arhiva: 26/08/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Frecventa actului sexual e de cat zilnic?
de cristinaH la: 26/08/2006 23:12:00
de cate ori e normal sa faci sex/dragoste zilnic? unele femei(din cate am citit pe diferite site-uri) la contact sexual zilnic dezvolta probleme (cum ar fi dureri in timpul actului,usturimi,etc).care e limita normala? exista asa ceva sau e pur si simplu ceva ce se naste din dorinta? stiu ca depinde de la pers la pers ... poate aflu si unele "trucuri" cu ocazia asta. va pup....
1 comentariu
modifica
domnule,aveti carnet de sofer?
de nuul la: 26/08/2006 18:02:00
istovit de ganduri ucise,linsate din obisnuinta de a surprinde sucombarea notorie in imaginea marilor cunoscatori de tine,am ajuns.sunt aproape de ceea ce cautam,am venit langa cine trebuia sa vin,stau langa ce trebuia sa aud.te am pe tine langa mine,tacutul cu tigara si uit de mine.am ajuns,mi-am indeplinit visul si am si uitat de eul meu pentru ca ceea ce inca imi mai amintea de mine,era aspiratia mea de a ajunge aici.si cum sa nu uit de fusta mea uda,caci subit ma simt femeie cand te vad cat de suav desenezi peste natura,peste destinatia mea care imi apartine,stiai?esti langa mine doar dintr-o filantropie excesiv-daunatoare de a participa la cascadoriile mele existentiale,la mutilarile mel  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ce titlu ii dati? Eu nu stiu..
de boberte la: 26/08/2006 13:18:00
intr-o noapte de vara sufocanta nu puteam sa dorm. asteptam inexplicabilul, ceva nou, ceva care sa explodeze, ceva care sa-mi dea de stire ca inca mai traiesc. nici vantul nu mai canta adormitor printre frunzele copacilor, nici greierii nu mai erau treji, nimic parca nu mai traia. ma dau jos nervos din pat si ma proptesc cu coatele pe pervaz urmarind bobitele sclipitoare de pe cer./ deodata, intre doua se iveste o lumina ce coboara inspre mine. devine din ce in ce mai puternica si, brusc, se stinge. e... are forma unei persoane, nu zboara, nu se agita, doar pluteste. calmitatea cu care vine pare nelinistea dinaintea unei furtuni. un palc de frunze incepe sa cante. totul se anima. ia  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...