arhiva: 11/07/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
nevoia de a scrie ... de unde vine?
de dana_white_flag la: 11/07/2006 23:07:00
ce ne indeamna cel mai adesea sa ne asternem gandurile pe "hartie"? ... si de fapt cand scriem cel mai usor? ... sau cel mai mult? .../ ce ne da imboldul de a spune tuturor ... sau unora ... ce simtim, ce visam, ce dorim? ... fericirea? ... tristetea? .../ si curajul de a "vorbi" de unde ne vine? ... dar teama ca desconspirand o parte din sufletul nostru devenim vulnerabili, de unde ne vine?/ nevoia de a scrie ... vorbiti-mi despre ea !
3 comentarii
modifica
Stiai ca ingerii se cearta uneori?
de thebrightside la: 11/07/2006 22:51:00
se-aud soapte de ingeri in antreu. (stiai ca ingerii se cearta uneori?)/ - ii spui?/ - nici nu ma gandesc. ii e mai bine singur, s-a obisnuit./ - vorbesti prostii. nimeni nu se obisnuieste sa fie singur./ - ba da. el da. isi e deajuns lui insusi./ - ba, deloc! tanjeste! tu nu vezi?!/ - las’ sa tanjeasca. mai bine, decat sa sufere. / - de unde stii tu c-o sa sufere?/ - nu stiu, dar…/ - ia stai asa! si ce daca o sa sufere? daca nu sufera, poti spune ca traieste?/ vorbele iesira greu, tremurande./ - ...a, … oarte …ine./ - stii ca nu poti sa minti./ - stiu./ - acum ii spui?/ - ………../ - ii spui?/ - ii spun, dar…/ - iar incepi?/ e liniste-n antreu. (hei, trezeste-te! e-un inger  ...continuare .
14 comentarii
modifica
În numele tău
de Emma Brad la: 11/07/2006 17:51:00
/ în ziua sfântului tău refuz/ să ţin mâna întinsă în faţa oglinzii/ mă târăsc în numele tău/ fiecare om îşi scrie primul poem în nisip,/ de fiecare dată, va fi şters de ploaie/ de fiecare dată, pe cer, stelele îşi pierd echilibrul şi cad/ în numele tău, prea greu uneori,/ viaţa se împarte la doi cu amintiri cu tot/ dimineţile îmi curg printre degete/ s-ar putea să plâng/ cu jumătate de gură să strig numele tău/ nu îndrăznesc/ într-o mare de gesturi mi-l închipui răstignit/ în apusul sfântului tău refuz/ să ţin cerul pe umeri în lumi paralele/ să mă nasc şi să mor/ în numele tău
comenteaza!
modifica
Dincolo de monitor
de julia noirdesir la: 11/07/2006 14:06:00
...e prima data cand simteam nevoia de a bea o ceasca de cafea, mare, neagra. probabil pentru ca era tarziu in noapte sau probabil pentru ca traiam o experienta ciudata, aproape incredibila pentru o persoana cerebrala si rationala cum ma credeam. dincolo de un monitor se afla un gest, o clipire, o atingere, un chip, un sentiment...fie el si online. mult mai veritabila decat "amorul" meu real, relatia mea virtuala imi deschidea un orizont in care nu mai crezusem: destinul cu a sa mana...vrajitorie?...peste cateva zile, calcam fericita din nou singura si disponibila dupa ce trecusem peste frica de a zice "vreau sa ne despartim"...eram libera, ma simteam in sfarsit stapana propriei mele vieti.  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cum l-am cunoscut pe Woijcech Glaszpanski
de esteu la: 11/07/2006 09:51:00
cum l-am cunoscut pe woijcech glaszpanski/ / / 1. ce pot spune deocamdată este că în acest orăşel de munte am tot auzit vorbindu-se despre de un individ numit glaşpa. Încă din prima zi în urechile mele a ră sunat numele ă sta destul de ciudat. am întrebat în stînga şi-n dreapta ce-i cu el, dar aproape toţi s-au ferit să -mi dea un ră spuns. În cele din urmă, tipul venit de la baia mare m-a informat că de fapt e vorba de un domn numit glaszpanski. Începusem să mă tem că ceva este în neregulă anul ăsta la cursurile de toamnă la care muzeografii visează în fiecare an. tipul din baia mare mi-a redat şi scurta istorie a tipului numit gla  ...continuare .
comenteaza!
modifica
dzeu locuieşte ilegal în mine
de Radu Herjeu la: 11/07/2006 08:43:00
dzeu locuieşte ilegal în mine/ îl simt trăgând cu ochiul/ prin crăpătura uşilor întredeschise/ şi răzându-şi în barbă/ de câte ori cineva fuge împiedicându-se pe scări/ spre ieşire/ noaptea-l aud dându-şi în cărţi/ trişând ca de obicei el atotputernicul ştie fără să le-ntoarcă/ nu dă cu mătura în spaţiile comune/ nu trage niciodată apa şi în general/ nu face decât să se joace cu întrerupătoarele şi să scrijelească/ trecerea zilelor pe pereţi/ ţi s-a mai dus una necredinciosule ajungi tu la mâna mea/ pare să-mi spună mereu ascuns în pereţi/ am obosit să tot alerg după el/ să-i pun piciorul în uşă/ să văd ce-nvârte el toată ziua pri  ...continuare .
10 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...