arhiva: 21/07/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Soapte in agonie
de castele din nimic la: 21/07/2006 23:53:00
si se scurg clipele ca picurii de ploaie sub privirea mea pierduta, in timp ce mi se spune constant ca... "timpul le vindeca pe toate". dar eu nu asta vreau... pentru mine, eu nu insemn absolut nimic in momentul asta. toata nenorocita de suflare pe care o am in mine e pentru altcineva. pentru ca sunt in continuare convinsa ca exista o speranta pentru noi, desi totul imi spune ca nu e acolo... speranta aia blestemata, speranta incapatanata... si sunt in continuare indragostita de tine...poate chiar mai indragostita ca niciodata. si te iubesc mai mult decat credeam ca pot... si sper... sper din tot sufletul meu... sa nu citesti asta niciodata!... /
26 comentarii
modifica
Extaz
de bluearisto la: 21/07/2006 23:23:00
ieri a fost o zi plina de soare si de umbrele trecutului.trec pe podul obosit de ani si de ploi ce-l patrund de-atîta vreme.pasii suna stingheri pe lespezile ce tremura ca si ideea ca te voi regasi sau nu.ziua este calda iar eu tremur .mi-e frig de bratele tale,de privirea ta si de zîmbetul tau smecher.pomii îmi ascund timiditatea iar rîul cristalin se joaca dragalas cu undele.aud cum cînta cucul si numar:1,2,3....cît timp voi astepta pîna cînd te voi putea revedea macar o clipa,pe furis?instant furat,clipa minunata!te-am revazut pe cararea gîndurilor,te regasesc la fel ca si atunci.putin conteaza ca tîmplele sînt albe si ca riduri apar.esti tu ! miraj de alta data,figura plapînda  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Curente (Cum devii artist)
de dorry la: 21/07/2006 23:16:00
a mai trecut o zi. ce trist!/ Încet nisipul cade în clepsidră/ Şi fără a ştii devii fovist/ căci nu ai timp de analiză./ rămâi simplu decorator/ pictând cu pete violente/ zile fără de umor/ nopţi scurte sau absente./ mai izbucnesc şi energii latente/ devii atunci impresionist/ descoperind că ai talente .../ În zilele când eşti turist./ atunci vezi mai multe tonuri/ Şi clar obscur şi culori calde/ privirea-ţi nu mai cade-n goluri/ când fruntea ţi-o cuprinzi în palme./ dar ci turism nu faci o viaţă/ revii în mediul tău cubist/ cu soarele cuprins în ceaţă/ Şi uite aşa devii artist./
1 comentariu
modifica
Fericirea
de angyal la: 21/07/2006 23:06:00
ce inseamna sa fii fericit?/ simti adierea vintului cum te mangiie,soarele iti incalzeste fata,pamintul pe care umbli e neted,simti ca esti important pentru tine,te bucuri de viata si stii ca sint oameni care te iubesc todeauna ,/ chiar daca nu esti linga ei.
