Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 23/07/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Samanta
de sunshine31 la: 23/07/2006 21:18:00
precum samanta va incolti in pamantul roditor,/ la fel va incolti iubirea-ntr-o inima curata,/ caci numi prin iubire vei fii nemuritor,/ iar viata iti va ramane vesnic nepatata./ cine iubeste iarta si nu tine manie…/ nu are suparare, traieste-n armonie/ orgoliul si trufia ne-mping la nebunie,/ pretinsa lor iubire e doar o viclenie…/ pretindem ca vedem, dar suntem orbi sarmani/ caci ne-am vandut lumina pe avere si pe bani,/ ramasi in intuneric, orbecaim prin ceata/ ca niste marionete c-o inima de gheata./  ...continuare .
2 comentarii
modifica
ce viata complicata !
de giny la: 23/07/2006 19:35:00
de ce uneori se comporta asa de ciudat persoana care imi e draga?adik acum simt ca este cu mine acum mai departe decat chiar este (pt ca e din alt judet) cand stii ca cineva iti apartine ?oare exista dragoste adevarata sau poate e doar imaginatia noastra in a imbraca mai bine impulsurile noastre sexuale ?am ajuns sa cred ca suntem doar animale si nu doar barbatii ci si femeile cand vine perioada fertila sa-i zic asa in care feromonii tai fug de-o parte si de alta iti alegi o tinta de sex opus si actionezi doar dupa instinct ,dupa ce a fost a ta mergi mai departe si uiti de trecut!de ce nu poti uita o persoana chiar si cand acea pers te respinge?! ce ciudati suntem fugim de cei care mor  ...continuare .
2 comentarii
modifica
ATEISM
de Theophrastus la: 23/07/2006 12:28:00
ce este ateismul ?/ ce parere aveti despre atei / ateism?/ este bine pentru omenire ca numarul ateilor sa creasca? / mersic anticipat pentru raspunsuri.
251 comentarii
modifica
Sfera
de gelu11 la: 23/07/2006 10:04:00
o sfera inchisa-n cerc cu laturi albe/ se cauta de colturi, de varfuri ca sa-si prinda/ un punct pornit din centru, spre centru sa se duca/ s-adulmece iubirea de cercuri albe-nchise./ visand la sfere, cercuri, puncte, laturi/ am sufletul inchis in lut cu forme opace,/ de slabiciuni ma caut, de iubire sa-mi prind/ ideea venita din vis, in vis sa te duci:/ esti cerc inchis in cerc cu forme albastre!
4 comentarii
modifica
Un fir de par
de gelu11 la: 23/07/2006 10:01:00
acum cateva clipe / mi-a patruns dumnezeu in oase./ a intrat din pamant,/ mi-a strabatut piciorul stang/ si a continuat sa urce./ credeam ca se va opri in inima, dar/ a trecut de gat. / eram convins/ ca-mi va ramane de veghe-n ratiune./ mi-a intrat in creer/ dar a continuat sa urce./ oameni buni, il am pe dumnezeu/ intr-un fir de par./ va rog, va implor, aduceti-mi/ un foarfece ca sa pun capat acestei vieti!/ am ajuns victima unui fir de par,/ am ajuns sa ascult de eternitate,/ imi lumineaza calea ceva atat de marunt./ oameni buni, il tin pe dumnezeu/ intr-un fir de par.
1 comentariu
modifica
Elă, Mădălină...
de Gheorghe Florescu la: 23/07/2006 06:39:00
elă, mădălină,/ lumea azi se-nclină/ din acea răscruce,/ in drumul care duce/ coşuri mari cu fructe/ gurii să se-nfrupte,/ gândului să lupte,/ cuget a ascute,/ auz să desfete/ ochii să îmbete./ din al vost răsfăţ/ slove noi învăţ,/ să le pot curta/ la inima mea,/ să le pot deprinde/ zării a le-ntinde,/ să le-arunc pe cale/ s-aibă fiecare/ carte de "mâncare"./ elă, mădălină,/ scrisul vost să vină/ să ne stăpânească,/ să ne câmpenească,/ să verse din gură/ apă, băutură,/ să aibă surate/ slove de carate./ elă, mădălină,/ norocu-vă vină./ elă, madălină…/ publicat in iunie.2006 si pe www.agonia.ro, www.europeea.ro/
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...