arhiva: 02/07/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Amintire pentru M.
de Realdo la: 02/07/2006 20:04:00
“auzi, m., pe tine te dor umerii? pe mine mă dor, deasupra omoplatului stâng şi deasupra omoplatului drept, ca două împunsături fumegânde, urmaşe ale aripilor de înger mândru pe care mi le-am ars când te-am cunoscut. mă dor umerii de la sacaua care ţine în balanţă tremurată două găleţi mari din tablă; cu ele pline de apă rece şi limpede alerg pe la răscruci de străzi pustii, stingându-mi după nevoie dorul de vorba ta calda sau setea de gura ta dulce.”/ mai ţii minte – bineînţeles că n-am să te las să uiţi - zilele noastre în cabana-casă a mătuşii tale? mătuşa ta pe care n-o iubea nimeni din familie în afară de tine, cică era libertină sau  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Rugăciune de seară
de scanDALIzed la: 02/07/2006 19:42:00
cred în ochii tai albaştri/ atunci când întrezăresc uitarea de mine./ cred în podul palmei tale calde/ pe care ţi-l sărut cu buze păgâne./ cred în somnul tău/ mai aproape de mine decât propria-mi răsuflare./ fii tu cea mai arzândă rugă/ pe care-o rostesc pentru liniştea sufletului meu./ p.s.: a se şopti în genunchi, înainte de culcare!/
4 comentarii
modifica
isi permit tinerii din ziua de azi sa isi cumpere o casa a lor??
de alida2005 la: 02/07/2006 18:39:00
am ajuns intr-o situatie in care ma gandesc cu groaza la viitor si mai ales la intemierea unei familii...in ziua de azi nu-ti mai poti permite luxul de a avea o casa a ta unde sa-ti cresti copii,esti nevoit sa stai in chirie,sa-i fie teama de ziua de maine ca poate vine gazda si iti spune k nu mai poti sta acolo,si trebuie sa-ti iei copii,mici,si sa-i plimbi din gazda in gazda;jumate din leafa lunara o dai pe chire.../ eu,sincera sa fiu, ar trebui sa muncesc 2 vieti pentru a-mi putea lua un apartament,sau macar o garsoniera,orice..../ voi ce parere aveti?
22 comentarii
modifica
rufe pe sarma
de miruliru la: 02/07/2006 17:49:00
cum vi se pare moda intinderii rufelor la uscat pe sarmele de pe balcon, in vazul lumii?/ or simti unii vreo placere ascunsa daca stiu ca vecinul sau trecatorul le vede "underwear"ul la loc de cinste, fluturand in fatza ferestrelor sufrageriei?/ de ce oare ungurii, de exemplu, prefera balcoanele debordand de flori, iar noi - de rufe?:d
11 comentarii
modifica
Ce-si doresc femeile ?
de Yuki la: 02/07/2006 17:29:00
traim intr-un secol al tuturor posibilitatilor venit dupa unul in care totul a fost relativ. ne-am eliberat de sub jugul paternal, venim acasa la ce ora dorim si nu ne mai este rusine sa bem o bere " intre fete" la terasa. urmam studii inalte si castigam mai bine decat partenerul de cuplu; conducem masina, pilotam avioane si nastem gemeni. ne deschidem usa singure la restaurant, dar vrem flori de ziua noastra. am castrat barbatii si le-am luat putrea din mana, dar le-am dat viagra pe post de iluzie./ suntem puternice, practicam sporturi dure, suntem minunate, stralucitoare, stim sa seducem cu o geana, dar vrem un umar pe care sa punem capul si mai scapam cate o lacrima cand nu a sunat./ main  ...continuare .
119 comentarii
modifica
Romanii : o cauza pierduta ?
de stefani la: 02/07/2006 16:24:00
nu stiu altii cum sunt, vorba ceea, insa cand vine vorba de romani, imi vine sa ma iau cu mainile de chelie. o natiune atat de becisnica dar cu o parere excelenta despre sine. pluteste o zapaceala in mintile oamenilor ceva de speriat. imi vine o cucoana sa-mi zica ca cica suntem printre primii, de exemplu, la programare. ne-am pomenit si noi in 1990 intrati cat de cat in randul lumii si i-am si ajuns, ba chiar intrecut pe americani, germani, etc. n-a aruncat nimeni o privire prin tot soiul de aplicatii in care lipsesc cu desavarsire macar traducerile in limba romana, n-a aruncat nimeni o privire prin tot soiul de help-uri in care sa vada zeci de polonezi, rusi, ba chiar ucraineni aducandu-si  ...continuare .
