arhiva: 25/07/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
'..n-ai pe cineva..?'
de sarsilovici la: 25/07/2006 23:21:00
ca sa imi aduc aminte de nea toma ,dumnezeu sa-l odihneasca, intreb si eu acum..'n-ai pe cineva , care sa aiba pe altcineva, cumva , undeva,...'/ e bine sa ai pe cineva...? oare e corect, cinstit, moral,...!/ da de ce nu..? cine mai joaca astazi corect..'concursul e joi si postul e ocupat de marti..' ai pe cineva la politie, iese pasaportul, mai scapa permisul de conducere, mai aranjezi sa-ti repari masina cu banii de la societatea de asigurare.../ ai pe cineva la serviciu..mai bine...mai o marire de salariu mai ai pe cine sa intrebi, mai scapi in timpul programului sa iti mai platesti o factura, te mai invoiesti,.../ ai pe cineva la o banca, mai iei cate un credit, ...ai de la cine sa te ma  ...continuare .
5 comentarii
modifica
admiterea la facultate
de siel la: 25/07/2006 18:44:00
abordez un subiect ce tine treji pe multi dintre noi zilele acestea..admiterea la facultate. cand scriu aceste randuri imi revin in minte clipele de ieri cand asteptam cu sufletul la gura sa fie afisate listele admisilor..bineinteles ca traind intr-o societate in care regulile sunt facute pentru a fi incalcate, listele nu au fost afisate la ora promisa..ci cu o intarziere de vreo 9 ore. rezultatul acestei indiferente a conducerii facultatii pentru sutele de oameni ce isi framantau mintile?..nervi..frustrare..intr-un cuvant o zi normala din viata unui roman. cand se va schimba aceasta situatie? cand vom deveni respectuosi? cand vom respecta termenele(impuse chiar de noi)?
3 comentarii
modifica
in loc de sange
de dydy la: 25/07/2006 15:07:00
in fiecare/ dimineata/ zbor pana/ la nori./ vantul imi alearga/ prin vene,/ imi ucide/ nemurirea,/ imi sufla in gene dorul de tine./ in fiecare / seara/ iubesc necunoscutul/ din tine./ si soarele imi curge/ lenes/ prin vene.
1 comentariu
modifica
Politetea fata de mojicul din mine
de matriosca la: 25/07/2006 13:16:00
ma asez retinut pe canapea,incerc sa ma aplec usor pe spate,prefer un santal de portocale...rosii,da,multumesc.a fost obositor astazi,am si intarziat,dar nu foarte mult../ prefer sa fiu politicoasa cu cei din jur,cand mi se permite asta joc chiar foarte bine.dar gandesc ca mai bine nu ma implicam in nimic si nu eram obligata sa fac asta absolut deloc.oare pot refuza greata ce se impune cu fiecare conversatie necesara?inutil mai pot cauta pe cineva care sa priveasca perdeaua fina zburata de vant.ar face-o din obligatie fata de mine,sau pentru ca,iata,e chiar comod la mine acasa.sunt intruparea perfecta a mojicului ce salasluieste in cartiere mizere.sunt respingatoare fata de sensibilitatea din  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Rada
de rolia la: 25/07/2006 11:25:00
am cunoscut-o pe rada in toamna anului 19.. .eram amandoua proaspat intrate la liceu .boboci cum se spune .cum la varsta aceea prieteniile se leaga usor,am incercat sa ne cunoastem.nu as putea sa spun ce ma facut sa doresc prietenia ei.avea un aer aparte.avea un mod straniu de a privi , intreaga ei fiinta te tinea la distanta si in acelasi timp ,te atragea ca un magnet .nu de putine ori am avut impresia ca privea prin cei din jur ./ din prima zi de scoala m-am asezat cu ea in banca .sporovaiam nimicuri in pauze.acel gen de discutii care se poarta atunci cand doresti sa te cunosti cu cineva.vorbeam mai mult eu .i-am povestit totul despre mine si familia mea.ma asculta cu interes,aducand mici c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Joc cu stropi
de vise la: 25/07/2006 00:25:00
pic cu pic stropii mi se aduna-n palcuri/ stropeste-mi mintea cu cateva ganduri/ fireste, ganduri in palcuri/ si totusi nu-mi ajung aceste.../ ...ganduri in palcuri/ mai da-mi si coduri ,raspunsuri si solutii/ ...in palcuri/ / desi-ti vorbesc nu te cunosc / cine esti tu , un trecut inca prezent/ mi-ai dat ce ti-am cerut?/ in parte da , morman de ganduri/ morman de stropi cu ecou/ totusi cand imi dai furtuna/ poate cand o sa-ti dau eu luna. /
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...