Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 10/07/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tu ai apasa pe buton?
de mavanna la: 10/07/2006 23:40:00
ma uit la lost. care lost? serialul ala despre un grup de naufragiati pe o insula pustie. il stiti cu siguranta. si numai pentru faptul ca s-a facut mare valva cand monica barladeanu - dean pe americaneste - si-a facut aparitia intr-unul din episoade. de ce ma uit la lost? in primul rand pentru ca mi se pare ingenioasa ideea sa faci un serial care sa se bazeze pe ingredientele unui reality-show: un grup de straini – in cazul de fata, supravietuitorii prabusirii unui avion; sunt imobilizati intr-un spatiu izolat – misetrioasa insula tropicala; supusi diferitelor probe – aici pentru supravietuire; si pe rand eliminati – vezi exterminati; pentru ca pana la sfarsit sa se implineasca profe  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Internet, chat & alte-alea
de Emma Brad la: 10/07/2006 21:16:00
cu chiu, cu vai, i-am explicat mamei cere e şpilul cu internetul. Şi tot cu chiu şi vai, am izbuit, în tot vacarmul acela, să o expediez în camera dumneaiei. / se trezise cu noaptea-n cap să ceară explicaţii despre factura curentului electric. / de fapt, nu asta era problema care o rodea pe dansa cel mai tare, ci faptul ca făcusem o adevărată obsesie pentru calculator. / descoperisem misterele unui site de chaturi internaţional şi curiozitatea îmi dădea branci. era un fel de messenger, mai modern, în care se putea întampla orice. / la început am făcut turul cuvenit şi am pornit în vizită pe la americani, italieni, greci, arabi, etc etc. / la arabi, cât era noaptea de  ...continuare .
13 comentarii
modifica
cum reusiti sa 'inodati' intre ele cartile?
de sarsilovici la: 10/07/2006 11:07:00
banuiesc ca e cam lipsit de importanta subiectul dar am o curiozitate:cum reusiti sa 'inodati intre ele cartile, adica puteti citii una dupa alta asa 'la foc automat'?/ recunosc ca mie imi vine tare greu sa ma mut de la una la alta.../ nu ma pot lauda cu sute de carti citite ......./ asta nu ca nu am ce numai ca pentru fiecare carte eu trebuie sa ma postez cu imaginatia intr-un cadru anume, cadru, care de cele mai multe ori seamana cu 'peisaje' cunoscute...imi e cam greu sa ma explic, dar trebuie sa imi imaginez o mare agitata, valuri infuriate, o plaja plina de scoici, de cioate albite de soare, o padurice deasa, un om gigantic cu o secure in mana, un tip cu fata ravasita, o domnita cocheta,  ...continuare .
14 comentarii
modifica
viata exista
de valeria tamas la: 10/07/2006 07:57:00
sunt femeia din tara arborilor albi/ ii admirati in fiecare dimineata iesind din valuri/ cu frunzele de lumina revarsandu-se./ sunt femeia cu felinare pe umeri/ din mine lumina curge albastru/ mai aproape de cer cu fiecare bataie de aripi./ asculta-ma.trilurile mele ma inconjoara ca o mantie/ sunt femeia pasare niciodata iesita din vis/ sunet plutind intre cer si pamant./ de-ar fi sa aleg intre viata si moarte/ as alege calea de mijloc.as alege sa fiu gand nerostit/ plamada din care se naste vesnicia./ imi mangai incet fluierul piciorului / foamea de tine in mine trezind / aerul in jur incepe sa cante/ simfonia intai a primei iubiri a deshis prima usa./ in spatele ei umbra mea seman  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ce este chestia aia numita stiinta?
de Cassandra la: 10/07/2006 00:55:00
cuvintele "stiinta", "stiintific" sint des folosite in limbajul curent, dar stim cu adevarat la ce ne referim cind le folosim? ce este stiinta? cum functioneaza ea? ce este o ipoteza/teorie stiintifica? putem avea incredere in stiinta? / este important sa intelegem ce este stiinta si cum functioneaza, in acest fel putem evita multe discutii inutile generate din ignoranta. mass-media ne ofera o multime de articole si stiri asa zis "stiintifice", majoritatea nu sint publicate in "peer reviewed journals" si nu au o adevarata valoare stiintifica. trebuie sa stim sa filtram ceea ce este scris sub rigoarea stiintifica si ceea ce nu, sa deosebim intre stiinta si pseudo-stiinta, in era internetulu  ...continuare .
137 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...