si ne zambim, printre parfum de ploaie / apoi dansam, pe un fundal ce nu se curma... / pe cant de leagan, vantul ne atinge pleoape / iar soarele aplauda pamantul. / o, tu! ce-mi sorbi acum cuvantul, / hai sa ne luam de tot avantul / si, ca sfarsitul unui fluier, sa disparam in noapte!
comenteaza!
modifica
Cuvinte fara fond
de something beautiful la: 08/06/2006 14:48:00
cat de usor voi luati de mana-o mana / si cat de necesar nu va uitati / la ochiul care, in ascuns, suspina / dupa cuvinte, ce cu greu le inventati. / daca azi, fondul vietii mi-e alb-negru / si in gandire-o apatie e-n esenta / voi nu mai vreti a-mbratisa un chip integru / ci v-aliati cu o tacere in cadenta. / oh, voi! naivi ce-mi sunteti astazi! / nu mai visati la o lupta usoara / sau la nelupta. nu-aceasta este calea; / ci, luati astazi hartie, compuneti cantarea,/ si-n cosmos sa devin-o reverie.../ / cat despre eu? / m-am refulat aproape-n renuntare. / si-am incetat sa fac macar un pas in visul meu. / asculta. vine dimineatza... / mi-e groaza de o desteptare / caci imi vor cere iarasi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Suntem mimi în iubire
de bluebird la: 08/06/2006 12:37:00
uită te rog tot ce-a fost/ iubirea-ntre noi / se măsoară-n cuvinte/ tăcerile mele / încep să se-adune. / mim sunt./ suntem doar amăgire / şi doruri mărunte/ departe-mpărţite/ de umbre în timp/ eşti apus,/ înserarea locuieşte în mine/ curg clipele toate / în fire de noapte/ luna doar, / mai plimbă lumina şi norii/ de ea, vântul fuge / rotind voal de stele/ hai! uită iubirea!/ să luăm doar sfârşitul/ Începutul s-a dus / pe-o pană de vultur/ s-a lovit de un zid/ zeul foc în raze l-a stins…/ suntem mimi în iubire/ tăcerea ne cântă…
comenteaza!
modifica
Donează-mi cu evlavie la Paşte (sonet-parodie)
de Rudy Himself la: 08/06/2006 06:32:00
donează-mi cu evlavie la paşte/ un miel obez. copitele-i infame/ iubirea să mi-o scuture de scame/ când plictisită-ncepe brusc să caşte./ prin patu-mi sterp s-au pârguit madame,/ plonjând lasciv cu sărituri de broaşte/ În carnea zgubiliticelor moaşte/ ce îşi exhibă triste panorame.../ Şi nu uita, micutzo, cozonacii/ te voi iubi etern, devorator,/ cu mâna priponită între cracii/ venusieni. eu, blândul dictator/ eliberez satanic vârcolacii/ Şi muşc din sânul tău, excavator! /
comenteaza!
modifica
Declaraţie dă dragoste (1)
de Rudy Himself la: 08/06/2006 06:30:00
eşti atât dă frumoasă/ parc-ai fi ţigla/ pleoştită pă casă/ într-o noapte gheboasă/ mă priveşti cast din plopi/ redeştepţi amintirea iubitelor mele/ dă la şcoala/ dă ambliopi/ zâmbetul tău "a la teo"/ descarcerează/ porniri dă romeo/ toreador/ urmărit prin latrine/ dă agabaritice ondine/ te iubesc/ ca pă o tuse seacă/ uitată iarna trecută/ în ciorapi / sau/ în geacă /
comenteaza!
modifica
Spatiile albe dintre cuvinte nu au nevoie de limba
de domyno la: 08/06/2006 06:27:00
il vad cum isi citeste mailul, cum incrunta sprancenele, nu intelege ce am zis, ca de obicei. se simte putin amenintat si atacat. de ce bat campii? oare am scris asa ciudat numai pentru ca english is my second language? sau ii faceam avansuri? am fost prea tupeista acolo? am zis prea multe? la ultimul e-mail a raspuns dupa o saptamana. nu, nu a uitat. cred ca ii era lehamite. era ceva in to do listul lui dar nu stia ce sa-mi raspunda oricum. nici atunci nu a inteles. a crezut ca este totul profesional si pana la urma vineri cand murea plictisit de altceva a zis hai sa scriem un reply. tasteaza repede si se decarca, scrie mai mult decat ar fi nevoie dar pentru ca nu stie exact ce am vrut eu sa  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: