arhiva: 09/07/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Catre ele nebuna.. Curiozitate..! sper ca nu asa bolnava..
de sarsilovici la: 09/07/2006 21:20:00
nu cred ca e cea mai ortodoxa varianta, nici macar nu e frumos si metoda asta nu am intalnit-o pe aici pe la 'cafenea', dar curiozitatea din mine e greu de descris..mai bine zis dimensiunile ei../ mai demult ai afisat niste texte care mie imi pareau tare cunoscute.../ de fapt nu ele ci povestea trista care o evocau.../ intre timp sau perindat multe chestii prin fata ochilor mei si inima mea a primit multe palme../ acum sa lansez si intrebarea: cumva ai si prenumele rodica?/ poate a fost doar o coincidenta ca povestea ta sa semene cu o povestea cuiva sau franturi din povestea cuiva pe care din intamplare o cheama si elena.../ cu scuzele de rigoare daca ai putea sa imi spui ca esti intr-adevar  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Moartea sta si bea un suc in timp ce pe mine ma calca masinile
de ady957 la: 09/07/2006 17:41:00
moartea sta si bea un suc in timp ce pe mine ma calca masinile/ / se mai odihneste si ea din cand in cand/ o fi obosita, satula, scarbita de ea / atatea vieti trimise dincolo………/ ei, dar uite ca fumeaza!/ oare nu cumva pregateste ceva?/ unul zicea ca moartea citeste ziarul/ acum bea suc si fumeaza………./ iar unii plini de sange se zbat sub roti…../ iar ea priveste tihnita facand rotocoale de fum/ e cald si e imbracata in negru/ parca alta culoare nu gasea!/ hm!..... vrea sa fie sobra/ sa nu te umfle rasul cand vine sa iti ia sufletul/ cati oare o asteapata?/ prin spitale, prin locuri pustii?/ cati oare o iubesc?/ cati oare o urasc?/ cati oare o doresc?/ culmea! unii o asteapta  ...continuare .
2 comentarii
modifica
mai stim sa traim?
de mika_ela81 la: 09/07/2006 17:09:00
e frig.......poate imi e mie frig.....sau poate doar e o senzatie ca aceea pe care o simti inaintea unei vesti mult asteptate.....fiori reci ma trec, privesc pe geam aceeasi oameni plictisiti gri stersi........oare ei traiesc?oare eu traiesc????/ aprind o tigare fumul ma invaluie......traiesc nu?respir?gandesc.......dar de ce?incerc sa alung gandurile negre.......caut prietenii putin, dar adevarati insa de la o vreme sunt destul de ocupati, se pare si iar ma apuca nostalgia clipele nu de mult trecute cand poate eram fericita...sau poate nu am fost niciodata fericita??!!!oare exista oameni care sa spuna da sunt absolut fericit nu imi mai doresc nimik de la viata am tot ce  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Minciuna cu picioare lungi
de a_lex_is la: 09/07/2006 16:47:00
sufar. de ce? =)) eu nu stiu sa sufar, ce s-a intamplat cu mine? ma doare dar rad. de ce rad? ca sa nu imi plang de mila? 11 luni de visare dulce si iubire dureroasa, iubire la distanta.=)) da, dragoste cu nabadai... / de ce mintim noi oamenii? pentru ca nu suntem multumiti cu ceea ce suntem? cu ceea ce facem? si daca mintim, de ce le cerem celorlati sa fie sincer? / ok. utopie si sf-uri, ati putea spune, dar in 11 luni nu am stiut sa mint, nu am putut, nu m-a lasat inima. de ce nu primim la fel de mult pe cat oferim? cum poti sa minti, sa stii ca cel de langa tine stie ca minti, sa ii vezi pe fata durerea, dar sa continui sa minti? sa ii spui "iubita mea, daca nu ai incredere in mine, inseam  ...continuare .
14 comentarii
modifica
aRItMiE
de Realdo la: 09/07/2006 15:37:00
ţigară din ţigară/ s-a făcut aşa de seară/ încât ai putea să te-ntorci/ să mă treci la cei vii/ să revii/ obosită/ să mă strecori/ printr-o sită/ gustă-mă, baby…/ mi-e foame/ ai putea să mă farmeci/ să mă desparţi în şuviţe de foarfeci/ să mă împarţi în doze egale/ pe rând să mă mesteci/ să m-amesteci/ fără chiu şi fără vai/ să mă sorbi/ ai putea să-mi pui în suflet un pai/ bea-mă, baby…/ mi-e sete/ îmi cântă o tipă o melodie în căşti nu ştiu/ cum naiba să-ţi traduc “fade into you”/ dacă vei veni vei vedea auzi/ sirene soprane girofaruri pastelate/ albe armate-n halate/ electrocardiograme perfuzii transfuzii/ filme alb negru  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...