11 comentarii
modifica
SIMPATIE ŞI ANTIPATIE
de Cri Cri la: 02/07/2006 12:50:00
e ştiut faptul că o persoană abia cunoscută ne poate trezi simpatie sau antipatie (de cele mai multe ori, reciprocă), sau ne poate lăsa indiferenţi. chiar şi aici, în spaţiul virtual, s-au facut observaţia că ar exista “bisericuţe”, care nu ţin atât de un centru de interes cât de uşurinţa comunicării între respectivii useri./ voi ce teorie aveţi despre fenomen? / vieţi anterioare? / caracteristici asemănătoare (pe principiul “cine se aseamănă, se adună”), sau opuse (conform ideii “contrastele se atrag”)? / nuanţe asemănător percepute de retină? / feromoni dedicaţi?/ sa fim înţeleşi, vorbim de impulsul primar, obiectiv, pe care ni-l imprimă cinev  ...continuare .
94 comentarii
modifica
puritate
de boberte la: 02/07/2006 12:27:00
visez la mine peste ani, in ceata,/ nici nu vreau sa ma mai vad,/ mergand, sub cerul innorat, in viata;/ incercare omoara omul..eu...surad./ nici nu pot sa ma mai sui/ in al meu pat./ sunt tepi si serpi cu/ limba inveninata... si totu-i patat./ schingiue-ma, bate-ma,/ dar nu da incet cu mila,/ fa-ma sa strig de mama/ si-arunca-mi ochii la o mila/ pe mare, sa-i gaseasca pescarusii,/ sau un val sa ii inece,/ sa se-nchine pan'la talpi supusii,/ in fata unui orb rege.../ batjocura sa o iubesc, nebun,/ pana la moarte fa-ma doamne/ toxic, dar cinsitit al norilo fum,/ sa ma vars intr-un strop de ploaie/ si sa mangai fruntea-ntre sprancene,/ finul os lung si-apoi varful nasului/ dupa care scu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
migrena
de boberte la: 02/07/2006 12:10:00
migrena ma cuprinde cu bratele reci;/ capul mi-e greu; mi-e frig tare./ as vrea sa dorm putin; of! timpule treci!/ golul din stomac ma stoarce. ai rabdare./ mainile-s reci; fruntea fierbinte/ vino aproape, dar esti departe./ dulci fantome imi apar in minte,/ migrena grea sufletu-mi desparte.
comenteaza!
modifica
doamna Poezie
de L0r3 la: 02/07/2006 09:58:00
mai demult era în mine una/ nu ştiu se pripăşise/ sau a fost dintotdeauna/ îmi complica un pic/ visele şi viaţa/ se trezea înaintea mea dimineaţa/ şi deschidea ferestrele/ spre stradă/ nu ştiu ce urmărea/ pe mine sau pe ea/ s-o vadă trecătorii cum se pieptăna/ eram geloasă foc/ pe haina subţire ivorie/ şi pe statura ei regală înaltă/ pe mâna mică mânuind o daltă/ ,,nu te-apropia, mi-a spus,/ sculptez în carne vie''/ atunci am priceput/ de unde-atâta fală/ la doamna poezie
comenteaza!
modifica
uite-aşa....
de L0r3 la: 02/07/2006 09:56:00
uite-aşa ţi-o spun în faţă/ ce naiba tu nu vezi/ că totul atârnă/ de o nenorocită aţă/ te invidiez pe bune/ că ai puterea să crezi/ palavre nebune/ ai grijă ochii strălucesc/ doar o frântură/ din lunga noastră viaţă/ apoi ies la iveală/ ficat şi fiere/ lanţuri bariere/ nu sunt a ta/ şi nici a lor/ e treaba mea că oasele mă dor/ îi las pe rând/ să mă taie să mă-mparte/ eu sunt a timpului meu scurs/ jumate măreţie/ jumătate moarte /
comenteaza!
modifica
Loc de dat cu capul:))
de alex andra la: 02/07/2006 08:37:00
"asta e ! am facut-o ! imi vine sa ma dau cu capul de pereti !/ ai la dispozitie un perete virtual:))
381 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...