arhiva: 10/08/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cronica unei morti anuntate-Mona Musca
de social-democrati.ro la: 10/08/2006 23:54:00
replici din ultimul succes teatral "cronica unei morti anuntate", pe treptele teatrului-atelier "cnsas" : / actul 1, scena 1 : / reporter - dna musca, dna musca, ati semnat un angajament cu fosta securitate ?! / raspuns mm - eu locuiesc la bloc ! / reporter - dna musca, dna musca, ati semnat notele cu numele conspirativ eva ?! / raspuns mm - adam a fost creat de catre dumnezeu dupa chipul si asemanarea lui ! / indicatii regizorale fidele celor politice primite : / fond muzical : "si afara ploua-ploua, si-i trecut de ora noua...." / figuratia alearga agitata sa cumpere cateva chile de detergent cu marca garantata "spala-ma frumos !" acest detergent spala inclusiv creiere credule./ dupa cum e  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Visul
de yulyan la: 10/08/2006 22:39:00
trupul tau , scaldat intr-o ploaie de stele , l-am visat intr-o noapte , iubito . chipul tau , gatul tau , mainile tale , sanii tai , coapsele tale , intreaga ta faptura era o stea . mi-am zis atunci : "aceasta este steaue mea" . si m-am trezit ./ dar mai bine te visam imbratisata de alge si batuta de valurile marii , pentu ca marea albastra , chiar daca este uneori nestatornica , este vesnica ./ mai bine te visam alintata de iarba sarutata de vant sau ninsa de frunzele padurii ruginii , sau mai bine te visam altceva decat o stea pentru ca si steaua este muritoare ./ de-atunci de cate ori adorm as vrea sa te mai visez macar odata chiar daca te visez scaldata intr-o ploaie de stele , chiar dac  ...continuare .
comenteaza!
modifica
metode contra timiditatii
de mermaid la: 10/08/2006 20:18:00
probabil ca nu sunt singura persoana de pe aici care a avut in copilarie un caracter mai timid, mai pronuntat sau nu. eu una am reusit sa scap de acele complexe care imi provocau timiditatea luand contact cu cat mai multa lume. foarte importanti sunt si prietenii./ astfel, va invit sa va dati cu parerea asupra metodelor contra timiditatii care ne umbreste personalitatea...
100 comentarii
modifica
moarte timpurie-astazi am mai murit putin.
de anysya la: 10/08/2006 14:32:00
e timp de ploaie...soarele s-a ascuns dupa norii fumurii si tristi ce au impanzit cerul . e timp de ploaie...a inceput sa bata vantul...si bate vantul printre sentimente si le imprastie pe tot trotuarul...as vrea sa le culeg, dar nu pot...se raspandesc prea repede.../ prima picatura de ploaie se prelinge usor pe obrazul meu.../ o femeie trece grabita pe strada, se impiedica, cade... si sparge bolul cu apa si vise... ce de cioburi! ce risipa!...iar oamenii, masini teleghidate, le ocolesc fara macar sa le atinga.../ si fug spre ei, as vrea sa ii opresc, dar ma izbesc de un zid de indiferenta.../ si fug...departe...departe...cat mai departe.../ alerg prin padure si crengile copacilor imi sfasie  ...continuare .
69 comentarii
modifica
Ceva
de sound of rain la: 10/08/2006 12:16:00
e viata, e fiinta, e dorinta./ e tel, e idea, e un dar,/ e suferinta, e durere,e nefiinta,/ e greu,e usor,asa e mereu./ din dragoste se naste durere,/ din viata se naste placere,/ din dor se naste dorinta,/ di toate-adunate se naste o finta./ a uita este greu,mai usor ai muri,/ a iubii e usor,a sti, a pati./ a plange mereu inseamna durere,/ a rade inseamna uitare./ prin viatza treci chiar de nu vrei,/ si greutatile le depasesti cu greu,/ prin fericire treci prea usor/ si cand ti-e greu tu simti un dor./ ai sanse le ratezi sau ba,/ ce faci zide zi e treaba ta,/ ucizi cu cuvinte,cu faptele tale/ inchisoarea e grea,dar constinta omoara./ traiesti in pacate si numai din vise,/ creezi in  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Dulce Trandaveala
de ceburasca la: 10/08/2006 10:32:00
trandavesc, lenevesc, lancezesc, ma hodinesc, ma puturosesc. e o stare dulce? de oblomov ati auzit?
10 comentarii
modifica
cap1 - Inceputul
de andreea_sim la: 10/08/2006 09:23:00
era o noapte rece de iarna pe la mijlocul lui decembrie. strada trandafirilor era pustie, doar vantul era singurul care bantuia strazile la acea ora tarzie in noapte. dar se pare ca de data asta nu era singur deoarece o umbra zgribulita de frig se facea zarita la coltul strazii. imbufnat, vantul incepu sa-si sufle mania asupra troienelor si copacilor care trosnesc neputinciosi in fata nemilosului tiran. umbra se opri la casa cu numarul 12 si urca alene scarile poleite cu gheata. nici nu apuca sa sune, ca usa se deschise brusc, iar in prag aparu o batranica furioasa foc cu parul ravasit, cu halatul atarnandu-i intr-o mana, incaltata doar cu un papuc rosu de casa, celalalt avandu-l in ceala  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...