arhiva: 28/08/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Toate femeile sunt rele, da' bune...
de Gheorghe Florescu la: 28/08/2006 22:14:00
toate femeile sunt rele,/ da’ bune.../ toate muierile sunt mânioase,/ da' frumoase.../ toate nevestele sunt arţăgoase,/ da' iubitoare.../ toate soţiile sunt surde,/ da' ştiutoare.../ toate femeile sunt vorbăreţe,/ da' învăţătoare.../ toate iubitele sunt insensibile,/ da' atrăgătoare.../ toate drăguţele sunt hărţuitoare/ da' mângâietoare.../ of, toate fetele sunt rele,/ da’ bune...
1 comentariu
modifica
Mesaj de pe soare
de zuzuca la: 28/08/2006 21:55:00
omul care s-a încarnat din soare/ şi-a dus viaţa lui de câteva sute de mii de ani/ într-un corp de lumină…/ Şi soarele a învăţat de la el/ sa-şi danseze hidrogenii în vibraţia nebună a iubirii/ omul care s-a încarnat din soare/ Ştie ce culori au sufletul lui…/
16 comentarii
modifica
Cum sa dai de-a dura realitatea...
de julia noirdesir la: 28/08/2006 16:41:00
uneori imi place sa imi pun mana la ochi si sa ma joc de-a creatoarea. sa imi imbib varful degetului in cerneala si sa colorez lumea dupa propriul plac. sa ma joc cu imaginile, sa le transform, sa le trag de par. pentru ca doar asa mi se pare ca trece mai usor clipa, care poarta pseudonimul de "apasatoare"...astfel apar noi strazi pe care pot hoinari, noi ochi in care pot privi, noi maini pe care le pot atinge si infiora...cand deschid ochii insa, realitatea ma urecheaza. si cateodata, ii dau dreptate..ma ingrop in vise, cand chiar ea imi ofera sansa sa le pun in practica, creez iluzii, cand as putea mai bine sa traiesc. si totusi, de placere, la ora cand timpul isi pierde sensul, inchid och  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Doua cuvinte care tin caldura inimii...
de julia noirdesir la: 28/08/2006 16:22:00
...si acelea sunt "prieten adevarat". fara persoana sau grupul acela cu care iti pierzi noptile prin baruri aburite de fum si vatuite de scrum, cu care vorbesti la telefon despre vrute si nevrute, cu care te certi cu pofta si te impaci cu zambetul pe buze, cu care plangi dupa iluzii pierdute si planuri facute in van, cu siguranta ca viata ar avea gustul unei ciorbe fade. asa cum sunt, egoisti sau generosi, simpli sau mai cu fite, amuzanti sau taciturini, ii iubesti pentru felul lor de a fi alaturi de tine, pentru felul lor de a-ti arata ca merita sa te bucuri de clipele petrecute alaturi de ei. pana sa ii gasesti vei indura multe, mai bine zis va trebui sa suporti pe multi si sa pierzi multe  ...continuare .
comenteaza!
modifica
candva aveam impresia ca stiu ce inseamna...
de sarsilovici la: 28/08/2006 14:25:00
prietenia../ poate au fost dintre voi si curiosi, care au mai citit din ce am mai 'zgariat' pe aici...nu am pretentia ca au fost vreodata randuri de valoare dar am mai refulat si eu.../ nu sunt asa de pesimist iar starea asta de deceptie totala nu ma apuca tot timpul...in mod normal apar a fi destul de activ si nu par a fii genul de persoana tacuta cu o uitatura crunta... dualitatea nu o afisez doar eu..e o chestie de face pe multi sa supravietuiasca.../ subiectul care vreau eu sa-l 'umplu de sange' ,daca imi e ingaduita o gluma proasta, a inceput de ceva vreme sa ma obsedeze...cand eram o tara mai tinerel aveam sau aveam impresia ca am foarte multi prieteni..da poate erau alte conditii poate  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Spectacolul vietii
de doro la: 28/08/2006 12:10:00
oameni buni, ati ratat marele spectacol! ati ratat acrobatiile oamenilor printre obstacolele vietii! le-ati ratat si le ratati in fiecare zi. nu stiti despre ce vorbesc? pai n-aveti de unde sa stiti din moment ce le-ati ratat. in urmatoarele randuri voi incerca sa va arat cum arata toata societatea privita dintr-un cu totul alt unghi. voi incerca sa va va vorbesc despre un spectacol mai mare de cat v-ati putea imagina, despre o piesa de teatru cu 12 bilioane de actori, despre un film care nu a fost filmat si nu va fi publicat niciodata./ spectacolul are loc zilnic, oriunde si oricand, pretul unui bilet consta timp, depinde cat poti din el poti sa sacrifici. / stai pe loc! acorda-ti o clipa de  ...continuare .
