arhiva: 02/08/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Noapte de dragoste
de Natalia Micalona la: 02/08/2006 23:56:00
o clipa as vrea sa te simt din nou aproape/ impreuna cu tine sa petrec aceasta noapte,/ in aburi calzi de dragoste si patima/ sa ne daruim iubire unul celuilalt din inima,/ in brate cu sarutari fine sa ma alinti,/ cu vorbe dulci si mangaieri sa ma-ncanti;/ cu soapte de dragoste si mult dor/ sa-mi dai aripi catre inima ta sa zbor./ cu lumanari aprinse-n arome de bete parfumate/ sa ne daruim reciproc trupurile-nflacarate,/ noaptea martor ocular sa ne fie/ pana-n zori de zi sub bolta aurie/ buzele umede si calde sa ni le impletim,/ sub clar de luna,pe plaja,amandoi sa ne iubim...
21 comentarii
modifica
Crainic la ceas de seara
de Neoueau la: 02/08/2006 18:46:00
ce drum lung, ce mimare, ce ipocrizie! as fi putut sa-mi dau viata si pentru o periuta de dinti, tifluind aerul permanent ca tot caut solutii, ca incerc, ca vreau… ce i-am pacalit pe toti! cateodata, cand ma uit brusc la cineva care ma priveste si care nu se asteapta sa-mi intorc ochii spre el, vad acolo tot! stie, instinctiv, ca e o mare minciuna!… o prefacatorie care prin forta nepasarii ei devine ceea ce oamenii numesc in mod normal adevar. falsul meu are mai multa sau tot atata greutate ca adevarul. mare joc, genial joc! diabolic joc! uneori las supape sa supureze, sa se vada ca mint. astept sa fiu prinsa, sa fiu dezvaluita. si distrusa sau salvata (inca mai am vaga incredere supersti  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cum arata orasul tau ideal?
de vania la: 02/08/2006 17:50:00
ma inecam cu praful din bucuresti si visam la a e r si cladiri frumoase, la cafenele (!) de bun gust si la trotuare neintesate de masini, la verde, nu la gri, la o rumoare prietenoasa, nu la harmalaia razboinica din capitala, la muzica discreta, nu la maneaua imbibata de decibeli cand mi-a venit ideea sa imi construiesc (imaginar deocamdata, dar cine stie peste cativa ani, cu capitalismul asta :) )propriul oras. ma ajuta cineva? hai,ca daca iese un proiectel bun, poate va repartizez un hotel de 5 stele si jumatate in centru, sa stam toti la cafele si la polemici si sa ne uitam pe geam la vaniastadt - poate imi dati o sugestie si pentru nume, ca nu prea imi place cum suna... :)
155 comentarii
modifica
De ce mintim ?
de Mimoza la: 02/08/2006 11:23:00
mintim de nevoie, mintim de placere..suntem mintiti mereu. dar oare putem sa ne permitem sa spunem adevarul si numai adevarul ?
6 comentarii
modifica
eu sunt supusul nesupus
de L0r3 la: 02/08/2006 09:12:00
nu-ţi merit luntrea doamne/ nici bunătatea de-a mă scoate la liman/ m-am închinat apusurilor roşii/ şi-n zorii cine stie câtor toamne/ am alungat cocoşii/ sau am zâmbit în timpul slujbei/ când se dădea citire/ din ioan/ am blestemat/ şi piatra din cale s-a ferit/ când încercam cu mâna/ vulcanul de-i în clocot/ am râs bogat şi-adesea/ de tine si de mine/ cu limba vreunui clopot/ atunci în săptămâna/ când spinul sângera/ şi nu ştiu dacă ţi-oi fi spus/ minuni cu mine să nu faci/ ştiu că vorbesc prea mult/ tu veşnic taci.../ eu sunt supusul nesupus/
2 comentarii
modifica
Lumini de toamnă
de L0r3 la: 02/08/2006 09:11:00
un sclipăt nou, sălbatic se-aşează prin grădini/ domol îmbracă iarba ca după biruinţă,/ Într-un sărut de-adio şi de făgăduinţă,/ eu ştiu că vine toamna citind-o prin lumini./ pământul cum o simte începe să se-ncheie/ supus, în bumbi de ghindă, ca un monah tăcut/ ce-a reuşit să deie un alt, imens, tribut/ capricioasei toamne cu suflet de femeie./ vin brumele asupra-i cu dimineţi de gheaţă/ În care bate plânsul stejarului martir,/ la poarta sa de humă cu iz de cimitir/ ca să-şi depună frunza care s-a stins din viaţă./ metamorfoza-i clară în ochiul care plânge/ la parastas de ierburi e jale de nespus/ Şi toamna lăcrimează un pic înspre apus/ o  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Monştrii mântuitori
de bluebird la: 02/08/2006 08:51:00
/ alcătuiri / hexagonale/ împletind / lumini şi umbre/ cu valenţe / saturate/ ce exprimă / puritate/ uneori / complexitate./ stele verzi,/ sclipiri ciudate/ de speranţe / aruncate/ în pereţi./ se îmbină / cu răceala/ ochilor profunzi/ (nu limpezi!)/ în idei / prea măcinate/ în durere,/ umilinţă./ apa-n piuă / batem zilnic/ şi-n mocirlă / aruncăm/ clipele/ rotund formate/ din seminţele / de cer./ naştem / monştrii-n aer, / liberi/ ce se vor / mântuitori./ suntem clipa / de uimire/ faţă-n faţă / cu tăcerea/ aruncăm / salvele stinse/ ale bucuriei-ger/ /
1 comentariu
modifica
...primul vals...
de YATMSMITW la: 02/08/2006 00:30:00
…a fost ca intr-unul din visele acelea care mi se pareau atat de reale ,incat dimineata cand ma trezeam nu vroiam sa cred ca nu s-a intamplat aievea. totusi de data asta s-a intamplat si a fost superb…chiar daca pe moment nu am realizat .doar acum imi dau seama cat de tristi imi sunt ochii ca nu il pot vedea , cat de lenese imi sunt miinile ca nu / ii pot atinge umerii drepti ,cat de ostenite par picioarele ca nu ii pot urma pasii de dans , / cat de trist imi este chipul ca nu mai este el sa-mi caute surasul…/ nu mi s-a parut deosebit cand l-am zarit prima oara….parea doar un tip cu fitze in paradox cu parerea mea destul de proasta despre tinerii din oras. cred ca a reusit sa-m  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...