11 comentarii
modifica
Astrală (Poem în proză)
de Gheorghe Florescu la: 21/07/2006 22:47:00
fugit de-acasă - dar cui ii pasă - m-am depărtat, trist, supărat, slab, agitat. Şi-am drumeţit, copil trăsnit, om părăsit, pân’ obosit, chip ponosit, vrând să mă duc, pe unde-apuc, pe-un pisc de munte, pe tălpi desculţe, ce să mă-nhaţe, ca strâns în braţe, pe creasta stearpă, roasă de apă. Şi-apoi, în fine, lăsat pe vine, uitat de tine, să văd mai bine, prin zări senine, stele străine. să am aproape, cerul sub pleoape, să-aduc la mine, poteci, coline, ce-n constelaţii făcut-au fraţii. Şi-aş vrea să aflu, de la ăl astru, de al meu frate, pe cât se poate, de ce-a plecat, şi ne-a lăsat, de-i aranjat, de ne-a uitat, de este-n rai pe-un frumos plai. Şi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Poveste de iubire
de valeria tamas la: 21/07/2006 21:01:00
in rochia ei cea de catifea/ a coborat aseara noaptea pe sosea/ gentil, chiar cerul deschise o fereastra/ si-aprinse mii stele sa nu se rataceasca./ ne-am intalnit.ce mare tevatura!/ sub valul ei cel negru mirifica faptura/ era mai alba ca fulgul de zapada/ mai firava ca luna, cu dor de promenada./ si s-a urcat la mine in trasura / calatoream alaturi cu frumusetea pura/ cu buzele ei rosii si calde ca si focul/ m-a sarutat odata, de-atunci nu-mi aflu locul./ eu i-am vorbit pe rand de toate cele/ ea cauta prin gandurile mele/ pieduta-n jiltul rosu de matase/ imi rascolea amoruri demult arse./ si-apoi am fost cuprinsi de nebunie/ si am facut blestematii o mie/ si-asa cum imi sta mie fire  ...continuare .
1 comentariu
modifica
esti un om liber
de valeria tamas la: 21/07/2006 20:55:00
maine vom rade de lacrima de azi./ o vom lua pe alte drumuri, / vom ridica alte cetati/ pasii nostri vor redeveni siguri/ pe tarmul altor iubiri./ nu plange.fermecata de frumusetea lacrimii/ m-as putea intoarce./ usile cetatilor ti-ar fi atunci pe vesnicie inchise,/ izvorul iubirii ti s-ar opri in prima fantana/ o viata intreaga ai pastra in suflet indoiala / - castig sau pierdere -?/ rade.in bratele mele ai invatat ce e fericirea/ in bratele altor femei ea va creste./ zambeste.ce trista priveliste / cand floarea moare in mugur./ uita-ma.maine voi inflori altfel./ pastreaza doar clipele de fericire./ nu omul.senzatia./ iubeste.lasa-ti inima sa zburde mereu/ fericirea e fara margini/ iubirea t  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Tata uita
de a_lex_is la: 21/07/2006 20:05:00
tata uita/ de w. livingstone larned/ [“asculta-ma fiule: iti vorbesc in timp ce dormi,cu o manuta pe obraz si cu buclele tale blonde si umede adunate pe fruntea plina de sudoare.m-am strecurat singur in camera ta.acum doar cateva minute, pe cand citeam ziarul in biblioteca, am fost inabusit de remuscari.am venit langa patul tau cu un profund sentiment al vinei./ iata la ce ma gandeam, fiule: am fost mereu suparat pe tine, te-am certat pe cand te imbracai pentru scoala pentru ca te-ai sters prea reede cu prosopul pe fata. te-am condamnat pentru ca nu ti-ai curatat pantofii.am strigat nervors la tine pentru ca ai aruncat pe jos cateva din lucrurile tale./ te-am considerat vinovat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
candva credeam....
de irinna-anna la: 21/07/2006 14:32:00
candva,si au trecut ceva anisori de atunci,credeam.....credeam in mine,credeam in dumnezeu.....credeam in oameni.../ puteam sa simt vantul../ ma bucura ploaia,bruma.../ azi simt c- am luat-o pe alt drum,ca l-am ales gresit.si nici macar nu pot spune ce-mi lipseste cel mai tare.dumnezeu?oamenii?sau poate mi-e dor chiar de mine insumi???
9 comentarii
modifica
Teama sau nehotarire ?
de rolia la: 21/07/2006 14:31:00
cu multi ani in urma ,cineva ,un prieten drag mi-a reprosat ca in anumite imprejurari imi lipseste curajul deciziei .nu intelegea de ce .de teama ? . din nehotarire ? .azi ,cind viata a trecut peste mine ca un tavalug ,brazdind adinc in sufletul meu rani care s-au cicatrizat, imi pun aceeasi intrbare .teama sau nehotarire ? .este putin din fiecare ? .poate nici una dintre ele ?.voi ce parere aveti ?
