arhiva: 27/08/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
de Lumina
de CamenaCanens la: 27/08/2006 23:36:00
curgandu-si firul alb de ceata / iluzia ce falfaie printre catarge de fum/ suiera-si pacea intinsa pe aschii/ -de lumina-/ in taina strajuie-al omului drum.
comenteaza!
modifica
perversiunea
de dan carlea la: 27/08/2006 21:28:00
stau în fotoliu, fumez mentolate, / beau bere şi transpir ca un porc*, / sunt trist, mi-e dor de altamira / prin care te-am desenat prima oară, / cu sânge dur de mamut ucis şi mâncat împreună/ la prima ceartă „conjugală” mi-ai spart capul / în 3 locuri / cu totemul la care mă închinam / şi de sălbatică ce erai,/ până m-am dezmeticit / ai mâncat copilul nostru cel mic/ - pe atunci eu încă visam căderea din rai - / ( acu nu mai merge nici prin hipnoză )/ între timp, te-ai sofisticat, / ştii să feliezi inima bărbatului cu un arcuş/ şi să exciţi pereţii, legându-i cu 7 corzi de vioară, / alunecându-ţi nudul pe ei / - sunet la care cad de plăcere vi  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Septembrie ...
de celdesubdush la: 27/08/2006 21:00:00
de trei ori câte trei/ adun vise / ciorchine .../ trei panere aurii / cu poveştile / de demult .../ o carte – „cei trei muşchetari”?/ un balaur cu trei capete,/ o corabie cu trei pânze/ şi primul ghiozdan/ de şcolar .../ din trei fire de iarbă/ şi-o pană albăstrie/ găsită pe plajă/ într-o vară uitată .../ născocesc / o vrajă nouă .../ iubita mea / de astăzi/ viaţa mea/ e nouă (de trei ori trei?)/ alături de tine ...
6 comentarii
modifica
TOAMNA
de turcanu la: 27/08/2006 20:34:00
frunzele de toamna,/ sint scrisori perdute-n vint./ ce nu au nici un adresat/ si nu se grabesc nicicind./ cu a lor cadere/ aduc triste amintiri/ ce se perd si ele / triste printre fir/ picaturile de ploae,/ sint lacrimi netraite./ ca si acele rinduri/ triste ne citite.
comenteaza!
modifica
Dorinta
de turcanu la: 27/08/2006 20:08:00
ai aparut din rasarit/ cum apare soarele/ ai dat fiinta zilei/ ce nu vreai sa dispara/ as vrea sa fii al meu, pe veci/ si nicicind ca sa nu pleci./ despartirea ce e intre noi,mult doare./ si vreau ca sa dispara./ eu strig la cer,/ si pling de dor/ ca tu nu esti alaturi/ si nu vreau sa te pierd./ cu chipul tau/ mereu in gind/ eu ma trezesc,/ adorm si rid./ esti totul pentru mine/ speranta mea de viitor/ si visul meu de miine.
comenteaza!
modifica
somatizarea
de onutza la: 27/08/2006 19:25:00
boala fizica este rezultatul unei suferinte psihice. ce stim despre somatizare? ce suferinte psihice se ascund in spate bolilor noastre?
17 comentarii
modifica
Suferind de dor
de melancholy la: 27/08/2006 10:21:00
stau, gândesc, privesc în gol…/ Şi simt în suflet un dor./ din dor nebun/ Încet devine/ o durere ce mi se scurge prin vene./ trăiesc intens totul acum/ oh…intre noi e atâta drum./ aş vrea să te am lângă mine/ să simţi şi tu cât ţin la tine/ dar nu pot…/ tu eşti departe,/ iar eu sunt singură în noapte./ aş vrea s-alung durerea din mine/ dar gândul meu fuge din nou la tine/ Şi astfel…durerea revine./ mă simt strapunsă de-un pumnal/ aud marşul funebru pe fundal/ mă-ntind uşor…simt că sângerez,/ dar n-am nimc,/ toate acestea mi le imaginez./ doar mintea mea cu spor lucrează/ Şi simt durerea cum vibrează/ Întregul corp mi-l invadează/ Şi-n întune  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Dan Verona
de cangurul la: 27/08/2006 06:54:00
unde as putea sa gasesc carti cu poeziile lui dan verona? am tot incercat pe net si nici un success... poate ca nu exista asa ceva... greu de crezut...hmmm. multumiri!
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...