arhiva: 14/07/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Exista iubire intre un el de 24 de ani si o ea de 35?
de alida2005 la: 14/07/2006 21:17:00
mi-as dorii sa aflu parerile voastre in legatura cu acest subiect, deoarece eu de ceva timp imi pun intrebarea asta si imi este greu sa ajung la un raspuns./ nu vreau sa dau mai multe amanunte, vreau doar sa-mi raspundeti voi,dar cat se poate de sincer./ ah!am omis un amanunt esential:ea sa aiba si o fetita de 9 ani!!/
121 comentarii
modifica
Iubim, dar cum iubim? Gary Chapman si cele cinci limbaje
de zaraza sc la: 14/07/2006 13:47:00
am citit comentarii la aceasta carte si mi s-a parut foarte interesant. ba chiar am descoperit ca in familia noastra mi-e greu sa-mi dau seama ce limbaje folosim...ce am descoperit e ca eu am nevoie de cuvinte de incurajare si nu numai, cuvinte, gesturi, atitudini, suspans care dupa mine caracterizeaza iubirea. poate fiecare ne-am facut o anumita impresie despre cum se manifesta iubirea, dar sint diferente intre oameni, in general.../ cred ca sotul meu apreciaza mingiierea fizica, asa cum spune gary chapman, dar aici intra si atingerea fizica, acele masaje nevinovate pe laba piciorului cu care l-a obisnuit mama lui. am prins momentele de tandrete intre ei, cind ea ii facea masajul...nu era re  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Zeului Soare
de Redmoon la: 14/07/2006 12:48:00
odă tradiţiilor noastre - #1 - căluşarii/ / e gerul de iarnă apus./ e crivăţul falnic răpus./ sunt frunzele verzi,/ nasc iepele iezi / Şi soarele râde de sus./ Şi-i soare şi-s florile mii/ pe verzile-ntinse câmpii./ frunzişu’ e-n joc,/ că-i zi de soroc/ Şi-i noaptea cea făr’ de făclii./ Şi-i noaptea când ies de sub nuc/ trei zâne de negru bucluc./ si-nvârt, în ascuns,/ joc vechi, nepătruns/ Şi-n noapte, ‘napoia se duc./ Şi-n noapte de le-or urmari,/ flăcăii or înnebuni./ căci din vechi părinţi/ ele fură minţi/ Şi aduc necuratu-n copii./ Şi-aduc necuratul în casă,/ de stă usturoiu’ pe masă,/ de vin căluşei,/ dansând voinicei/ să a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Carui motiv credeti ca se datoreaza materialismul feminin ?
de unicul la: 14/07/2006 10:58:00
stiu ca o multime de femei care imi vor ,, sari in cap ,, imi asum riscul desi nu sint rau intentionat .exista fenomenul ? sau este doar o problema de perceptie a barbatilor frustrati ?/ cind zic materialism ma refer la interesul exagerat pentru problemele legate de bani .
79 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...