9 comentarii
modifica
Într-o zi...
de Emma Brad la: 21/07/2006 14:17:00
mi-e dor să te văd/ într-o zi/ o să te ţin în braţe / îţi spun/ ai grijă de corazon / să nu se piardă între sânii mei / şi să-ţi miroasă gura a lapte / dimineaţa când / tu vorbeşti despre sex / eu o să te ţin în braţe / întotdeauna atentă / la ritualurile cu lumânări parfumate / şi obligatoriu / şampania aşezată între noi / într-o zi / marea noastră dragoste / se va căuta în oglindă/
1 comentariu
modifica
Plecările ...
de celdesubdush la: 21/07/2006 13:38:00
detest plecările. Şi peroanele de gară rămase pustii în urma trenului care pleacă. dar ştiu că fac parte din viaţă. Şi le accept ca atare .../ s-a sfârşit. sunt sfârşit. Şi n-am nici măcar privilegiul de a savura în linişte disperarea acestuia peron de gară pustiu. / n-ar fi fost un final dacă n-ar fi existat o poveste. simplă, grea, dulce-amară, întâmplarea poartă în ea rotunjimea mărului din care noi doi am făcut parte. noi doi ... şi mărul avea o parte otrăvită .../ În toate plecările sunt vorbe, întâmplări care prevestesc sfârşitul ... Şi în toate sfârşiturile sunt tot doi ... până ce rămân de o parte şi de alta a peronului pustiu, o  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Pierderi ireparabile
de DINU IONESCU la: 21/07/2006 13:04:00
la orice varsta ar muri,oamenii adevarati,marile personalitati ale culturii si vietii publice ne parasesc totdeauna prea devreme.../ mai aveau atatea lucruri sa ne spuna si ,deodata, constatam ca e prea tarziu.../ dumnezeu, car i-a inzestrat cu atata har,i-a chemat la el ca pe niste ingeri care si-au indeplinit misia in aceasta lume, intrucat noi, muritorii netrebnici n-am stiut sa-i iubim cum se cuvine si nu am meritat mai mult./ ceeace ramane in urma lor, este o lume tot mai saraca in spirit si tot mai bogata in materialitate vulgara./ desigur , tristetea este sentimentul nostru coplesitor al unor astfel de clipe.totusi , nu pot sa nu ma gandesc:/ -moartea este o incununare a vie  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Secretul vietii
de DINU IONESCU la: 21/07/2006 09:50:00
"secretul vietii este nu sa ai ceeace-ti doresti, ci sa-ti doresti ceeace ai"(n.d.walsch)./ este acesta si secretul fericirii?eu cred ca da. viata poate fi o clipa de fericire...depinde de tine si de momentul de evolutie atins de / sufletul tau./ m-ar interesa parerea voastra despre prima afirmatie ,incercand , totodata sa stabilim o relatie intre viata si fericire, din punctul vostru de vedere, caci, nu-i asa, aceasta este esenta acelui adevar pe / care-l cauta marea majoritate dintre noi!/ sam.
34 comentarii
modifica
Copilãria soarelui sau soarele copilãriei
de unicul la: 21/07/2006 04:04:00
nu demult aflase de ce a pãrãsit-o tatal ei, nu numai ea era parasitã ci si mama ei , care chiar dupã ani buni era debusolatã si într-o continua decadentã socialã . pentru fetitã , barurile , cofetãriile si restaurantele însemnau rutina zilnicã , pentru mamã era refugiul necesar , colege de suferinte îsi spuneau . adesea ea plingea rugind-o sã o ducã acasã , nemaisuportînd acel zumzet asurzitor ce se numea ,, discutii ale unor oameni maturi în decãdere ,, . pe lînga mici scandaluri si alte aventuri cam asta era o zi din copilãria ei . / aceasta este rutina , dar sînt si zile diferite în care spre exemplu , fiind la scoala în clasa a i a primeste o temã ,  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...