arhiva: 11/08/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vitezzzza
de teeea la: 11/08/2006 22:22:00
abia mai vedeam copacii de pe marginea drumului si nu ma mai gandeam decat la momentul in care masina joasa si neagra avea sa se desprinda de sosea si sa se infiga intr-unul dintre ei. in dreapta, cu siguranta va fi in dreapta. un ac mic si galben imi arata nervos ca tipul era complet deplasat – 180 km/h. ciudat e ca imi placea la nebunie. asteptam aproape cu nerabdare momentul in care urma sa mor. aveam in minte zgomotul de frane scartaind pe asfalt, de tabla indoita si mirosul de sange. buza de jos ii era asa de moale incat nu ma puteam desprinde. nu mai vroiam sa se uite inainte. vroiam sa inchida ochii. sa ridice mainile de pe volan. sa apese acceleratia pana la podea. / m-a cutremurat  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Lui nea' Nicu Vacaroiu
de Radu von Clausenburg la: 11/08/2006 21:11:00
intre vaca si-ntre bou/ nici nu stii care-i i soiu'/ doar un lucru este sigur:/ ca il cheama...vacaroiu !
comenteaza!
modifica
Determinismul matematic vs. haos
de Horia Ciocoiu la: 11/08/2006 20:30:00
ma intrebam: daca ar exista un computer atat de mare incat sa putem introduce toate variabilele si constantele din universul nostru ar putea acesta sa calculeze ce se va intampla in viitor?/ isaac asimov credea ca da, la fel si laplace (cu precizarea ca cel din urma vorbea despre o constiinta capabila sa cuprinda aceste informatii)./ e o teorie care nu imi place fiindca elimina posibilitatea existentei liberului arbitru. daca totul este determinat si cunoscut unde este vointa mea? pot eu face ceva ce o inteligenta superioara n-ar putea prevede? ...suparator gand.
46 comentarii
modifica
Liniste
de arthur la: 11/08/2006 17:08:00
daca as putea sa-ti ofer un strop/ din nemarginita tacere a lumii/ m-as transforma subit si ireversibil/ in linistea dinaintea ...furtunii./ fara planset,fara scancet,/ muta tacere,inabusita durere,/ / amurg violet.../ bocet discret.
8 comentarii
modifica
Caietele Radei
de rolia la: 11/08/2006 16:14:00
era o dimineata la mijlocul lunii februarie 197., senina si rece , dusmanoasa , nu prevestea nimic bun . zapada se topise de mult . / s-a dus odata cu sarbatorile de iarna ,luand cu ea parca si copilaria mea . in odaia in care locuiam , focul ardea jucaus in soba . pe plita ,o oala cu apa la incalzit pentru spalat rufe ,in alta fierbea mancarea . tata era in curte , taia lemne . mama deretica prin casa . / maria se juca pe mormanul de rufe , pregatite pentru spalat .eu la masa de langa geam imi pregateam lectiile . aveam nevoie de un caiet ,mi se umpluse cel vechi . am rugat-o pe mama sa-mi dea bani sa cumpar altul .mi-a raspuns cu gandul aiurea : / -cere-i tatalui tau ,.....nu vezi c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
PRAF
de Praf la: 11/08/2006 15:11:00
banale nopti pe banca/ pe visele de praf/ din norii disparuti/ care i-am cautat.../ pe strazi intunecate/ cu pasii incurcati/ alearga visele pierdute/ in stelele de praf.../ sub cerul in negru/ murdara de praf/ si noaptea e rece/ si murdara de praf...
5 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...