arhiva: 29/07/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
serile bucurestene
de siel la: 29/07/2006 21:35:00
nu-mi place bucurestiul..dar imi plac serile bucurestene.ati observat ca in fiecare seara cerul are alta culoare? aerul alt miros..vazduhul poarta cu el alte sunete.asta seara, de exemplu in aer e un miros pregnant de gratar (se simte ca e sambata..), chiar si adierile de vant sunt aromate..pe cer nu se vad decat vreo cateva stele..restul nu sunt vizibile din cauza luminilor orasului..e liniste..si totusi parca aud inima orasului..
1 comentariu
modifica
transfer de la sectia de medicina general la cea militara
de maryand la: 29/07/2006 20:02:00
despre "problema" mea am mai citit ceva asemanator nu demult aici.poate ca nu rezolv nimik daca imi vars of-ul aici poate da, cine stie, am credinta ca daca nu increc sa fac ceva, sa ma ajut eu, nu ma va ajuta nimeni./ k, problema e ca am inceput o facultate pe care stiu ca nu o voi putea termina deoarece resursele financiare imi sunt limitate.cand am ales, m-am gandit la asta insa am ales cu inima, spre ceea ce simteam eu ca ma cheama si spre ceea ce acum stiu sigur ca trebuie sa fac. medicina, precum se stie cere mult timp pentru pregatire astfel incat nu iti ramane timp pentru un job, fie el chiar si cu patru ore asa cum era acela pe care l-am avut./ sansa mea ar fi un transfer de la secti  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Fapt divers ...
de celdesubdush la: 29/07/2006 19:47:00
zi după zi, cărări neumblate/ mi-amestecă paşii în gând/ şi vremea mă cerne cu şoapte/ în care mă pierd lunecând./ sunt anii de vină sau ţipătul stins,/ privirea ta goală, plumbul din pleoape?/ când rege mă cred mă vrei doar învins/ mă smulgi greu din mine, mă lepezi în ape./ cuvântul ţi-ai dat – hotar pentru vise/ în tine-am crezut ca-ntr-un ce ne-ntâmplat./ mi-e curtea pustie, cu porţile-nchise/ şi sufletul – vultur prin lume plecat./ din prada bogată ce-n ghiare strângeam/ doar aer adun acum cu putere./ cu-aripi obosite cerşesc lângă geam,/ cu colb şi cenuşă mă spăl de durere./ alină-mi, alină, tu, suflet străin/ un gând furişat şi  ...continuare .
3 comentarii
modifica
mai aveti putere sa iubiti?
de everlast la: 29/07/2006 16:41:00
nu cred ca exista cineva care nu a avut deceptii in dragoste,sau cineva care nu a suferit foarte mult./ cu toate acestea continuam sa iubim..continuam sa ne indragostim..si sa suferim.de ce pot doi oameni care se iubesc sa-si faca atata rau?de ce continuam sa ranim oamenii de langa noi,carora le facem atatea juraminte?de ce continuam sa patam cu "murdaria" noastra,cel mai frumos sentiment de pe pamant?/ oare asta e menirea noastra?sa pangarim?sa facem numai rau?/ mai putem face lucruri bune in viata?/ mai putem sa iubim?
7 comentarii
modifica
Dorul de tine
de redgold la: 29/07/2006 15:09:00
noaptea dorul de tine / nu mai vrea sa se-ascunda./ nebun – / iese din mine / si ma chinuie, / ma framanta, / ma zvarcoleste/ si m-aduce la disperare…/ ca apoi sa m-adoarma/ si sa m-alinte cu-n vis/ in care sunt pentru totdeauna/ in bratele tale./
comenteaza!
modifica
Orientul Mijlociu
de giocondel la: 29/07/2006 07:34:00
in afara de cat de trista poate fi o situatie de acest gen, de oroarea unui razboi, de oamenii nevinovati tarati fara voia lor in mijlocul unui conflict manipulat de cateva capete" luminate" de la varful piramidei neputintei omenesti...nu pot sa spun decat cateva lucuri:/ 1. omenirea se afla intr-o stare de travaliu dureroasa dar sper ca vom veni eventual, ca umanitate, la concluzia comuna ca sursa tuturor nenorocirilor si dezbinarii intre oamenii pamantului nu este alta decat prejudecata nascuta din ignoranta si indoctrinare ( religioasa in primul rand. rasiala in al doilea rand si toate cele ce urmeaza, in al treilea rand)./ 2. ma uitam la nasa tv deunazi, transmiteau in direct apus de  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...