comenteaza!
modifica
In spatele meu
de Ovidiu Ivancu la: 28/08/2006 11:25:00
in spatele meu/ presupun că mă aflu tot eu,/ ca sumă a celor de dinainte/ şi termen insignifiant/ pentru cel de după mine,/ aşezat în urma ultimului şi celui mai mare egal (=)./ nu pot privi universul ca pe o ecuaţie./ nu pot fizic, intelectual adică./ logica mea se opreşte întotdeauna/ în faţa ultimului adevăr/ (aici, prin ultim adevăr/ înţeleg limita individuală/ a propriei mele cunoaşteri.)/ Şi, o dată depăşit acest ultim mare adevăr/ urmează un şi mai mare adevăr./ de aceea eu nu voi muri niciodată,/ ci mă voi întoarce/ de fiecare dată cu o limită,/ întotdeauna o altă limită,/ purtându-mă în mine pe mine însumi/ încă din perioada în care băteam  ...continuare .
comenteaza!
modifica
De câteva ore
de Ovidiu Ivancu la: 28/08/2006 11:24:00
de câteva ore merg paralel/ cu râul acesta de munte/ şi mi-e atât de sete/ încât mi-au secat cuvintele din vocabular./ aş vrea să am intuiţia unui verb de esenţă tare/ prin care, folosindu-l,/ să explic târârea mea pe cărările astea./ mi-aş desprinde picioarele de trup,/ punându-le pe fiecare să alerge în altă parte./ mă abţin cu greu/ şi continuu să alerg/ de parcă nimic nu s-ar întâmpla…/ mă latră câinii cu satisfacţia datoriei împlinite/ în timp ce eu îmi conştientizez degradarea :/ devin din ce în ce mai ermetic
comenteaza!
modifica
M-am apucat de afaceri
de Ovidiu Ivancu la: 28/08/2006 11:23:00
m-am apucat de afaceri:/ vând şi cumpăr timp./ clienţii mei sunt oameni de tot felul./ afacerea e atât de profitabilă/ încât am deschis filiale/ în toate oraşele globului pământesc./ numai că, în ultima vreme,/ am din ce în ce mai mulţi clienţi nemulţumiţi;/ se pare că, involuntar, am vândut timp/ cu termenul de garanţie expirat./ din cauza aceasta, oamenii trăiesc în alt univers/ decât cel care le aparţine:/ jucătorii de şah s-au trezit aruncaţi într-o lume/ în care jocul de şah e interzis,/ poeţii trăiesc în lumi în care/ literele sunt socotite imorale/ ş.a.m.d./ n-am vrut să cred toate acestea până când,/ injectat eu însumi cu o doză dublă de tim  ...continuare .
comenteaza!
modifica
sondaje
de nuul la: 28/08/2006 10:50:00
mi am luat carnet de zbor,pe cerul cel mai inalt,cu sosele fara intersectie.si fara faruri si repere rutiere am pornit,pe cladiri sinucigase,unde vad marea,unde amestec o tara intreaga,unde tu nu mai esti nordul meu,busola mea.nu stiu daca am vise sau daca exist pentru ca drumurile astea sunt tare diferite de drumurile pe unde ne plimbam noi cu bicicleta mecanica,am libertatea deplina de a actiona si de a-mi satisface toate nevoile mele,intr un spatiu gol.inchipuie-ti cum ma simt.am inceput sa fac sondaje.sondaje cu propriile mele artere,cu proprii mei nervi si am aflat ca am chelit musonic si ca sunt doar un scuipat neatent,sucombat din gura celei care nu stie sa scuipe.m-a scuipat un incepa  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: