arhiva: 08/07/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Gandul prea indraznet
de thebrightside la: 08/07/2006 17:53:00
been around the world and i, i, i.../ - alo? popescu sunt. de la comisia pentru omologarea diminetilor de cacao. aveti bunavointa de a ne spune daca aveti o atare dimineata?/ - piss off, c.!/ - au! ce’aci?/ - exceptional. ce vrei?/ - vii la concert diseara?/ - nu pot, mi-am rupt coloana vertebrala. intr-un gand prea indraznet./ - ceeee???/ - mai, baiete, tie iti trebuie rau o vizita la ochist. de vreo doua minute baietii de la props au inlocuit bannerul cu “dialog” cu asta, pe care scrie mare, pentru d'astia ca tine – m o n o l o g. / ce ziceam? a, da. ca mi-am rupt coloana vertebrala. / intrebare pentru cititorii mei inexistenti. de cate ori iti poti rupe coloana verteb  ...continuare .
10 comentarii
modifica
despre Adevar
de petale.albe la: 08/07/2006 13:58:00
" / * iubirea e cea care scoate adevarul la lumina , lumina e cea care lumineaza intunericul , iar intunericul nu o poate cuprinde , si nu o poate deforma ./ * adevarul sufletelor zburatoare nu poate fi deformat ci doar ascuns , pana la urma falfairea lor e simtita de cei din jur si de cei din departare./ * nu exista adevar frumos in ceea ce este infatisat cu ciuda./ * jertfa iubirii in adevar , transcende omul./ * adevarul inimii mele isi varsa numele prin ochi afara pana in inaltimi ./ * daca ei ar vedea adevarul sufletului nostru, nimeni nu ar mai avea curajul sa ne mutileze ./ * falsitatea ataca adevarul furandu-i din lumina si din esenta ,imbracandu-se in ea ca si cu o mantie , insa  ...continuare .
1 comentariu
modifica
despre Iubire...
de petale.albe la: 08/07/2006 13:38:00
" un suflet iubit este un suflet innaripat. un suflet innaripat e un suflet liber."/ " sufletul insetat de lumina aprinde candele cu iubire in inimile celorlalti ."/ " iubirea e cea care ne da aripi si o parghie ca sa legam pamantul de cer."/ " in inima mea sunt doua lumi: una intoarsa spre cer, in cer , iar cealalta in cei pe care ii iubesc. / " iubirea lor,revarsata din ele, imi lumineaza viata si ma ajuta sa merg inainte..."/ " un suflet iubitor este un suflet innaripat iar iubirea lui ii innaripeaza si ii elibereaza pe ceilalti,cu binecuvantarea sa. "[pt.papa ioan paul ii]/ " iubirea e cea care scoate adevarul la lumina".../ *iubirea nu are forma si nu este forma,nu e aspectu  ...continuare .
4 comentarii
modifica
M-A IUBIT SI L-AM PIERDUT
de Camely la: 08/07/2006 12:45:00
draga c***,/ au trecut ani si viata s-a schimbat, poate nu asa cum/ mi-a fost dat s-o cunosc....cand te-am intalnit pe/ tine. am mereu in gand imaginea cand tu ai plecat fara/ sa te uiti inapoi... si asta nu am inteles niciodata./ de ce, cand eram atat de fericiti impreuna. ma doare/ gandul ca tu nu n-ai crezut in mine asa cum credeam eu/ in tine. mare pacat a fost ca eu sa cunosc dragostea/ in forma ei cea mai pura in prima relatie, si tot ce a/ urmat a fost doar timp pierdut, in incercarea de a/ regasi fericirea. am acceptat plecarea ta pentru ca te/ iubeam mai mult decat viata mea. daca tu nu esti/ fericita cu mine atunci trebuie sa te las sa pleci./ dar singurul lucru pe care acum il aste  ...continuare .
comenteaza!
modifica
despre prietenie
de petale.albe la: 08/07/2006 12:15:00
prieten el cel care aprinde o lumina si speranta, in sufletul tau, si are grija sa o hraneasca ca o ploaie in pamantul uscat . prietenia e eterna atunci cand inalta sufletele din asfixierile acestei lumi si creaza in acele clipe o alta lume hranitoare spiritului , eliberatoare si odihnitoare. prieten e cel in care sufletul tau se odihneste pentru a o lua de la capat .si reciprocitatea.[ani]/ maxime/ * pritenia inseamna un suflet in doua trupuri.aristotel/ * prietenia unui om destept e mai de pret decat pritenia tuturor prostilor .democrit/ * a scoate prietenia din viata e ca si cum ai scoate soarele din lume. cicero/ * cauta sa devii un om mai bun si asigura-te ca stii cine esti tu inainte  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Chestie banalã
de Valeriu Cercel la: 08/07/2006 03:18:00
chestie banalã/ te-am cãutat din nou la telefon,/ gândindu-mã cu patimã la tine/ Şi mai ales la micile buline/ de pe chiloţii-aceia roz-bombon,/ te-am mai sunat în zori, de vreo cinci ori,/ pe dinţi, mã iartã, nici nu m-am spãlat,/ dar telefonul suna ocupat…/ de gânduri negre mã luau fiori;/ la prânz, între antre’ şi felu’ doi,/ cã ciorba prea frigea, iar te-am sunat…/ cum dracu’ am ajuns eu delegat/ În loc sã sorb din ochii tãi vioi ?!/ asearã din hotel, eram la bar,/ (Ţi-o jur cã eram singur-singurel)/ iar te-am sunat trãgând un pãhãrel,/ dar orice-aş fi fãcut era-n zadar (!)/ acum cã te-am gãsit , îmi spui tu mie,/ o chestie banalã ce m  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Pescuitul cu... bomba
de pescadorul la: 08/07/2006 02:12:00
eram deja plictisit si rodeam un fir de iarba ca sa-mi omor timpul. impreuna cu doi amici ma aflam pe afumati 5 (la o aruncatura de bat de bucuresti) si asteptam inca sa vedem primul peste. si ca noi, majoritatea pescarilor aflati in acea sambata acolo nu prea-si bagasera juvelnicele la apa. se incercasera tot felul de meniuri care mai de care mai sofisticate pentru a atrage clientul dar acesta refuza sa raspunda apelului imprastiat olfactiv in apa de nada aruncata din abundenta. sau poate tocmai din cauza atator ‘miazme’ i se aplecase si dormita la umbra ragaliei./ <!--break-->/ pe vremea aceea carasul era palpabil si-l prindeai din abundenta cateodata si multumitor de obicei. l  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...