arhiva: 19/08/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O veche poveste rescrisã
de Valeriu Cercel la: 19/08/2006 18:20:00
s-a întâmplat o chestie ciudatã/ cu-o fetişcanã, una la pãrinţi/ (povestea ce v-o spun, e-adevãratã)/ de şaişpe anişori neîmpliniţi :/ avea sãraca, uite-aşa deodat’/ (cuminte şi sfioasã ea de micã)/ greţuri şi pofte de ceva murat,/ fãcuse chiar oleacã de burticã;/ aşa cã mã-sa, fãrã protocol,/ de panicã şi nu mai zic, mister,/ a dus-o pe copilã la control/ la doctorul din colţ, din cartier ;/ a controlat-o bine pe infantã/ Şi-apoi dom’ doctor a concluzionat :/ -fetiţa dumneavoastrã e pregnantã,/ cam patru luni jumate io i-am dat…/ -pregnantã ?!!! a sãrit mã-sa nervoasã,/ nu poate fi, cãci ea cu un bãrbat/ nicicând nu a fost singurã  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Dr Love revine
de Yuki la: 19/08/2006 13:02:00
dr. love: draga mioara esti in aer:/ mioara: in primul rand buna ziua tuturor celor care ne asculta. in al doilea rand vreau sa va sun povestea mea care este una de dragoste si iubire infinita pentru ghita. ghita, de ce nu mai dai nici un semn de viata? tu nu stii cat de mult de iubesc?/ dr. l : mioara draga, nu te impacienta, spune-ne poveseta ta, sunt sigura ca multi ascultatori vor sa stie ce s-a intamplat./ m : eu si ion ne iubeam tare mult, ne intelegeam perfect, noi trei, el, eu si sotia lui. discutam impreuna despre prietenie, despre iubire, despre sex anal si eram de acord in toate, eu eram de acord cu tot. stiti, eu sunt o fire foarte intelegatoare. idolul meu este monica colombea  ...continuare .
18 comentarii
modifica
mă tem
de alex andra la: 19/08/2006 09:21:00
mă tem că astăzi n-am să pot zbura/ mă doare-o aripă/ sunt doar vânt / zburătăcitor de alte păsări/ mă tem că astăzi sunt doar adiere/ care-nfioară oglinda lacului din vis/ să nu mă pot oglindi/ în el narcisă / mă tem că astăzi n-am să pot iubi/ sunt doar iubire/
25 comentarii
modifica
Hoinarind
de cafea_neagra_amara la: 19/08/2006 00:55:00
adesea ori ma trezesc hoinarind,/ hoinarind pe culoarele vietii / fara un scop, fara o chemare/ doar dupa o strigare……./ strigarea celui drag/ un tipat in miez de noapte,/ o soapta spusa in tacere si in durere/ doar pe cel drag as vrea sa-l mai revad,/ doar pe cel drag as vrea sa-l mai salvez/ pentru k merita salvat/ merita sa fie iubit si ingrijit……/ nu conteaza ce mi s-ar intampla/ oricum nu mai este o iesire ptr mine/ in acest joc meschin numit viata,/ in care domina puterea banului ,/ si nu cea a harului/ cu tristetea in suflet si cu sabia’n mana,/ voi continua sa hoinaresc pe aceste culoare,/ ale acestei vieti distrusa de unele persoane/ de unele persoane false si triste/ care  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: