arhiva: 05/07/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
am spart zidurile acestei lumi
de petale.albe la: 05/07/2006 21:44:00
am spart zidurile acestei lumi cu strigatul meu...am spart si un asteroid in drum, si o planeta si un soare l-am azvarlit de pe orbita lui...pana la el !/ / ce poate face durerea muta a unei fiinte..........
comenteaza!
modifica
experiment
de Marguerite la: 05/07/2006 21:39:00
mi s-a vorbit deunazi de rotunjimi. mi s-au sugerat discret cercuri, complete, concentrice, inchizandu-se ca intr-o imbratisare in apele vietilor mele….rotunjimi….hm…parca le si vad, pufoase, bucalate ca niste obraji rozalii de heruvim, netede ca un fund de bebelus….bleah! (ce-mi mai place lehamitea din cuvantul asta!). si cand colo nici urma de cerc….ar contrazice intreaga mea ascutime: ascutimea mintii care nu-mi da pace ( si ce comod ar fi fost!), a coltilor pe care-i arat adesea cu atata furie (poate ca totusi am ceva de bestie in mine), a coltului pe care-l si infig sa ma apar sau sa ma bucur pur si simplu de o prada noua, a osului care-mi traverseaza longitudini si latitudini,  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ce sunt Hormonii?
de Polo Sten la: 05/07/2006 21:03:00
ati "vazut" vreodata in ei ceva mai mult decat sa spunem parte biologica? eu inclin a crede ca ei sunt principala energie ce determina tot ceea ce noi suntem.
21 comentarii
modifica
Si ce e daca??
de din umbra la: 05/07/2006 20:45:00
si ce e daca ochii mei nu au o culoare plina de viata?si ce e daca ochii mei vor sa spuna multe dar nu graiesc nimic?/ si ce e daca mainile mele nu fac totul perfect de teama sa nu intre in lumea banalului?/ si ce e daca sufletul meu a fost zdrobit,si de fiecare data cand a reusit sa se ridice a fost lovit din nou cu o forta mult mai puternica?/ si ce e daca mintea mea refuza sa gandeasca la fel ca prietenii mei pentru a crea diferenta? pentru a nu fi la fel ca toti ceilalti?/ si ce e daca nu ma incadrez in tiparele omului perfect?/ si ce e daca nu sunt perfecta???
7 comentarii
modifica
euforia barbatului indragostit
de petale.albe la: 05/07/2006 19:48:00
am sentimentul ca un barbat foarte orgolios si mandru cand se simte iubit , se simte cel mai puternic din intreaga lume, ar putea muta muntii [fiind iubit,iubind doar dupa masura proprie], doar un singur lucru e incapabil sa faca sa raspunda cu aceeasi forta a iubirii persoanei ce-l iubeste ! in momentul in care i se taie aripa , i se ia iubirea urla de mama focului dar nu-l mai aude nimeni...doar inima sa.../ daca aceasta infuzie te-a facut sa ai forta de a urca trepte launtrice ale prsonalitatii tale interioare si apoi sociale, ma bucur nespus, / ma bucur si pentru multele tale actiuni inspirate in a face bine;stiu ca multe dintre ele au fost idei si nu neaparat cerinte, si ades in col  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Imi sacrific dragostea...
de Danniana la: 05/07/2006 13:10:00
iubesc,doresc ...imi e dor!/ asta simt ,asa as vrea sa traiesc..../ am ales singuratatea,cu toate ca traiesc langa un om pe care in trecut l-am iubit .sunt o lasa !am ales banii si pe un om pe care nu il mai iubesc./ visez la altul ,visez la cel pe care il iubesc si pe care as vrea sa il am zi si noapte./ imi impun sa nu ma mai gandesc la iubire ,sa uit de el ...de adevarata mea dragoste .e trist ca am ales asa .sufletul meu e singur si oricati bani as avea nu pot alunga durerea. / trebuie sa privesc in viitor ,sa ma gandesc la mine .imi e bine cand sunt cu el,il doresc si il simt cu fiecare cuvant ,dar nu pot astepta ,nu am rabdare sa construim ceva impreuna.imi e frica sa traiesc fara u  ...continuare .
48 comentarii
modifica
Cine fura azi un BAC...
de thebrightside la: 05/07/2006 10:14:00
articol semnat cristian tudor popescu si publicat in gandul, destinat tinerilor ce au "ochi de vazut si urechi de auzit". comentariile, cred eu, sunt de prisos. / scrisoare catre fiul meu/ “aveţi o ziaristă de c...t, ar trebui să o daţi afară. vă daţi seama că nu a fost singura ce ştia de această întâmplare cu subiectele, alţii au preferat să fie domni şi doamne şi să închidă ochii şi să nu distrugă viaţa la zeci de mii de tineri” (paul daniel) „sunteţi româncă? aţi distrus mii de suflete azi... ruşine să vă fie!!!” (andreea) „doamna melania, să nu vă mire dak o să vă întâlniţi cu un elev şi acesta o să vă scuipe în faţă  ...continuare .
48 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...