arhiva: 09/06/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
restart
de horizonT la: 09/06/2006 23:50:00
au trecut zile dupa zile,/ si ore siroaie/ s-au evaporat cuvinte si idei/ am stins si am aprins becul/ tigara dupa tigara/ pas cu pas/ sunet peste sunet/ dublu-click./ si toate astea-si au rolul lor/ portita de scapare/ drum alternativ sau/ tamp pe felie./ hei,vex a obosit!/ s-a umflat si s-a fisurat,/ expulzandu-si continutul in plasma./ ia o pauza,/ ia un tic tac/ kit kat/ big mac/ f.. that!/ si acum ma-nvart ca-n experimente/ intre 4 pereti./ s-au decolorat visurile/ se dezbraca diafan/ si-au ajuns schite si proiecte/ abandonate-n cutia cu amintiri de sub pat./ au urcat cifrele si geometriile pe tronurile/ ultimelor idealuri./ se face schimbul cu batrana/ schimonositoare de s  ...continuare .
1 comentariu
modifica
aveti colegi stresanti?
de providence la: 09/06/2006 09:24:00
ma consider o persoana destul de toleranta. ma pasioneaza sufletul omului, imi place sa-i observ pe cei din jur, si cred ca am si ceva rabdare. toate astea le aplic si la locul meu de munca. nu sunt genul de persoana care ramane in birou cand 2-3 colegi incepi sa barfeasca pe cineva, nu sunt genul care sare cu gura si se cearta cu toti. si consider ca oricum ar fi, la un loc de munca tre sa incerci sa te-ntelegi (cat de cat) bine cu colegii. normal..sunt si exceptii, la majoritatea firmelor...institutiilor e mancatorie permanenta, barfa cat incape, rautate, invidie../ eu cred ca sunt mai norocoasa ca am 2 pers cu care lucrez in birou si ne-ntelegem de minune. in rest (in afara de sefi)...who  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Sfaturi versificate...
de Altar la: 09/06/2006 08:21:00
despre dragoste/ / când somnul ţi se pare doar un gand/ ce trece prin simţirea-ţi fremătând,/ când viaţa ţi se pare scurtă,/ Şi inima îţi e flamândă,/ atunci să ştii că-i doar iubirea/ care se joacă cu simţirea.../ dacă o zi îţi pare-o lună,/ Şi vremea trece ca nebună.../ dacă inima-ţi se strânge-n piept/ Şi te gândeşti: cât mai aştept?/ / Înseamnă ca acum iubeşti/ dar sentimentele-ţi fereşti,/ ai teamă că se va sfârşi/ Şi viaţa te va amăgi.../ doar când iubeşti cu-adevărat/ Şi cel de lângă tine te iubeşte/ poţi să-nţelegi c-ai meritat/ Şi dragostea-n tine va creşte.../ / trăieşte-ţi viaţa!/ de eşti singur  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...